Χθες πραγματοποιήθηκε η κηδεία της σπουδαίας ηθοποιού σε μεγάλο κλίμα συγκίνησης και θλίψης με όλα τα αγαπημένα της πρόσωπα αλλά και πιστούς φίλους και συναδέλφους εκεί. Τραγικές φιγούρες στην τελετή αυτή, η πιστή της φίλη Ντόρα Δούμα που έζησε μαζί της μέχρι να κλείσει τα μάτια της και ο Δημήτρης Σούρας, φίλος και γιατρός της Μάρθας με τον οποίο μιλούσε στο τηλέφωνο τις στιγμές που άφησε την τελευταία της πνοή.

Advertisements

 

Δημήτρης Σούρας: Η Μάρθα Καραγιάννη ήταν πιο Χριστιανή από τους Χριστιανούς

Ο θάνατος της Μάρθας Καραγιάννη έχει σκορπίσει θλίψη σε φίλους, συναδέλφους και απλό κόσμο που τη λάτρεψε μέσα από τη μακρά πορεία της στο θέατρο, στην τηλεόραση και τον κινηματογράφο.  Το μεσημέρι της Πέμπτης 22/9, μόλις τελείωσε η εξόδιος ακολουθία στο Α’ Νεκροταφείο, πραγματοποιήθηκε η τελευταία της επιθυμία για αποτέφρωση στο Αποτεφρωτήριο Ριτσώνας. Η σπουδαία ηθοποιός σε ιδιόχειρο σημείωμά της, είχε επισημάνει πως δεν ήθελε να ταφεί, αλλά να καεί.

Advertisements

Η κάμερα της εκπομπής «Super Κατερίνα» και η δημοσιογράφος Μαρία Βλάχου βρέθηκε έξω από το γραφείο του ψυχίατρου Δημήτρη Σούρα και κατέγραψε εικόνες από τη μεταφορά της τέφρας της Μάρθας Καραγιάννη. Εκεί βρίσκονταν η σύζυγός του, καθώς και η αδελφική φίλη της ηθοποιού, Ντόρα Δούμα, οι οποίες είχαν κάνει νωρίτερα δηλώσεις.

 

 

Advertisements