Μην χασετε

Άντρας είναι εκείνος που στις δυο κουβέντες του, κι οι δυο είναι αλήθεια

Το μόνο που ζήτησες ήταν να σε αγαπήσουν όπως αγάπησες και εσύ.

 

Βρήκες το άλλο σου μισό, η καρδιά σου γέμισε από ευχάριστες στιγμές, από αυτές που πάντα ονειρευόσουν.
Στα μάτια του βρήκες αυτό που πάντα ήθελες.
Ατελείωτες βόλτες, νυχτερινούς περιπάτους, όμορφες εκδρομές και ένα μέλλον από αυτό που θα ζήλευε η κάθε γυναίκα.

 

Advertisements

Στην αγκαλιά του νιώθεις ασφάλεια, ζεστασιά, καλοσύνη και εμπιστοσύνη, ενώ μοιάζει πως τίποτα δεν είναι ικανό να κλονίσει αυτή τη σχέση εμπιστοσύνης και αμοιβαίας αγάπης.
Ξαφνικά τον νιώθεις απόμακρο, κρύο και απότομο, τον ρωτάς αν συμβαίνει κάτι μα εκείνος σου απαντάει πως δεν συμβαίνει τίποτα, όλα είναι καλά και εσύ το πιστεύεις, ακόμα μια φορά.

Το ένστικτο σου δεν πέφτει έξω, η συμπεριφορά του δεν είναι η ίδια, το νιώθεις, το αισθάνεσαι.
Σου λέει πως πρέπει να μιλήσετε, το δέχεσαι.
Είναι αυτή η στιγμή που το ίδιο άτομο που ερωτεύτηκες, που άνοιξες την καρδιά σου, θα σε προδώσει μιας και για αυτόν δεν ήσουν τίποτα παρά μόνο λίγος χρόνος.

 

Μιλάω σε σένα, σε σένα τον άντρα, το αρσενικό που αρέσκεται στο να ραγίζει καρδιές και να περνάει καλά.
Άντρας δεν είναι αυτός που θα ρίξει μια γυναίκα στο κρεββάτι του, άντρας, γνήσιο αρσενικό με παντελόνια είναι αυτός που θα την κρατήσει δίπλα του για όλη του την ζωή.

Advertisements

Άντρας είναι αυτός που κάθε του λέξη θα είναι δυο αλήθειες.
Άντρας δεν είναι αυτός που θα σε κάνει να νιώσεις ασφάλεια για μερικούς μήνες μα για όλη σου την ζωή, που θα σε κοιτά στα μάτια και θα βλέπεις την ψυχή του.
Ένας πραγματικός άντρας είναι αληθινός, ξέρει πως να κάνει την γυναίκα του να νιώθει βασίλισσα κάθε μέρα που περνάει.

 

Δεν θα της ραγίσει την καρδιά και θα της δώσει τα πάντα, όλοι οι υπόλοιποι είναι ψεύτες, υποκριτές και ντροπή του αντρικού φύλλου, δεν είναι γνήσιοι, ντόμπροι αρσενικοί. Είναι παιδάκια που στην πρώτη δυσκολία λακίζουν, τρέχουν να κρυφτούν, υπάρχουν μονάχα για να ξεγελούν και να κοροϊδεύουν μα πάνω από όλα κοροϊδεύουν τον ίδιο τους τον εαυτό, ντροπιάζουν την οικογένεια τους που τους ανέθρεψε ψεύτες και δειλούς.

Αν δεν μπορείς να αγαπήσεις κάποιον είσαι ανίκανος να αγαπήσεις τον ίδιο σου τον εαυτό, τα λόγια σου δεν μετράνε και ο λόγος σου είναι ο λόγος ενός ψεύτη δίχως αξίες, δίχως αξιοπρέπεια. Πάψτε μωρέ να είστε ψεύτικοι, δεν ντρέπεστε ; Αν είχατε λίγο τσίπα πάνω σας δεν θα αφήνατε καμιά γυναίκα να επενδύσει ψυχικά πάνω σε έναν τοίχο δίχως αισθήματα, δίχως στοργή, δίχως αγάπη.

Advertisements

 

Να μάθετε να σέβεστε την γυναίκα που έχετε δίπλα σας και αν δεν μπορείτε τότε κάντε της την χάρη και απαλλάξτε την από την μιζέρια σας, δεν έχει ανάγκη από ψεύτικες υποσχέσεις και θεατρικότητα, το θέατρο συναισθημάτων πέθανε, έχει ανάγκη από έναν γνήσιο άντρα, που θα γίνει το στήριγμα της και όχι το ξέσπασμα του. Η γυναίκα δεν είναι αντικείμενο, είναι το άλλο σου μισό, είναι το στήριγμα σου, μάθε να την σέβεσαι και να της λες αλήθεια όταν την κοιτάς στα μάτια.

Μάθε πως να είσαι πραγματικά αληθινός και όχι να το λες μονάχα, γιατί στο τέλος ούτε εσύ θα το πιστεύεις.

Του Nick Murdoch

 

Πηγή: wp.loveletters.gr

Advertisements
Advertisements

Μην χάσετε

Τελευταια άρθρα