Αν συνηθίζετε να γίνεστε κτητικοί με τους αγαπημένους και τα υπάρχοντά σας ή να υπερασπίζεστε με σθένος τους δικούς σας ανθρώπους, τότε μάλλον ανήκετε στα πιο προστατευτικά ζώδια. Δείτε ποια είναι παρακάτω.

Advertisements

Ταύρος

Οι Ταύροι μπορεί να γίνουν αρκετά εγωιστές, αλλά όταν κατανοήσουν τι σημαίνει ο άλλος για αυτούς γίνονται υπερπροστατευτικοί, τον φροντίζουν ιδιαίτερα και αφοσιώνονται. Είτε πρόκειται για υλικά αγαθά είτε για ανθρώπους οι Ταύροι γνωρίζουν πώς να περιποιηθούν και να προστατεύσουν ό,τι θεωρούν δικό τους.

 

 

 

Καρκίνος

Τίποτα δεν ευχαριστεί περισσότερο μία Καρκίνο από τη φροντίδα των άλλων. Μπορεί να αφοσιωθεί στο να προσέχει και να «νταντεύει» τους αγαπημένους της, ενώ με υπομονή θα ακούσει τα προβλήματά τους. Θα σταθεί στις δυσκολίες των άλλων βράχος, ακόμα κι αν χρειαστεί να καταπατήσει τη δική της ευτυχία.

Advertisements

Λέων

Ως ζώδιο της φωτιάς, οι Λέοντες, γίνονται αρκετά κτητικοί και θεωρούνται ένα από τα ζώδια που προσφέρουν απλόχερα τη φροντίδα και την προστασία τους στους άλλους. Νιώθουν όμορφα όταν ξέρουν πως μπορούν να προστατεύσουν τους αγαπημένους τους, αρκεί να μην ξεπερνιούνται τα όριά τους και να μην μειώνεται η αίγλη που αποπνέουν.

ΠΗΓΗ

 

 

 

 

Advertisements