Στο «εξομολογητήριο» του After Dark βρέθηκε η πρώην παίκτρια του Survivor Ανθή Σαλαγκούδη και απάντησε σε όλες τις «πιπεράτες» ερωτήσεις του Θέμη Γεωργαντά.

 

«Τρώω ασταμάτητα και δεν ξέρω πώς θα το ελέγξω. Είμαι 3 κιλά συν από τότε που μπήκα στο παιχνίδι. Πήρα αυτά που έχασα και ακόμα 3», είπε αρχικά.

 

Η μεγαλύτερη κατινιά που έχει κάνει σε σχέση είναι να ψάξει το κινητό του συντρόφου της. «Είδα άλλα ενδιαφέρονται πράγματα γενικά. Έμαθα πράγματα για το παρελθόν που δεν ήξερα. Δεν με επηρέασε αλλά ήταν καλή αφορμή. Τα χρησιμοποιούσα υπέρ μου».

Φαγητό, σeξ και ύπνος είναι η σειρά που επιλέγει, ενώ στο υποθετικό σενάριο του να μπει ξανά στο Survivor θα έπαιρνε τη θέση κάποιου που δεν είναι καλός αγωνιστικά και αυτός είναι ο Τριαντάφυλλος.

Τελευταία φορά που έκλαιγε ήταν στο Survivor. «Αν ήθελες να απομονωθείς και να κλάψεις ή να κάνεις άλλα πράγματα μπορούσες. Έκλαιγα πολύ συχνά εκεί».

  Βασίλης Χαραλαμπόπουλος: Η συγκινητική διάσωση ενός κουταβιού που είχαν πετάξει στα σκουπίδια

 

Θα προτιμούσε να κλειστεί στο ασανσέρ για μία ώρα με τον Γιώργο Κοψιδά. «Ήταν πολύ δύσκολη απόφαση. Ο Γιώργος δεν ήταν από τους αγαπημένους μου συμπαίκτες από την αρχή μέχρι το τέλος. Με τον Περικλή με όλα αυτά που έχουν συμβεί και ακούω και μαθαίνω… Είχαμε έρθει πολύ κοντά σύμφωνα με τη δική μου εκδοχή», είπε και έδειξε ξεκάθαρα ότι δεν θέλει να τα ξαναβρεί με τον σχεδιαστή κοσμημάτων.

Στην ερώτηση αν έχει κάνει role play απάντησε ότι δεν έχει παίξει ποτέ σαν ηθοποιός. «Με ρούχα όχι. Δεν το έζησα ολοκληρωμένα. Δεν έχω κάνει με ρούχα. Δεν το έχω κάνει σωστά, λίγο πρόχειρα».

 

Έχει λάβει πολλά μηνύματα και το χειρότερο hate comment δεν το αποκάλυψε. «Ήταν πολύ άσχημο, έχει σχέση με θάνατο».

Έχει ξεχάσει τι μπορεί να την ξενερώσει στο σeξ, ενώ δεν είχε κανένα φλερτ στο Survivor. «Δεν είχα καμία ερwτική διάθεση. Στην κόκκινη ομάδα δεν υπήρχε κάτι».

  Κωνσταντίνος Αγγελίδης: Συγκλονίζει η σύζυγός του κάνοντας απολογισμό - Aμέτρητα τα χειρουργεία και οι δυσκολίες

Δεν απάντησε ποια είναι η μεγαλύτερη αμοιβή που έχει πάρει για δουλειά , ενώ στα αγωνίσματα του Survivor θα βαθμολογούσε τον εαυτό της με 2.

Στην ερώτηση για το αν μετράει το μέγεθος, απάντησε ότι «όλα στη ζωή είναι θέμα συνδυασμού. Μετράει όλο το πακέτο».

 

πηγη