Κριός

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Μέσα στον μήνα αρκετά έντονες θα είναι οι συναισθηματικές σας εξελίξεις, θα υπάρξουν τυχερά γεγονότα και τυχαία συμβάντα που θα ανοίξουν δίοδο για νέες γνωριμίες και για καινούργιες περιπέτειες. Η στάση σας θα είναι απελευθερωμένη δυναμική και άμεση, στις προσεγγίσεις που θα υπάρξουν δεν θα κάνετε πίσω, αντιθέτως θα δώσετε ώθηση στα γεγονότα και μάλιστα με έντονη αυτοπεποίθηση. Καινούργιο νόημα θα δώσετε στην προσωπική σας ζωή, βγαίνετε από την αναμονή. Θα σκεφτείτε πολύ σοβαρά την προοπτική που θα ανοιχτεί με ένα συγκεκριμένο άτομο.

Advertisements

 

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Ο Αύγουστος θα δημιουργήσει θερμό κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα χαλαρώσετε, θα ζήσετε θερμές αισθησιακές στιγμές. Στις αντιρρήσεις ή στις διαφωνίες καλό θα είναι να περιορίσετε το πείσμα και την αντίδραση, δεν θα υπάρξει ουσιαστικός λόγος για εντάσεις. Ο νένος μήνας θα σας βοηθήσει να κινηθείτε σκεπτόμενα με αυτοσυγκράτηση, θα είστε σε θέση να συνειδητοποιήσετε τα θετικά και τα αρνητικά της κάθε κατάστασης. Ευνοούνται τα ταξίδια, τα καινούργια σχέδια και οι προγραμματισμοί. Οργανωτικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας, κάποια πράγματα θα καταφέρετε να τα βάλετε σε τάξη.

 

Ταύρος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Ο τελευταίος μήνας του καλοκαιριού θα σας ωθήσει να αναζητήσετε σταθερότητα στην προσωπική σας ζωή, ουσιαστικά θα αδιαφορήσετε για τις εφήμερες ή περιστασιακές περιπέτειες. Ο Αύγουστος θα ενδυναμώσει την ψυχολογία σας, η αυτοπεποίθηση σας θα είναι έντονη, φεύγει η εσωτερική ανασφάλεια. Θετικοί θα είστε στην προοπτική μιας νέας αρχής, αποφασιστικότητα θα διακρίνει τις πράξεις σας, θα είστε σε θέση να κινηθείτε άμεσα και να δώσετε ουσιαστικές απαντήσεις. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να προκύψει έναρξη σχέσης, θα υπάρξει η δυνατότητα να γίνει ξεκίνημα μακροχρόνιου δεσμού.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Η στάση σας θα είναι θερμή και αισθησιακή, ωστόσο προσοχή στην κτητική ή ζηλιάρικη πλευρά του χαρακτήρα σας. Θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θερμές εκδηλώσεις ωστόσο δεν θα λείψουν και κάποιες μικρό αμφιβολίες, ίσως να δοθεί έναυσμα για καχύποπτες σκέψεις. Προς το κλείσιμο του μήνα, θα υπάρξουν επανεκτιμήσεις και νέες αξιολογήσεις, η σκέψη θα γίνει πιο αντικειμενική. Ειλικρινείς συζητήσεις θα βάλουν τα πράγματα στη σωστή τους θέση, θα βγείτε από τις ανησυχίες.

 

Advertisements

Δίδυμοι

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Μέσα στον μήνα, ανεβασμένη θα είναι η αυτοπεποίθηση σας, θα εμφανιστείτε αυθόρμητοι και ανέμελοι, δεν αποκλείεται να εστιάσετε καθαρά και μόνο στις νέες γνωριμίες. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα υπάρξει αμοιβαίο ενδιαφέρον, θα γίνει κίνηση προσέγγισης. Οι τυχαίες συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε και να ξεχάσετε τα παλιά, παίρνετε την απόφαση να προχωρήσετε μπροστά. Σας δίνω τη συμβουλή να αξιοποιήσετε τις ευκαιρίες και να τρέξετε τα γεγονότα, θα ανοιχτεί προοπτική καινούργιας σχέσης. Θα καταφέρετε να οργανωθείτε και να κινηθείτε σκεπτόμενα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Δυναμική θα είναι η στάση σας, συναισθηματικά θα καταφέρετε θα ‘ρθείτε πολύ κοντά με το ταίρι σας. Ο Αύγουστος θα σας βοηθήσει να σταθεροποιήσετε τον δεσμό σας, ίσως να γίνουν συζητήσεις για την περαιτέρω μελλοντική σας πορεία. Προς το κλείσιμο του μήνα, οι αναλυτικές συζητήσεις που θα κάνετε θα φέρουν ξεκαθαρίσματα, θα ακουστούν υποσχέσεις. Ομαλά θα εξελίξουν οι επαφές σε όλη τη διάρκεια του μήνα, οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές.

 

Καρκίνος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Ο Αύγουστος θα σας βγάλει από την υπερβολική ευαισθησία, θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε δυναμικά με ορθολογισμό και αντικειμενικότητα. Αφήνετε πίσω σας το άγχος, τις ανασφάλειες και τις φοβίες, σε τόνωση θα βρίσκεται η αυτοπεποίθηση σας. Οι απογοητευμένοι θα είστε σε θέση να πάρετε την απόφαση να διαγράψετε το παρελθόν και να εστιάσετε στο ενδεχόμενο της νέας γνωριμίας. Είναι πολύ πιθανό να κάνει το βήμα να σας πλησιάσει ένα καινούργιο πρόσωπο, πολύ καλά θα κάνετε και θα δώσετε την ώθηση να προχωρήσουν οι μεταξύ σας επαφές.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Ουσιαστικές εξελίξεις θα υπάρξουν μέσα στη σχέση σας. Λύνονται τα προβληματάκια που δημιουργήθηκαν την προηγουμένη περίοδο, θα υπάρξει συνεννόηση και θετική διάθεση. Προς το κλείσιμο του μήνα, τα συμπεράσματα σας θα σας οδηγήσουν σε αποφάσεις που θα έχουν αντίκτυπο τόσο στο παρόν όσο και στο μέλλον της σχέσης σας. Θα υπάρξουν ειλικρινείς συζητήσεις με αποτέλεσμα να είστε πλέον σε θέση να πάρετε σωστές αποφάσεις. Κλείνουν τα ανοιχτά ζητήματα, καινούργια σχέδια θα ξεκινήσετε με το ταίρι σας.

 

Λέων

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Αισιόδοξη και πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, στις προσεγγίσεις σας δεν θα υπάρξει διστακτικότητα, θα αξιοποιήσετε τα τυχερά συμβάντα που θα προκύψουν. Καταφθάνουν νέες γνωριμίες, κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να ερωτευτούν και να αλλάξουν ριζικά την προσωπική τους ζωή. Θα καταφέρετε να βγείτε από τους προβληματισμούς και τις αναστολές, δυναμικός θα είναι ο τρόπος σκέψης σας. Πριν κλείσει ο μήνας, θα ξεκινήσετε συστηματικές επαφές με πρόσωπο που τα μεταξύ σας αισθήματα θα είναι αμοιβαία, προμηνύεται έναρξη σταθερής σχέσης.

Advertisements

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Θα βγει στην επιφάνεια η ζωτική πλευρά του χαρακτήρα σας, η στάση σας θα είναι ανέμελη, οι αντιδράσεις σας ναι μεν θα ποικίλουν, ωστόσο δεν θα είναι αρνητικές. Δεν θα λείψουν οι αποκαλυπτικές συναισθηματικές συζητήσεις, δεν αποκλείεται να ακουστούν προτάσεις που θα ανανεώσουν τις επαφές με το ταίρι σας. Αν νιώθετε πως πρέπει να ξεκαθαρίσετε κάποιες καταστάσεις να το κάνετε, θα βρείτε το έδαφος πρόσφορο. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, ίσως να ανοιχτεί κουβέντα περί δέσμευσης.

 

Παρθένος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Ίσως να προσπαθήσετε να εντυπωσιάσετε για να τραβήξετε την προσοχή ενός συγκεκριμένου προσώπου που ήδη γνωρίζετε. Ο τρόπος που θα προσεγγίσετε θα είναι μεθοδικός και αρκετά ελκυστικός, σε συνδυασμό με την εμφάνιση σας θα καταφέρετε να κερδίσετε το ενδιαφέρον του προσώπου στο οποίο στοχεύετε. Οι επαφές μεταξύ σας θα είναι εξελίξιμες, σας δίνω τη συμβουλή να προχωρήσετε χωρίς ενδοιασμούς, ο ενθουσιασμός θα είναι αμοιβαίος. Ο Αύγουστος θα φέρει ανοίγματα που θα τονώσουν την αισιοδοξία σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Με το ταίρι σας θα είστε συζητήσιμοι και επικοινωνιακοί, θα υπάρξουν εξομολογήσεις και ξεκαθαρίσματα, θα ακουστούν υποσχέσεις που όμως δεν θα τηρηθούν άμεσα θα αφορούν μακροχρόνια σχέδια. Οι συνθήκες θα σας βοηθήσουν να βγείτε από τη ρουτίνα και την προκαθορισμένη συνήθεια, ανανεώνονται τα δεδομένα της σχέσης σας, θα υπάρξουν αναζωογονητικές αλλαγές. Δεν αποκλείεται να γίνει και κάποιο ταξιδάκι, αυτό που θα οργανώσετε θα έχει ευχάριστη κατάληξη. Θα βρείτε τη σταθερότητα που αναζητάτε, βγαίνετε από την ανασφάλεια και την συναισθηματική αμφιταλάντευση.

 

Ζυγός

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Τολμηρές θα είναι οι διαθέσεις σας, εσείς που είστε αρκετό καιρό χωρίς σχέση θα κινήσετε τα νήματα για να μπορέσετε να βγείτε από τη στασιμότητα. Αξιοποιήστε την νέα γνωριμία που θα προκύψει, αν κινηθείτε απελευθερωμένα και αυθόρμητα θα καταφέρετε να προχωρήσετε μπροστά. Θα εστιάσετε στις περιπτώσεις που οι προοπτικές είναι σοβαρές, το ενδιαφέρον σας θα στραφεί σε πρόσωπα που να υπάρχει μεταξύ σας δυνατότητα σταθερής σχέσης.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Ο Αύγουστος θα φέρει συνειδητοποιήσεις, ουσιαστικά θα σταματήσετε να δίνετε τροφή στις αυταπάτες ή στις ανασφάλειες. Θα είστε σε θέση να συγκεντρωθείτε στα πραγματικά γεγονότα και όχι στις εικασίες, αυτό θα σας βοηθήσουν να πάρετε σωστές αποφάσεις. Ο Αύγουστος θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε με ορθολογισμό, με το ταίρι σας θα υπάρξει ισορροπία και συναισθηματική κατανόηση. Η λογική σας σκέψη θα σας ωθήσει στο να αναδομήσετε τα αδύναμα σημεία του δεσμού σας, ενισχύονται οι συναισθηματικές βάσεις, εστιάστε στις κοινές επιθυμίες.

