Η κατάσταση του Λαμάρ Όντομ δεν έχει παρουσιάσει καμία βελτίωση από την στιγμή που τον πήγαν στο νοσοκομείο και πλέον η ελπίδα να παραμείνει ζωντανός έχει σβήσει σχεδόν ολοκληρωτικά. Ο μόνος λόγος που δεν έχει βγει η πρίζα ακόμα είναι γιατί κανείς δεν έχει το κουράγιο να πάρει μια τέτοια απόφαση και να κλείσει οριστικά κάθε πιθανότητα.

Μέσα στο αίμα του βρέθηκε ένα σύνολο από ναρκωτικές ουσίες που κανένας ανθρώπινος οργανισμός δεν μπορεί να αντέξει. Ο δικός του άντεξε, αλλά ελάχιστα. Πλέον μόνο ένα θαύμα μπορεί να ανατρέψει τα δεδομένα. Η τραγική ειρωνεία είναι ότι το διαζύγιο του με την Κλόε Καρντάσιαν δεν έχει εκδοθεί ακόμα, οπότε στα δημόσια έγγραφα αναγράφεται ως σύζυγος του. Αυτό σημαίνει ότι την τελική απόφαση για να τον βγάλουν από τη μηχανική υποστήριξη θα την πάρει η ίδια.

Όπως αναφέρει το TMZ, η Κλόε με τον Λαμάρ κατέθεσαν την αίτηση τον Ιούλιο που μας πέρασε και ακόμα ο δικαστής δεν έβγαλε την οριστική απόφαση. Επομένως, αν ο Λαμάρ δεν εμφανίσει σημεία ζωής, η Κλόε θα έχει στα χέρια της το βαρίδι να του τραβήξει το καλώδιο και να δει τον άνθρωπο που πέρασαν μαζί τέσσερα χρόνια, και ο οποίος είδε τους πρώτους έξι μήνες της ζωής της κόρης του Ντέστινι να είναι μέσα στο φόβο και την αγωνία αν θα καταφέρει να ζήσει.

toratora.gr