Το καλοκαίρι δεν είναι τόσο μακριά επομένως σιγά σιγά πρέπει να δεις πως θα διακοσμήσεις το σπίτι σου για να του δώσεις αέρα καλοκαιριού. Κάθε εποχή βέβαια έχει τις δικές της τάσεις διακόσμησης, έτσι το ίδιο ισχύει και για το καλοκαίρι που καταφθάνει. Αρκεί λοιπόν να ενημερωθείς για να δώσεις στο σπίτι σου την ανανέωση που χρειάζεται!

Πράγματι, με μερικές απλές αλλαγές και προσθήκες μπορείς να δώσεις καλοκαιρινό στυλ που ακολουθεί τη μόδα της εποχής. Ανακάλυψε λοιπόν 5 τάσεις διακόσμησης που θα δούμε το καλοκαίρι του 2020!

1. Αναρριχώμενα φυτά στον εσωτερικό χώρο

Το ότι τα φυτά είναι απόλυτο must στον εσωτερικό χώρο το καλοκαίρι δεν είναι νέο. Αυτό όμως που είναι ένα φρέσκο trend για την καλοκαιρινή διακόσμηση του σπιτιού σου είναι τα αναρριχώμενα φυτά που θα δώσουν χρώμα και ξεχωριστό στυλ στο χώρο. Διακόσμησε λοιπόν τα σαλόνι σου με ένα αναρριχητικό φυτό, όπως ο κισσός και θα του δώσεις αέρα καλοκαιριού.

  Όλα για το Σπίτι: 10 όμορφες ιδέες διακόσμησης καθιστικού που επιλέξαμε για εσάς

2. Έθνικ διακοσμητικά στοιχεία


Τα έθνικ στοιχεία στη διακόσμηση είναι κάτι που θα κυριαρχήσει το καλοκαίρι του 2020! Μπορείς λοιπόν να κάνεις το σπίτι σου να μοιάζει με μαροκινό αρχοντικό με μερικά έθνικ μαξιλάρια, με ένα χαλάκι, με πουφ και με ψάθινα καλάθια διακοσμημένα στον τοίχο σου. Έτσι, ακόμα κι αν δεν πας κάπου φέτος το καλοκαίρι θα είναι σαν να έχεις ταξιδέψει και μόνο από τη διακόσμηση του σπιτιού σου!

3. Φλοράλ πινελιές

Τα λουλούδια είναι στοιχείο του καλοκαιριού, επομένως το φλοράλ είναι το απόλυτο print του καλοκαιριού! Δώσε λοιπόν στο σπίτι σου καλοκαιρινές πινελιές με διακοσμητικά στοιχεία σε φλοράλ μοτίβο, όπως μαξιλάρια για τον καναπέ σου, κουβερλί, απεικονίσεις σε κάδρα ή ριχτάρι. Αυτές οι μικρές λεπτομέρειες είναι αρκετές για να ανανεώσουν το σπίτι σου και να το κάνουν πιο καλοκαιρινό.

4. Κοραλί διακόσμηση

Το κοραλί είναι ένα χαρούμενο, καλοκαιρινό χρώμα χωρίς ωστόσο να είναι υπερβολικά έντονο ή κουραστικό. Αυτός είναι και ο λόγος που πρέπει να το βάλεις στο σπίτι σου το καλοκαίρι του 2020! Διακόσμησε το σπίτι σου λοιπόν με μερικά στοιχεία σε κοραλί χρώμα, όπως ένα βάζο ή ένας πίνακας ή αν θέλεις μια μεγαλύτερη αλλαγή μπορείς ακόμα και να βάψεις έναν τοίχο κοραλί. Έτσι, θα έχεις έναν ζωντανό τοίχο που θα σου φτιάνει τη διάθεση!

  Όλα για το Σπίτι: 10 όμορφες ιδέες διακόσμησης καθιστικού που επιλέξαμε για εσάς

5. Ρομαντικός φωτισμός στο μπαλκόνι

Το μπαλκόνι αποτελεί πραγματικά το επίκεντρο του σπιτιού το καλοκαίρι. Για το λόγο αυτό πρέπει να το διαμορφώσεις κατάλληλα ώστε να σε εμπνέει να περάσεις ώρες σε αυτό. Το φετινό καλοκαίρι λοιπόν επιτάσσει ρομαντικό φωτισμό στο μπαλκόνι! Για να το πετύχεις διακόσμησε το μπαλκόνι με κεριά, φωτάκια και φαναράκια που θα αλλάξουν τελείως το μπαλκόνι σου.

Πηγή