 

Σκορπιός

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Αυτοπεποίθηση θα σας διακρίνει, θα δώσετε την ώθηση να γίνουν ουσιαστικές επαφές. Δυναμική και απελευθερωμένη θα είναι η στάση σας γι αυτό προσοχή στις επιλογές σας και κυρίως στις εκκεντρικές σας διαθέσεις. Πολύ καλά θα κάνετε και θα φλερτάρετε, θα υπάρξει άνοιγμα για νέες γνωριμίες και μάλιστα ιδιαιτέρως ενδιαφέρουσες. Ίσως να δείξετε προτίμηση στα άτομα με έντονη ή ιδιάζουσα προσωπικότητα, θα έχετε τη δυνατότητα να συναναστραφείτε και να ξεκινήσετε νέα σχέση. Η στάση σας θα είναι τολμηρή, φεύγουν οι αναστολές, στο χέρι σας θα είναι το άμεσο ξεκίνημα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Ως προς το ταίρι σας τα λόγια σας θα είναι αυθόρμητα και αισθησιακά, ωστόσο, προσοχή στη διάθεση σας για καυστικά σχόλια. Σε κάποιες καταστάσεις καλό θα είναι να υπάρχει αυτοσυγκράτηση και συναίσθηση, θα πρέπει να αποφύγετε να δημιουργηθούν εντάσεις χωρίς λόγο. O Αύγουστος θα βγάλει στην επιφάνεια την οργανωτική και στρατηγική σας σκέψη, μελετημένες θα είναι οι κινήσεις σας. Σε θέματα μελλοντικής εξέλιξης ίσως να αλλάξετε τη στάση σας, διαφοροποιείτε τους στόχους σας και ξεκινάτε καινούργια σχέδια.

 

Τοξότης

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Θα βρεθεί το κατάλληλο πρόσωπο που θα καταφέρει να σας εξιτάρει συναισθηματικά. Θα είστε σε θέση να προβάλετε τη γοητεία σας, θα καταφέρετε να κερδίσετε τις εντυπώσεις,  θερμά λόγια θα ακουστούν στις συνομιλίες που θα έχετε. Προμηνύεται νέα γνωριμία που θα είναι ανανεωτική και θα σας ενθουσιάσει, η εξέλιξη θα είναι στην δική σας απόφαση. Θα έχετε τη διάθεση να εκδηλωθείτε και να κινηθείτε αυθόρμητα, οι συγκυρίες θα είναι τυχερές, η αμεσότητα θα σας βγει σε καλό. Έρχονται ξαφνιάσματα και ευχάριστες αναστατώσεις.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Ο νέος μήνας θα βγάλει στην επιφάνεια τη θερμή πλευρά του χαρακτήρα σας, ωστόσο σε κάποια συγκεκριμένα θέματα ίσως να δείξετε αδιαφορία, προσοχή στον εγωκεντρισμό. Καλό θα είναι να αποφύγετε τις αρνητικές ή αιχμηρές κουβέντες, προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Ο Αύγουστος θα σας βοηθήσει να συγκρατηθείτε και να ελέγξετε τις αντιδράσεις σας, θα είστε σε θέση να περιορίσετε τάσεις θυμού και εκνευρισμού. Ειλικρινείς συζητήσεις θα ταχτοποιήσουν τα μικρό προβληματάκια, θα βρεθούν λύσεις.

 

Αιγόκερως

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Η στάση σας θα είναι άμεση και ειλικρινής τόσο στις προσεγγίσεις, όσο και στις απορρίψεις. Σε κάποια συγκεκριμένα ζητήματα ενδεχομένως η στάση σας να είναι κάθετη, προσπαθήστε να φανείτε διαλλακτικοί. Δεν θα λείψουν οι νέες ευκαιρίες, ίσως να υπάρξουν προτάσεις που θα ανοίξουν δίοδο για σχέση, το θέμα είναι με ποιον τρόπο θα χειριστείτε τα πρόσωπα και τις επαφές. Ζωτικός θα είναι ο μήνας, οι εξελίξεις θα είναι άμεσες, τα γεγονότα θα έχουν ταχύτητα, καλό θα είναι να βγείτε από την αδράνεια και να κινηθείτε αποφασιστικά χωρίς χρονοτριβές.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Αρκετά αισθησιακά θα ξεκινήσει ο μήνας σας, ωστόσο στην πορεία ίσως να μην λείψουν οι σκηνές ζηλοτυπίας και οι μικρό εντάσεις. Ο Αύγουστος, δυναμική θα κάνει τη στάση σας, ίσως να φανείτε ανυποχώρητοι. Στο τελευταίο δεκαήμερο του μήνα, δεν αποκλείεται κάποιες καταστάσεις να σας δημιουργήσουν την ανάγκη για ριζικό ξεκαθάρισμα, πολύ πιθανόν να καταλήξετε σε υποσχέσεις που θα αφορούν όχι μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον. Κάποιοι από εσάς ενδεχομένως να πάρετε δεσμευτικές αποφάσεις που θα τηρηθούν.

