Το ζώδιο του συντρόφου σας είναι μία καλή ένδειξη προθέσεων για το αν υπάρχει ενδεχόμενο να ανεβείτε τα σκαλιά της εκκλησίας ή έστω του δημαρχείου. Τα παρακάτω τρία ζώδια για την ακρίβεια, αν όντως είναι ∈ρωτευμένα μαζί σου, όχι δε θα σου πουν γιατί πολύ απλά, είναι γεννημένα για γάμο…

Advertisements

Αιγόκερως (22 Δεκεμβρίου – 19 Ιανουαρίου)

Είναι παραδοσιακός, συχνά παλιομοδίτης και λάτρης της οικογένειας. Είναι αφοσιωμένος, αξιόπιστος και παρόλο που το παρακάνουν με την εργασιομανία και τις φιλοδοξίες τους, όταν και αν το θέλουν, δημιουργούν χρόνο για τον ∈ρωτά τους, πόσω μάλλον για την οικογένεια που θα δημιουργήσουν οι ίδιοι.

 

 

Κριός (21 Μαρτίου – 20 Απριλίου)

Αν καταφέρεις να αποσπάσεις και να κερδίσεις εν τέλει την προσοχή και την καρδιά του παιχνιδιάρη κριού, αφέσου και θα περάσεις υπέροχα μαζί του. Είναι παθιασμένος, αυθόρμητος και αγαπησιάρης και προφανώς όλα τα παραπάνω τους καθιστούν κελεπούρι για γάμο. Παρόλο που είναι εξαιρετικά παρορμητικός κατά καιρούς, δεν είναι επιπόλαιος, οπότε όταν πρόκειται για κάτι τόσο σοβαρό μπορείς να εμπιστευθείς την ειλικρίνεια των συναισθημάτων του.

 

Advertisements

Ταύρος (21 Απριλίου – 20 Μαΐου)

Εκλεκτικός, κτητικός και ατρόμητα πιστός, ο ταύρος θέλει να παρέχει όλα τα καλά στον εαυτό του και στο ταίρι του. Σε περίπτωση που του ξυπνήσεις την επιθυμία να μοιραστεί ό,τι έχει και δεν έχει μαζί σου, θα επιστρατεύσει όλο του το πείσμα και θα κάνει ό,τι μπορεί για να ζήσετε ευτυχισμένοι ως τα βαθιά σας γεράματα.

 

ΠΗΓΗ

 

 

Advertisements