Αν αναζητάς τη σταθερότητα στη σχέση σου, ίσως πρέπει να προτιμήσεις κάποιον εκπρόσωπο αυτών των ζωδίων.

 

Μερικά ζώδια λατρεύουν την περιπέτεια και δύσκολα κάνουν σχέση. Υπάρχουν όμως και αυτά που αποζητούν την σταθερότητα και μόλις βρουν τον ιδανικό σύντροφο δίνονται ολοκληρωτικά. Ποια είναι αυτά;

Ταύρος

Μπορεί να είναι αρκετά πεισματάρηδες όμως όταν βρουν τον ιδανικό σύντροφο μένουν πιστοί και κάνουν τα πάντα για να τον ευχαριστήσουν. Οι Ταύροι αναζητούν έναν σύντροφο υποστηρικτικό που θα τους συμβουλεύει σε κάθε τους πρόβλημα. Αν η σχέση τους περάσει από κρίση θα προσπαθήσουν μέχρι και το τελευταίο λεπτό να βρουν λύση. Φημίζονται άλλωστε για την τεράστια υπομονή τους.

Advertisements

 

 

Καρκίνος

Άκρως ευαίσθητοι και συναισθηματικοί οι Καρκίνοι αναζητούν την αληθινή αγάπη σε έναν σύντροφο που θα τους φροντίζει και θα τους παρέχει ασφάλεια. Ο γάμος και τα παιδιά είναι φυσικά μέσα στα μελλοντικά τους σχέδια.

Advertisements

Αιγόκερως

Οι Αιγόκεροι είναι ώριμοι και γεμάτοι εμπειρίες. Γνωρίζουν καλά πως να κάνουν μία σχέση και θα προσφέρουν τα πάντα στον σύντροφό τους τον οποίον αγαπούν ακόμη και με τα ελαττώματά του.

Ζυγός

Ρομαντικά ζώδια που αποζητούν την ισορροπία στις σχέσεις τους. Οι Ζυγοί δύσκολα θα χωρίσουν και όταν αντιμετωπίζουν ένα πρόβλημα προσπαθούν να το λύσουν μαζί με τον σύντροφό τους.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements