Κριός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα πάρει την απόφαση να εκδηλώσει τα αισθήματα που τρέφει για εσάς, θα περάσει σε άμεσες κινήσεις με στόχο την έναρξη σχέσης. Οι συγκυρίες και οι αποκαλυπτικές κουβέντες θα ενδυναμώσουν το μεταξύ σας ενδιαφέρον, οι κινήσεις σας θα είναι απελευθερωμένες. Μέσα στον μήνα θα σας δοθεί η δυνατότητα να προχωρήσετε σε νέα eρωτική αρχή, οι τολμηρές σας διαθέσεις θα δώσουν ώθηση στα γεγονότα.

Advertisements

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Παίρνετε καινούργιες αποφάσεις, ο δυναμισμός σας θα έχει έκταση, αυτή τη φορά δεν θα αφήσετε τις αρνητικές σκέψεις να φρενάρουν τη δράση σας. Ανανεώνεστε, κάποιοι από εσάς θα καταφέρετε να διορθώσετε λάθη της προηγούμενης περιόδου, κάποιοι άλλοι θα προχωρήσετε με προτάσεις μελλοντικής εξέλιξης. Οι αποκαλύψεις θα σας δημιουργήσουν την ανάγκη να ξεκαθαρίσετε τις μπερδεμένες καταστάσεις και να περάσετε σε αλλαγές.

 

Ταύρος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Δεν αποκλείεται ο Απρίλιος να καταφέρει να σας κάνει να ερωτευτείτε και να αλλάξετε τα δεδομένα σας. Όλα θα έχουν τη δυνατότητα να διαφοροποιηθούν αρκεί εσείς να πάρετε την απόφαση να δώσετε ώθηση στα γεγονότα. Κάποιοι από εσάς θα τολμήσετε να αφήσετε την καρδιά σας ελεύθερη να ερωτευτεί και να αγαπήσει, πολύ καλά θα κάνετε και δεν θα φρενάρετε την εξέλιξη.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ένα παλιό θέμα θα επανέλθει και πάλι στο προσκήνιο, αυτή τη φορά οι απαντήσεις που θα σας δώσει το ταίρι σας θα είναι ώριμες και πιο ουσιαστικές. Θα καταφέρετε να ενθουσιαστείτε και να βάλετε μπρος για ενέργειες μελλοντικής εξέλιξης. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στο κλείσιμο του μήνα. Ανασφάλειες και ενδοιασμοί καλό θα είναι να μην σας οδηγήσουν σε αναθεωρήσεις, τηρήστε τις υποσχέσεις που έχετε δώσει στο ταίρι σας.

 

Δίδυμοι

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ίσως να προβληματιστείτε με παλιές eρωτικές υποθέσεις, θα προσπαθήσετε να βρείτε την απαιτούμενη λύση. Αναποφασιστικότητα θα σας χαρακτηρίζει, από την μια θα θελήσετε συναισθηματική σταθερότητα, από την άλλη όμως θα αποφύγετε τις σοβαρές κουβέντες και υποσχέσεις. Προσοχή στους εσωτερικούς διχασμούς γιατί θα μπερδέψουν τη στάση σας, θα υπάρξουν αντιφατικές επιθυμίες. Προσπαθήστε να ισορροπήσετε και να σκεφτείτε με ορθολογισμό, η συμπεριφορά σας δεν θα πρέπει να είναι αψυχολόγητη.

Advertisements

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Θα είστε αυθόρμητοι, ζωτικοί και ενθουσιώδεις. Με το ταίρι σας η μεταξύ σας επικοινωνία θα έχει ένταση, ωστόσο θα είστε σε θέση να αποφύγετε τις κόντρες, διπλωματικές θα είναι οι διαθέσεις σας. Προσοχή στις καχύποπτες σκέψεις, πρώτα εξακριβώστε και ύστερα βγάλτε τα τελικά σας συμπεράσματα. Προσπαθήστε να διατηρήσετε την ισορροπία του δεσμού σας, καλό θα είναι η διάθεση σας κατά συνέπεια και η στάση σας να μην έχουν σκαμπανεβάσματα και ψυχολογικές αντιθέσεις.

