Η μυρωδιά του βρεγμένου χώματος, το γκρίζο σκηνικό, ο ήχος της βροχής στο έδαφος: Εικόνες τις οποίες αρκετοί από εμάς θα βαριόμασταν, αφού είμαστε λάτρεις του ήλιου και του καλοκαιριού. Ωστόσο, υπάρχουν άνθρωποι που αγαπούν το φθινόπωρο και τη βροχή. Σε ποια ζώδια ανήκουν;

 

Καρκίνος

Ως ζώδιο του νερού λατρεύει τη βροχή. Ανυπομονεί για τη στιγμή που θα μπορέσει να καθίσει στον καναπέ του με μία κούπα ζεστή σοκολάτα και ένα καλό βιβλίο, ενώ διακατέχεται από ένα αίσθημα μελαγχολία, το οποίο αγκαλιάζει με θέρμη. Είναι, όμως, και η περίοδος που η παραγωγικότητά του αυξάνεται και τα ένστικτά του οξύνονται.

Παρθένος

Μπορεί να μην αγαπά τη βροχή όσο ο Καρκίνος, αλλά ο φθινοπωρινός καιρός είναι από τους αγαπημένους του. Συγκεντρώνεται καλύτερα τότε. Αφήστε που το φθινόπωρο ξεκινά λίστες με νέους στόχους και προγράμματα που θα ακολουθήσει μέχρι τον Ιανουάριο, οπότε θα κάνει καινούρια λίστα για τον χειμώνα και το νέο έτος.

Advertisements

 

Ζυγός

Οι ισορροπιστές του ζωδιακού κύκλου θεωρούν πως πρέπει να υπάρχει ισορροπία και στις εποχές. Χάρηκαν το καλοκαίρι και τώρα θα χαρούν και τη φθινοπωρινή βροχή. Χαζεύουν τα φύλλα να πέφτουν από τα δέντρα, τα χρώματα της φύσης να αλλάζουν και μια αρμονία να επέρχεται στο περιβάλλον.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements