Άν ανήκετε σε εκείνους που στο γραφείο, το δωμάτιο, την τσάντα τους επικρατεί ένα χάος ή σε εκείνους που τα πάντα στο σπίτι και στη δουλειά είναι οργανωμένα, οι υποχρεώσεις προγραμματισμένες και κάθε επόμενη κίνησή τους σχεδιασμένη με κάθε λεπτομέρεια. Αν βρίσκεστε στη δεύτερη κατηγορία, τότε μάλλον ένα από τα παρακάτω είναι το ζώδιό σας.

Advertisements

Ταύρος

Οι Ταύροι είναι πρακτικοί, προσγειωμένοι και ξέρουν τι θέλουν. Σιχαίνονται το στρες και προσεγγίζουν -όσο γίνεται- κάθε ζήτημα με τη λογική. Θεωρούν πως όταν λειτουργούν βάσει προγράμματος προλαμβάνουν τις αγχωτικές καταστάσεις γι’ αυτό και οργανώνουν κάθε πτυχή της ζωής τους.

 

 

Advertisements

Παρθένος

Καμία έκπληξη δεν αποτελεί η ύπαρξη της Παρθένου σε αυτή τη λίστα. Αισθάνεται άνετα μόνο όταν τα πάντα γύρω της είναι σε τάξη και σε πρόγραμμα – το δικό της πρόγραμμα. Σκέφτεται κάθε στιγμή της ημέρας της λεπτομερώς, λειτουργεί σαν ρολόι και αν κάτι δεν πάει σύμφωνα με το σχέδιο, τότε γίνεται αρκετά επικριτική.

 

Αιγόκερως

Άλλο ένα ζώδιο της Γης στη λίστα. Οι προσγειωμένοι Αιγόκεροι λειτουργούν πάντα βάσει σχεδίου, το οποίο οργανώνουν οι ίδιοι. Προτεραιότητα είναι πάντα η δουλειά. Όταν τα καταφέρουν εκεί στοχεύουν και σε άλλες πτυχές τη ζωής τους. Όμως, δεν κάνουν τίποτα χωρίς πλάνο και προγραμματισμό. Δεν θα γίνονταν οι καλύτεροι σε ό,τι αναλάμβαναν διαφορετικά.

 

ΠΗΓΗ

Advertisements
Advertisements