 

Καρκίνος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Μέσα στον Απρίλιο, θα προσπαθήσετε να φερθείτε συγκρατημένα και να μην ξεφύγει ο ενθουσιασμός σας. Αφήστε τον εαυτό σας να μιλήσει και να εκδηλωθεί με αυθορμητισμό. Σας δίνω τη συμβουλή να αποβάλετε τον φόβο της απογοήτευσης, τα γεγονότα θα είναι ενθαρρυντικά, η εξέλιξη δεν θα σας αποκαρδιώσει. Ο Απρίλιος θα σας βοηθήσει να κινηθείτε ισορροπημένα, οι σκέψεις σας θα είναι θετικές.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ίσως σε κάποιο συγκεκριμένο ζήτημα να βρείτε αντιδράσεις από το ταίρι σας, αποφύγετε τα πείσματα και τον κάθετο τρόπο έκφρασης. Ο Απρίλιος θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στις ευχάριστες και ανέμελες στιγμές, θερμές εκδηλώσεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα θελήσετε να βγείτε από το άγχος και την άρνηση. Θα δείτε με σοβαρό μάτι τη σχέση σας, θα εστιάσετε στην αξία των αισθημάτων και στο νόημα της αμοιβαιότητας.

 

Λέων

Ελεύθεροι και ωραίοι. Θα φανείτε τολμηροί στις προσεγγίσεις και ιδιαιτέρως εκδηλωτικοί. Η ανάγκη σας για νέες περιπέτειες θα κάνει τη στάση σας αυθόρμητη, eρωτική έκταση θα πάρουν τα λόγια που θα ανταλλάξετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο. Θετικοί θα είστε στο να πάρετε το ρίσκο να βάλετε την καρδιά σας σε νέες δοκιμασίες. Θα είστε σε θέση να σκεφτείτε αισιόδοξα και να εκδηλώσετε την έλξη σας, στο χέρι σας θα είναι η έναρξη σχέσης, δεν θα μετανιώσετε για τις επιλογές σας.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ο Απρίλιος θα σας βοηθήσει να επαναπροσδιορίσετε και να κινηθείτε πρακτικά. Θα σκεφτείτε με ηρεμία και συγκαταβατική διάθεση, εσείς οι μπερδεμένοι θα βρείτε λύση σε ζήτημα που τον τελευταίο καιρό σας δημιούργησε έντονες ανασφάλειες. Αποκαλυπτικά γεγονότα θα σας ωθήσουν σε ξεκαθαρίσματα που θα λύσουν απορίες, ξεδιαλύνονται οι μπερδεμένες καταστάσεις. Προσπαθήστε να βάλετε πάνω από όλα τη λογική, οριοθετήστε τη συναισθηματική σας ένταση, σκεφτείτε με ορθολογισμό.

Advertisements

 

Παρθένος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Σε σκέψεις θα σας βάλει ο Απρίλιος, πιθανό θα είναι το ενδεχόμενο να υπάρξουν προσεγγίσεις από δυο πλευρές. Δεν αποκλείεται να υπάρξει επανεμφάνιση προσώπου από το παρελθόν, θα πρέπει να αποφασίσετε ποιος θα είναι ο χειρισμός σας. Ένα άτομο θα καταφέρει να κερδίσει το ενδιαφέρον σας. Το αν θα επιλέξετε την ασφάλεια της παλιάς αγάπης ή το άγνωστο ενός καινούργιου eρωτα αυτό θα είναι αποκλειστικά στη δική σας απόφαση.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ίσως να μην υπάρξει συναισθηματική σταθερότητα, θα υπάρξει όμως ένταση, ζωηρότητα, και ανανεωτική διάθεση. Εστιάστε στον αισθησιασμό και στην έλξη που υπάρχει ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, μη δώσετε έκταση στις αντιδραστικές κόντρες θα είναι επιφανειακές και οι προθέσεις δεν θα έχουν κακεντρέχεια. Προσοχή να μην θυμηθείτε παλιές αρνητικές καταστάσεις, καλό θα είναι να μην αφήσετε τη σκέψη σας να δημιουργήσει εσωτερικά διλλήματα.

 

Ζυγός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Με ανανεωτικά ανοίγματα θα ξεκινήσει ο μήνας για εσάς. Θα μπορέσετε να κλείσετε ανοιχτά θέματα της προηγούμενης περιόδου, ολοκληρώνονται επαφές που για κάποιον λόγο είχαν διακοπεί. Εσάς τους ελεύθερους πεδίο δράσης θα σας ανοίξει ο Απρίλιος. Τα γεγονότα θα είναι ευνοϊκά, οι επαφές που θα προκύψουν θα έχουν θετική εξέλιξη. Πλησιάστε, φλερτάρετε και προσεγγίστε, κινηθείτε με αμεσότητα, οι συγκυρίες θα είναι τυχερές προσπαθήστε να τις αξιοποιήσετε.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ουσιαστική εξέλιξη θα πάρουν οι συζητήσεις που θα έχετε με το ταίρι σας, πολύ πιθανόν να μιλήσετε για το μέλλον του δεσμού σας. Δεν αποκλείεται να γίνουν κουβέντες γύρω από το θέμα της συγκατοίκησης σε περίπτωση που ο δεσμός σας είναι μακροχρόνιος. Φανερώστε με ειλικρίνεια αυτό που σκέπτεστε και επιθυμείτε, μη καμουφλάρετε τις βλέψεις σας, τα αποτελέσματα θα είναι άμεσα και θετικά. Οι διαθέσεις θα είναι συγκαταβατικές, και εσείς και το ταίρι σας θα θελήσετε να υπάρχει μεταξύ σας ισορροπία και συνεννόηση.

 

Advertisements

Σκορπιός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ευνοϊκός θα είναι για εσάς αυτός ο μήνας, θα σας επηρεάσει θετικά, οι διαθέσεις σας θα γίνουν πρόσχαρες και αισιόδοξες. Διαγράφετε τα παλιά, αφήνετε στην άκρη τις αγχωτικές ή αρνητικές σκέψεις, ενδυναμώνεται η ψυχολογία σας. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο να γνωριστείτε με ελκυστικό πρόσωπο που ενδεχομένως να το ερωτευτείτε με την πρώτη ματιά στον διαδίκτυο. Ίσως να κάνει την εμφάνιση του eρωτικό πρόσωπο από το παρελθόν, ωστόσο η στάση σας απέναντι του θα είναι καχύποπτη έως και αρνητική.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Εσείς που είστε σε μακροχρόνιο δεσμό, δεν αποκλείεται να πάρετε αποφάσεις ανανέωσης, ίσως να σκεφτείτε το ενδεχόμενο της συγκατοίκησης. Αυθορμητισμό ελκυστικότητα και πάθος θα έχουν οι κινήσεις σας, θα βρείτε τρόπο να προσκολλήσετε επάνω σας το ταίρι σας. Κάπως αμφίδρομη θα γίνει ξαφνικά η σκέψη σας, προσπαθήστε να κινηθείτε ισορροπημένα, μην αναλωθείτε συναισθηματικά σε καταστάσεις ή εικασίες που ρίχνουν την ψυχολογία σας.

 

Τοξότης

Ελεύθεροι και ωραίοι. Αλλάζετε γνώμη για πρόσωπα και καταστάσεις που συνέβηκαν στην προηγούμενη περίοδο, ίσως να απορρίψετε ή να απομακρύνετε. Εσείς που αφήσατε ανοιχτούς λογαριασμούς με συγκεκριμένο πρόσωπο από το παρελθόν παίρνετε την απόφαση να δώσετε οριστική κατάληξη. Θετικούς θα σας κάνει στις νέες γνωριμίες μέσω των social media, με ενθουσιασμό θα αξιοποιήσετε τις απρόοπτες προκλήσεις. Έρχονται θετικές εξελίξεις, εσείς οι απογοητευμένοι ή στάσιμοι ανανεώνεστε, συναισθηματικά αλλάζετε πλεύση. Θα έχετε τη δυνατότητα να διαφοροποιήσετε την πορεία της προσωπικής σας ζωής, στο χέρι σας θα είναι να προχωρήσετε με καινούργιο ταίρι.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με δική σας πρωτοβουλία και ανάγκη θα δοθεί οριστικό ξεκαθάρισμα σε υπόθεση που κρατά από το παρελθόν. Στις συνομιλίες σας θα μιλήσετε με ειλικρίνεια, θα είστε σε θέση να εκδηλώσετε αυτό ακριβώς που νιώθετε. Θα είστε ζωτικοί χαλαροί και ανέμελοι, θετικές απαντήσεις θα λάβετε στις ανανεωτικές προτάσεις που θα κάνετε στο ταίρι σας. Η διάθεση σας θα είναι θετική θα καταφέρετε να περάσετε χαλαρά χωρίς άγχος και κυρίως χωρίς εσωτερικές πιέσεις.

 

Αιγόκερως

Ελεύθεροι και ωραίοι. Μέσα στον Απρίλιο, ορμητικότητα θα σας χαρακτηρίζει, δεν θα αφήσετε τα γεγονότα να σας προσπεράσουν, δυναμική θα είναι η δραστηριοποίηση σας. Θα πρέπει να χαλιναγωγήσετε τάσεις ανυπομονησίας και έντονου ενθουσιασμού, προσοχή στις παρορμητικές προσεγγίσεις, ζωηρή θα είναι η διάθεση σας. Εσείς που αναζητάτε νέα γνωριμία μη βιαστείτε να εξιδανικεύσετε το καινούργιο πρόσωπο που θα σας ενθουσιάσει στο διαδίκτυο. Αποφύγετε τις βιασύνες και τα επιφανειακά συμπεράσματα, σε συναισθηματικό επίπεδο η μετάβαση από την παλιά σχέση σε μια καινούργια ίσως να απαιτεί χρόνο.

