Μία αποκαλυπτική συνέντευξη παραχώρησε η Αιμιλία Υψηλάντη και μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην απόφαση του Άρη Σερβετάλη να αποχωρήσει από τον Ρινόκερο, καθώς και στην σχέση της με τον Γιώργο Λιάνη.

Advertisements

Όπως δήλωσε η ηθοποιός στην εκπομπή Mega Καλημέρα, η απόφαση του Άρη Σερβετάλη δεν την βρίσκει σε καμία περίπτωση σύμφωνη.

«Δεν με βρίσκει απλώς αντίθετη, πιστεύω ότι ο συνάδελφος και βάζω σε εισαγωγικά την λέξη συνάδελφος, γιατί ο συνάδελφος που δεν σέβεται το λειτούργημά του, δεν σέβεται το κοινό του, δεν σέβεται την εργασία των συναδέλφων του και το μεροκάματο των άλλων ανθρώπων, για ‘μένα -λυπάμαι που το λέω, γιατί είναι ταλαντούχος και εξαιρετικά χρήσιμος- θεωρώ ότι ουσιαστικά δεν ανήκει πλέον στην οικογένεια των ηθοποιών», δήλωσε η Αιμιλία Υψηλάντη.

Στην συνέχεια εξήγησε τι ήταν αυτό που την ενόχλησε περισσότερο σε αυτή την υπόθεση. «Καταλαβαίνετε τι είπε ο συνάδελφος; Ποιος είναι αυτός; Ηγέτης του κράτους; Από που και ως που έχει αυτό το δικαίωμα; Αυτά τα “η τέχνη είναι για όλους” είναι λίγο αστεία. Η τέχνη είναι για όλους; Αυτός δεν σέβεται την επιστήμη, σιγά μην είναι η τέχνη το πρόβλημά του. Η επιστήμη προηγείται της τέχνης, η ζωή προηγείται του θεάτρου», εξηγεί η ηθοποιός.

 

Έπειτα, η Αιμιλία Υψηλάντη αναφέρθηκε στην σχέση της με τον Γιώργο Λιάνη και εξήγησε πως είναι ο μόνος άνθρωπος που έχει κάνει για εκείνη τόσες θυσίες.

«Είναι ειδική περίπτωση ο Λιάνης, μιλάει συνέχεια για εμένα και αυτό του το αναγνωρίζω. Δεν έχω ακούσει άλλον άνθρωπο να μιλάει συνέχεια για εμένα και την σχέση μας με τέτοιο εκπληκτικό τρόπο. Ο Γιώργος Λιάνης έχει κάνει όχι απλώς θυσίες για εμένα… Εγώ όμως, το βίωσα ως κάτι φυσιολογικό, ούτε κι εκείνος τότε το αντιλήφθηκε σαν θυσία. Ο άνθρωπος, όταν παίρνει μία απόφαση, όταν θέλει κάτι πολύ και κάνει μία ενέργεια, μπορεί να προκαλέσει πολύ πόνο σε άλλους ανθρώπους και να μην το καταλάβει καν», εξήγησε.

Advertisements

Στην συνέχεια, αποκάλυψε πως όταν πρωτογνωρίστηκαν, ο Γιώργος Λιάνης ήταν ήδη παντρεμένος και είχε οικογένεια. «Ο Γιώργος ήταν παντρεμένος και άφησε μία οικογένεια για εμένα, αυτό δεν σας είπε μόνο. Σας είπε ότι άφησε την πόλη που αγαπούσε, την Θεσσαλονίκη, αλλά δεν είπε για την οικογένεια που άφησε. Δεν είναι θυσία, δεν υπάρχει θυσία. Αν κάνεις αυτό που επιθυμείς, γιατί να υπάρχει θυσία; Οι άλλοι κινδυνεύουν, δική σου επιλογή είναι. Μην το κάνεις διαφορετικά, δεν σου είπε κανείς να θυσιαστείς σώνει και καλά», είπε χαρακτηριστικά.

 

Τέλος, μίλησε για την δική της στάση στο θέμα: «Εγώ του είπα πολύ απλά “να έρθεις στην Αθήνα”. Το θεώρησα φυσιολογικό. Η ελευθερία είναι δύσκολο πράγμα, μία πράξη σου μπορεί να μην έχει μόνο καλό αποτέλεσμα. Κάποιος ίσως ζημιωθεί ή πονέσει, αλλα΄ο άνθρωπος δεν έχει άλλη επιλογή». Η ίδια δε νιώθει κανένα βάρος, όπως είπε, που ο Γιώργος Λιάνης άφησε την οικογένειά του για εκείνη, καθώς «ο καθένας είναι υπεύθυνος για τον εαυτό του».

 

protothema.gr

 

Advertisements

 

Advertisements