Κριός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ο Ιούλιος ίσως να ενισχύσει τις ανατρεπτικές και κάπως επαναστατικές σας διαθέσεις. Εσείς που βιώνετε στασιμότητα ανάγκη σας θα είναι η ριζική αλλαγή, θα προβείτε σε πράξεις που ενδεχομένως να είναι ασυνήθιστες, δεν αποκλείεται και παρορμητικές. Με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο οι επαφές σας θα πάρουν μια άλλου είδους έκταση, η συμπεριφορά σας απέναντι σε αυτό το άτομο θα είναι διαφορετική. Αναθεωρείτε για κάποιες απόψεις ή στάσεις, διαφοροποιείται η αντίληψη σας, παίρνετε νέες αποφάσεις. Ο Ιούλιος θα βγάλει στην επιφάνεια την επιφυλακτική πλευρά του χαρακτήρα σας, αυτή τη φορά θα αποφύγετε τις παρορμητικές προσεγγίσεις.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Αλλάζετε διαθέσεις, θα αποστασιοποιηθείτε από γεγονότα ή συνθήκες που φθείρουν την ψυχολογία σας. Ο Ιούλιος θα σας βοηθήσει να αποκτήσετε μια πιο ρεαλιστική και αντικειμενική κρίση, θα καταφέρετε να βρείτε λύσεις και να προχωρήσετε πιο συνειδητοποιημένα. Ουσιαστικά αποτελέσματα θα φέρουν οι συζητήσεις με το ταίρι σας, έρχονται ξεκαθαρίσματα θα ακουστούν αποκαλυπτικά λόγια. Καλό θα είναι να αποφύγετε το άγχος και την εσωτερική ανησυχία. Προσπαθήστε να αποφορτιστείτε, χαλαρώστε και εστιάστε στο πως μπορεί να διατηρηθεί η ισορροπία.

Ταύρος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Αρκετά καχύποπτη και διστακτική θα γίνει η στάση σας. Θα συνειδητοποιήσετε πως αυτό που χρειάζεστε είναι μια σταθερή σχέση με πρόσωπο που να μπορείτε να το εμπιστευτείτε και να υπάρχει μεταξύ σας αμοιβαιότητα. Πολύ πιθανό θα είναι να στραφείτε σε κάποια παλιά και δοκιμασμένη σχέση, ίσως να βρείτε συναισθηματικό καταφύγιο σε πρώην ταίρι. Αποφύγετε τον προκατειλημμένο τρόπο σκέψης, σε περίπτωση που προκύψουν δυσκολίες ή εμπόδια δώστε το απαιτούμενο χρονικό περιθώριο, μη βιαστείτε να προκαθορίσετε τα γεγονότα.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Δεν αποκλείεται να βγει στην επιφάνεια η μυστικοπάθεια σας, εσωστρέφεια θα σας χαρακτηρίζει. Προσοχή στις παρερμηνεύσεις στις καχύποπτες σκέψεις και στις εσωτερικές φοβίες, αν έχετε ανοιχτά ζητήματα που σας αγχώνουν τότε προσπαθήστε να ξεκαθαρίσετε με το ταίρι σας τις καταστάσεις. Μην κλειστείτε στον εαυτό σας, δώστε το περιθώριο να σας πλησιάσουν συναισθηματικά. Συγκαταβατικός θα γίνει ο τρόπος σκέψης σας, ωστόσο στις δύσκολες υποθέσεις ίσως να μην είστε σε θέση να πάρετε δυναμικές αποφάσεις.

