Οι απόκριες έφτασαν και ήρθε η ώρα να βρείτε την μεταμφίεση που θα σας κάνει να κλέψετε τις εντυπώσεις.

Τα αποκριάτικα πάρτι άλλωστε, πέρα από τη διασκέδαση που προσφέρουν, είναι μια καλή ευκαιρία για να ξαφνιάσετε την παρέα σας παρουσιάζοντας για λίγο ένα εντελώς διαφορετικό πρόσωπο από αυτό με το οποίο σας έχει συνηθίσει. Και τι καλύτερο για να το πετύχετε αυτό, από το να χρησιμοποιήσετε την τέχνη του μακιγιάζ!

Συνηθισμένες επιλογές για αποκριάτικες μεταμφιέσεις αποτελούν το κουνελάκι – λαγουδάκι, η γατούλα, το διαβολάκι, η νοσοκόμα, η πειρατίνα, αλλά και οι νεράιδες ή οι πριγκίπισσες. Ωστόσο υπάρχουν και ένα σωρό άλλες επιλογές που δεν τις σκεφτόμαστε πολύ εύκολα, αλλά είναι άκρως εντυπωσιακές.

Για παράδειγμα μπορείτε να εμπνευστείτε από την κορυφαία ταινία της εποχής «Suicide Squad» και να ντυθείτε Harley Quinn. Ή να επιλέξετε έναν διαφορετικού τύπο γάτας – αιλουροειδούς όπως το cheetah.

Για τις πιο ρομαντικές και αθώες, υπάρχει και το ελαφάκι που είναι πολύ εύκολο και γλυκό.

Αν πάλι σας αρέσουν τα πιο extreme αποκριάτικα μασκαρέματα, μπορείτε να επιλέξετε μια Gothic Witch, μια λυκάνθρωπο, την αποτυχημένη εκδοχή μιας πλαστικής επέμβασης ή την οφθαλμαπάτη Trippy Double Vision.

Τέλος, για τις λάτρεις της αρχαιότητας και ιδιαίτερα της Αιγύπτου, υπάρχουν οι επιλογές του Φαραώ και της Κλεοπάτρας, όπως επίσης και της Golden Goddess.

Διαλέξτε λοιπόν πρωτότυπες ιδέες για αποκριάτικα μακιγιάζ, όπως τα παραπάνω και ακολουθήστε τα βήματα που θα δείτε στα βίντεο που ακολουθούν για να δημιουργήσετε την δικά σας εντυπωσιακή μεταμφίεση που θα κλέψει τις εντυπώσεις.

Harley Quinn

Tinkerbell

Cheetah

Gothic Witch

Εύκολο και γρήγορο μακιγιάζ γάτας

Εύκολο μακιγιάζ ελαφάκι

Κουνελάκι

Γατούλα

Λυκάνθρωπος

Golden Goddess

Κλεοπάτρα

Φαραώ

Trippy Double Vision

Αποτυχημένη πλαστική επέμβαση προσώπου

beautetinkyriaki.gr