 

Υδροχόος

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Θα προκύψουν ευχάριστα συμβάντα, στόχο θα βάλετε την ανανέωση ίσως και την ανατροπή. Γοητευτικό θα καταφέρετε να διατηρήσετε το στυλ σας, προσιτή θα κρατήσετε τη στάση σας, οι προσεγγίσεις θα είναι άμεσες και θα έχουν την προσδοκώμενη έκταση. Οι συγκυρίες θα είναι ευνοϊκές για να ξεκινήσετε μια νέα αρχή, θα έχετε τη διάθεση να δοκιμαστείτε και να βγείτε από τη στασιμότητα, το αποτέλεσμα θα είναι θετικό. Νέα προοπτική ανοίγεται στην προσωπική σας ζωή, προχωρήστε δυναμικά και αισιόδοξα.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Ο Αύγουστος θα σας βοηθήσει να βγείτε από τις αναστολές που ουσιαστικά εμποδίζουν την εξέλιξη της σχέσης σας. Θα εστιάσετε στην σταθεροποίηση ίσως και στη δέσμευση, ειλικρινείς συζητήσεις θα αποκαταστήσουν την εμπιστοσύνη ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας. Μέσα στον μήνα θετικά ανοίγματα θα κάνουν την εμφάνιση τους, θα καταφέρετε να προχωρήσετε τον δεσμό σας ένα βήμα παρακάτω, δεν αποκλείεται να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης.

 

Ιχθύς

ΕΛΕΥΘΕΡΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Δεν θα υπάρξει διστακτικότητα στις κινήσεις σας, πρόσχαρη και επικοινωνιακά άνετη θα είναι η στάση σας, δεν αποκλείεται να σας ενθουσιάσει η γνωριμία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Άμεσο θα είναι το άνοιγμα για καινούργια αρχή, θα υπάρξει δυνατότητα σταθερής σχέσης. Τα συμβάντα θα σας δώσουν την ευκαιρία να βγείτε από την αβεβαιότητα και να πορευτείτε με σταθερότητα και συναισθηματική ασφάλεια. Ο  Αύγουστος θα σας βοηθήσει να πάρετε αποφάσεις, η εξέλιξη θα είναι στο χέρι σας και κυρίως στις διαθέσεις σας.

ΔΕΣΜΕΥΜΕΝΟΙ ΚΑΙ ΩΡΑΙΟΙ: Θα υπάρξει ασφάλεια εμπιστοσύνη και προοπτική δέσμευσης. Ομαλά θα πορευτούν οι επαφές με το ταίρι σας, αν υπάρχουν άλυτα ζητήματα ή καταστάσεις που δημιουργούν καβγαδάκια θα καταφέρετε να βρείτε την άκρη του νήματος, λύνονται τα επίμαχα ζητήματα. Για εσάς τους χωρισμένους ή εσάς που νιώθετε πως η σχέση σας περνά κρίση θα υπάρξουν επαναπροσδιορισμοί που θα φέρουν ισορροπία και ένωση. Τακτοποιούνται τα ζητήματα που δημιουργούν φραγμούς ή εμπόδια, θα καταφέρετε να σταθεροποιηθείτε δίπλα στο ταίρι σας.

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements