Για τη στιγμή που ένιωσε άβολα με την λιποθυμία ενός παίκτη στο Rising Star, αλλά και αν ο ίδιος έχει αισθανθεί ποτέ έντονο στρες, μίλησε ο Αντώνης Ρέμος σε πρόσφατη συνέντευξή του στο TV Έθνος, αποκαλύπτοντας μια απίστευτη περιπέτεια που έχει περάσει.

Ακολουθεί απόσπασμα της συνέντευξής του:

Υπήρξε και ένα αναπάντεχο περιστατικό η λιποθυμία ενός διαγωνιζόμενου. Πώς νιώσατε εκείνη τη στιγμή;

Ήταν πολύ άβολο, αλλά μπορεί να συμβεί στον οποιοδήποτε. Και σε εμένα έχουν υπάρξει στιγμές που ένιωσα ότι κάτι συμβαίνει. Το ζωντανό δεν είναι εύκολο πράγμα, ακόμη και αν διαθέτεις εμπειρία. Όλοι μας βρισκόμαστε κάποιες φορές υπό μεγάλη πίεση. Αν δεν μπορέσεις να το διαχειριστείς -ο καθένας με τον δικό του τρόπο- μπορεί να σε καταβάλει. Εγώ πραγματικά θαυμάζω τα νέα παιδιά που έρχονται στη σκηνή και δείχνουν αυτό το θάρρος να περάσουν από τη συγκεκριμένη διαδικασία.

Εσύ έχεις αισθανθεί ποτέ έντονο στρες;

Πολλές φορές. Όμως, με την πάροδο του χρόνου έχω μάθει να το διαχειρίζομαι. Σε συνέντευξή της η φίλη μου Έλενα Παπαρίζου μίλησε για την κρίση πανικού που έπαθε πάνω στη σκηνή και την πήρα από το χέρι και την ηρέμησα. Λοιπόν, μου έχει συμβεί και εμένα μια φορά όταν έκανα diving. Στην Κρήτη είχε συμβεί πριν από 7-8 χρόνια. Είχα ξανακάνει diving 5-6 φορές. Κατεβήκαμε στον βυθό γύρω στα 25 μέτρα. Ένιωθα ότι κάτι δεν πήγαινε καλά. Ήθελα να αναδυθώ άμεσα στην επιφάνεια. Εκείνη τη στιγμή με έπιασε ο εκπαιδευτής, μου απέσπασε την προσοχή με εικόνες του βυθού, συνήλθα και λίγο αργότερα με ομαλό τρόπο βγήκαμε έξω. Αν είχα αφήσει τον πανικό να με κυριεύσει, μπορεί να είχα πάθει κάτι.

faysbook.gr