Τα χρώματα έχουν την τιμητική τους αυτή την εποχή, όχι μόνο στα ρούχα και τα νύχια, αλλά και στο ανοιξιάτικο μακιγιάζ! Τα κόκκινα χείλη σε αποχρώσεις του candy apple, τα μπλε μάτια, οι αποχρώσεις του ηλιοβασιλέματος τόσο στα χείλη όσο και στα μάτια, τα παστέλ χρώματα, η γραμμή του eyeliner, οι έντονες βλεφαρίδες και το ηλιοκαμένο Look είναι μερικές από τις κορυφαίες τάσεις της Άνοιξης στο μακιγιάζ, τις οποίες θα δείτε και στις φωτογραφίες που ακολουθούν.

Advertisements

Δοκιμάστε λοιπόν να κάνετε ένα έντονο μακιγιάζ ματιών που θα ολοκληρωθεί με ένα nude παλ κραγιόν ή δημιουργήστε ένα απαλό βάψιμο στα μάτια σας συνδυασμένο με έντονα φούξια ή κόκκινα χείλη. Όποια κι αν είναι η επιλογή σας το ανοιξιάτικο μακιγιάζ θα σας κάνει να δείχνετε φρέσκια, όμορφη και σαγηνευτική!

Δείτε λοιπόν τα ανοιξιάτικα μακιγιάζ και πάρτε ιδέες!

anoiksiatiko-makigiaz-02anoiksiatiko-makigiaz-03anoiksiatiko-makigiaz-04anoiksiatiko-makigiaz-05anoiksiatiko-makigiaz-06anoiksiatiko-makigiaz-07anoiksiatiko-makigiaz-08anoiksiatiko-makigiaz-09anoiksiatiko-makigiaz-10anoiksiatiko-makigiaz-11anoiksiatiko-makigiaz-12anoiksiatiko-makigiaz-13anoiksiatiko-makigiaz-14anoiksiatiko-makigiaz-15anoiksiatiko-makigiaz-16anoiksiatiko-makigiaz-17anoiksiatiko-makigiaz-18anoiksiatiko-makigiaz-19anoiksiatiko-makigiaz-20anoiksiatiko-makigiaz-21anoiksiatiko-makigiaz-22anoiksiatiko-makigiaz-23anoiksiatiko-makigiaz-24anoiksiatiko-makigiaz-25anoiksiatiko-makigiaz-26anoiksiatiko-makigiaz-27anoiksiatiko-makigiaz-28Woman with orange lipstickbeautetinkyriaki.gr

Advertisements