Advertisements

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Με ανάγκη για διορθώσεις και αλλαγές θα ξεκινήσει ο Απρίλιος για εσάς που έχετε μακροχρόνιο δεσμό. Ο Απρίλιος, ίσως να σας κάνει κάπως απρόβλεπτους, θα πρέπει να ελέγξετε την ανάγκη σας για άμεσες αλλαγές. Κάποιοι από εσάς θα νιώσετε συναισθηματικά ανανεωμένοι και θα προχωρήσετε σε άμεσες προτάσεις που θα αφορούν παρόν και μέλλον. Εσείς οι μπερδεμένοι που έχετε αμφιβολίες προσπαθήστε να ξεδιαλύνετε το τοπίο μέσα στη σχέση σας, εμβαθύνετε στις καταστάσεις με ορθολογισμό και όχι με καχύποπτη διάθεση.

 

Υδροχόος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Πρόσχαρη θα είναι η στάση σας, θα κυνηγήσετε την αλλαγή και την περιπέτεια. Αυτό που θα θελήσετε θα είναι να βρεθεί το άνοιγμα ή το πρόσωπο που θα καταφέρει να σας ενθουσιάσει, ουσιαστικά θα έχετε ανάγκη να ανανεωθείτε και να ερωτευτείτε. Σε όλη την διάρκεια του μήνα η διάθεση σας θα είναι ανήσυχη, ζωτική, με έντονη την επιθυμία να κινηθείτε ελεύθερα και ανέμελα. Θα υπάρξουν καινούργιες γνωριμίες μέσω των social media, οι εξελίξεις θα είναι ευνοϊκές, οι αποφάσεις σας άμεσες. Εσείς οι αποκαρδιωμένοι αλλάζετε στάση και ρυθμό ζωής.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Τολμηρή και άμεση θα η στάση σας, τις απόψεις σας ενδεχομένως να τις διατυπώσετε με κάθετο τρόπο. Εσείς που διατηρείτε μακροχρόνιο δεσμό δεν αποκλείεται να νιώσετε καταπιεσμένοι, θα την κάνετε την προσωπική σας εξέγερση, ωστόσο καλό θα είναι να αποφύγετε τις υπερβολές και τις ακρότητες. O Απρίλιος θα σας βοηθήσει να τονωθείτε συναισθηματικά, θα είστε σε θέση να εκδηλωθείτε αλλά και να διεκδικήσετε. Ποσπαθήστε να δείτε τις καταστάσεις με αντικειμενικότητα, μην προσκολληθείτε στις καχύποπτες εικασίες.

 

Ιχθύς

Ελεύθεροι και ωραίοι. Εσείς οι μοναχικοί με την Αφροδίτη να εμφανίζεται στον Κριό αλλάζετε διαθέσεις ίσως και βλέψεις. Ανανεώνετε τον τρόπο σκέψης σας, τώρα θα θελήσετε να βγείτε από τη στασιμότητα και να κυνηγήσετε την περιπέτεια. Ευχάριστα ανοίγματα θα σας δημιουργήσουν πρόσφορο έδαφος για συνομιλίες που γρήγορα θα πάρουν προσωπική έκταση. Αφήστε τον εαυτό σας να φλερτάρει, δώστε άνοιγμα για περεταίρω επικοινωνία. Με τον Πλούτωνα στον Αιγόκερω να γυρίζει σε ανάδρομη πορεία τα γεγονότα δεν θα σας αφήσουν να προσκολληθείτε στο παρελθόν, θα είστε σε θέση να διαγράψετε πρόσωπα που σας απογοήτευσαν, παίρνετε την απόφαση να προχωρήσετε μπροστά.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ο Απρίλιος θα σας βοηθήσει να κινηθείτε χαλαρά και αισιόδοξα, ανανεώνεται το κλίμα ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, θα ακουστούν προτάσεις αναζωογόνησης. Εξομολογήσεις και συνειδητοποιήσεις θα σας βοηθήσουν να εμπιστευτείτε και να φανερώσετε τον συναισθηματικό σας κόσμο. Εσείς οι ανήσυχοι θα καταφέρετε να ισορροπήσετε και να σταθεροποιηθείτε, με το ταίρι σας θα μπορέσετε να μιλήσετε με ειλικρίνεια. Πολύ πιθανόν να επιχειρήσετε να αλλάξετε συνθήκες που πλέον δεν σας ικανοποιούν.

Advertisements

 

Πηγή

 

Advertisements