Δίδυμοι

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ο Ιούλιος ίσως να μην σας βοηθήσει να ξεκαθαρίσετε και να αποσαφηνίσετε, μπερδέματα θα υπάρξουν στο σκεπτικό σας. Οι διαθέσεις σας ενδεχομένως να είναι κάπως διφορούμενες ίσως και διχασμένες, εσείς που είστε πολύ καιρό μόνοι θα κινηθείτε παρορμητικά. Στην περίπτωση που αναζητάτε καινούργια γνωριμία, θα πρέπει να προσέξετε τι είδους περιθώρια προσέγγισης θα αφήσετε, προσοχή στις παρεξηγήσεις και στις παρανοήσεις. Για τους προσφάτως χωρισμένους, θα δοθεί ευκαιρία για επανένωση, ωστόσο θα πρέπει να σιγουρευτείτε για το τι ακριβώς θέλετε να επακολουθήσει.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Εσείς που ταλαιπωρήστε από αμφιβολίες, θα χρειαστεί να εξετάσετε και να διαπιστώσετε, μόνο έτσι θα καταφέρετε να βγείτε από την ανασφάλεια και την αμφισβήτηση. Ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα υπάρξουν εξηγήσεις και άμεσα ξεκαθαρίσματα, δώστε μεγάλη σημασία σε αυτά που θα ακούσετε. Τα συμπεράσματα που θα βγάλετε θα πρέπει να είναι επιβεβαιωμένα, μη μείνετε προσκολλημένα στις προσωπικές σας εικασίες. Ο Ιούλιος θα σας ενισχύσει με ορθολογισμό και αντικειμενική σκέψη, κινηθείτε με αυτοσυγκράτηση θα καταφέρετε να δώσετε λύσεις και να βρείτε κατανόηση.

Καρκίνος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ο Ιούλιος θα έχει επίδραση στην ψυχολογία σας, ίσως να βγουν στην επιφάνεια εσωτερικές ανασφάλειες που όμως δεν θα πρέπει να τις διογκώσει ο τρόπος σκέψης σας. Εσείς οι απογοητευμένοι ή πεσμένοι προσπαθήστε να τονώσετε τη διάθεση και την ψυχολογία σας, γίνετε δεκτικοί στις νέες προσεγγίσεις. Ίσως να πάρετε την απόφαση να επανασυνδεθείτε ή να διαγράψετε εντελώς το παρελθόν σας. Θα είστε σε θέση να πάρετε ριζικές αποφάσεις, στην περίπτωση που υπάρχει ήδη πρόσωπο για το οποίο ενδιαφέρεστε προχωρήστε με βήματα σταθερά, διατηρήστε την αισιοδοξία σας.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Εσείς που έχετε παράπονα απ’ το ταίρι σας προσπαθήστε να αποφύγετε τα παρορμητικά ξεσπάσματα, μην αφήσετε ανεξέλεγκτες τις αντιδράσεις σας. Συζητήστε με ειλικρίνεια, εκφράστε τις επιθυμίες σας, προσπαθήστε να κρατήσετε μια επεξηγηματική στάση για να μπορέσει το ταίρι σας να σας κατανοήσει. Προσοχή να μην πιέσετε τις καταστάσεις, κινηθείτε χαλαρά, δώστε χρόνο στα γεγονότα ίσως να πρέπει να καλλιεργήσετε την υπομονή σας.

Λέων

Ελεύθεροι και ωραίοι. Μια συγκεκριμένη συνομιλία με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε θα αλλάξει τη διάθεση σας και γενικότερα την ψυχολογία σας. Μέσα στον μήνα θα υπάρξουν αρκετές απρόοπτες επαφές που θα πάρουν προσωπική έκταση και θα διαφοροποιήσουν τα παλιά αποτελέσματα. Ανοιχτό θα είναι το ενδεχόμενο επανασύνδεσης, προχωρήστε με συνειδητοποιημένα βήματα για να μην υπάρξουν εναλλασσόμενα πισωγυρίσματα. Καλό θα είναι οι ενέργειες σας να είναι αποφασιστικές, θα πρέπει να αποφευχθούν οι παρορμητικές επιλογές, σκεφτείτε πολύ καλά τα ενδεχόμενα. Προμηνύεται νέο ξεκίνημα με πρόσωπο που ήδη γνωρίζετε!

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Παρελθοντικά ζητήματα θα συζητήσετε με το ταίρι σας, ίσως να είναι κάπως δύσκολο να λύσετε τις μεταξύ σας διαφορές, ωστόσο αν μιλήσετε με ειλικρίνεια θα υπάρξει συνεννόηση. Θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα και συνειδητοποιήσεις που θα ενδυναμώσουν τα αισθήματα, δεν αποκλείεται να παρθούν αποφάσεις που θα αφορούν το μέλλον του δεσμού σας. Πιθανό θα είναι να μιλήσετε για το θέμα της συγκατοίκησης, ενδεχομένως να γίνουν συζητήσεις για το ποιες είναι οι προοπτικές και οι δυνατότητες συμβίωσης.

Παρθένος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Σας δίνω τη συμβουλή να μην δώσετε έκταση στις φοβίες που σας οδηγηθούν σε αδράνεια. Φανείτε δεκτικοί στις προκλήσεις που εντελώς απρόσμενα θα κάνουν την εμφάνιση τους, καλό θα είναι να αποβάλετε την απορριπτική διάθεση. Θα εμφανιστούν ανοίγματα που θα σας βοηθήσουν να συνειδητοποιήσετε και να αναδομήσετε, δεν αποκλείεται να προκύψει ενδεχόμενο επανασύνδεσης. Ο Ιούλιος θα στρώσει έδαφος για ισορροπημένες και σταθερές επαφές με άτομο που θα σας φανερώσει τις βλέψεις του, δεν θα σας αφήσει περιθώριο για αμφισβητήσεις απορίες ή καχύποπτες σκέψεις.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Μέσα στον μήνα, προσωπικές αποκαλύψεις θα υπάρξουν ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, αυτά που θα ακούσετε θα σας αλλάξουν γνώμη κατά συνέπεια και αποφάσεις. Τα γεγονότα θα σας βοηθήσουν να ανανεωθείτε συναισθηματικά, το θέμα είναι κατά πόσο θα έχετε τη διάθεση να πάρετε τολμηρές αποφάσεις και να βγείτε από την επιφύλαξη. Η συγκαταβατική και διαλλακτική συμπεριφορά θα φέρει συνεννόηση, αν η στάση σας είναι αδιάφορη ή η κριτική που θα ασκήσετε στο ταίρι σας είναι αυστηρή, τότε είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν αρνητισμοί που με τη σειρά τους θα φέρουν εντάσεις.

Ζυγός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Μέσα στον μήνα, ίσως να χρειαστεί να εισχωρήσετε στον εσωτερικό σας κόσμο για να εντοπίσετε τις πραγματικές σας ανάγκες. Πολύ πιθανόν να υπάρξουν διλλήματα σχετικά με το αν πρέπει να επανασυνδεθείτε ή όχι. Μια πρώην σχέση σας θα σας βάλει σε σκέψεις, ενδεχομένως να μην είστε σε θέση να αποφασίσετε τι πρέπει να κάνετε και που να δώσετε βάρος. Στο δεύτερο δεκαπενθήμερο του μήνα αποκαλυπτικά γεγονότα και εξομολογητικές συζητήσεις θα σας βοηθήσουν να προσανατολιστείτε συναισθηματικά. Ίσως να λυθούν κάποια μυστήρια ή να διαλυθούν οι αμφιβολίες και να μπορέσετε τελικά να πάρετε τις αποφάσεις σας.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Προσπαθήστε να ελέγξετε τις συναισθηματικές σας διακυμάνσεις. Ο Ιούλιος θα σας βοηθήσει να αναθεωρήσετε για κάποια θέματα, ίσως αρχικά να φέρει εντάσεις ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας, ωστόσο το τελικό αποτέλεσμα θα είναι δημιουργικό. Εσείς αυτό που πρέπει να κάνετε είναι να αποβάλλετε το άγχος, αφήστε πίσω σας τις ανασφάλειες και τις φοβίες, σκεφτείτε με αισιοδοξία. Θα υπάρξουν ξαφνικά και απρόσμενα συμβάντα που θα φέρουν αλλαγές, θα καταφέρετε να εμπιστευτείτε το ταίρι σας και να συνεχίσετε χωρίς να αμφισβητείτε ή να σκέπτεστε καχύποπτα.

Σκορπιός

Ελεύθεροι και ωραίοι. Δεν αποκλείεται να υπάρξουν ανατροπές μέσα στον μήνα, εσείς που βιώνετε στασιμότητα, είναι πολύ πιθανόν οι σκέψεις σας να διαφοροποιήσουν την ψυχική σας διάθεση. Αλλάζετε οπτική αντίληψη και συναισθηματική τοποθέτηση, θα αναθεωρήσετε και θα επανεξετάσετε. Συνομιλία που θα έχετε με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο θα καταφέρει να σας αλλάξει στάση αντιμετώπισης, δεν αποκλείεται να δοθεί ευκαιρία για καινούργιο ξεκίνημα στην προσωπική σας ζωή. Ετοιμαστείτε για απρόοπτες συναντήσεις, θα υπάρξουν απρόσμενες επαφές που θα σας δώσουν την ώθηση να προχωρήσετε μπροστά.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ο ανασφαλής τρόπος σκέψης θα δώσει τροφή στην καχυποψία σας, εστιάστε στο πως μπορείτε να διατηρήσετε τη ψυχολογία σας σε ισορροπημένο επίπεδο. Ο Ιούλιος θα σας βοηθήσει να σκεφτείτε αντικειμενικά, θα καταφέρετε να κρατήσετε τον έλεγχο των αντιδράσεων σας, στόχος σας θα είναι να έχει σταθερή διάρκεια η σχέσης σας. Η αυτοσυγκράτηση σας σε συνδυασμό με τη στρατηγική σας σκέψη θα σας βοηθήσουν να κλείσετε τα επίμαχα ζητήματα και να δώσετε ουσιαστικές λύσεις.

Τοξότης

Ελεύθεροι και ωραίοι. Μέσα στον μήνα πίσω από ένα τυχαίο γεγονός θα κρύβεται μια έντονη συναισθηματική έκπληξη που θα ανανεώσει τις επιθυμίες και τις βλέψεις σας. Θα κάνει την εμφάνιση του ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που θα καταφέρει να σας αναστατώσει, ανοιχτή θα είναι η προοπτική για σταθερή και μακροχρόνια σχέση. Τα συμβάντα θα κινήσουν τα νήματα για να υπάρξουν εξελίξεις που θα σας βγάλουν από τη στασιμότητα. Θα γίνουν ουσιαστικές συναντήσεις, συμπτώσεις και συγκυρίες θα σας βοηθήσουν να αλλάξετε τα δεδομένα και να προχωρήσετε μπροστά αφήνοντας στην άκρη τις παρελθοντικές απογοητεύσεις.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Σταθεροποιούνται οι βλέψεις και οι προσδοκίες σας, θα είστε προσεκτικοί και αναλυτικοί, στις συζητήσεις σας θα προσέξετε πολύ καλά τι πρέπει να πείτε για να μην υπάρξουν παρεξηγήσεις. Από την πλευρά σας θα υπάρξει η διάθεση για ανανέωση και αναζωογόνηση, δώστε ώθηση στη σχέση σας. Μιλήστε με ειλικρίνεια και εκδηλώστε τα αισθήματα σας, ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας θα υπάρξει εμπιστοσύνη και έλξη. Όσο πιο ξεκάθαρη θα είναι η στάση σας τόσο πιο εύκολη θα είναι η συνεννόηση, ουσιαστικά εσείς θα κρατάτε τα ηνία της μεταξύ σας επικοινωνίας.

Αιγόκερως

Ελεύθεροι και ωραίοι. Προσοχή στις αβέβαιες και επιπόλαιες επιλογές, μη βιαστείτε να δώσετε τελεσίδικες απαντήσεις. Προσπαθήστε να εξακριβώσετε και υστέρα να απαντήσετε ή να αποφασίσετε. Είναι πολύ πιθανό να κάνετε σχέση με πρόσωπο που ενδεχομένως να έρχεται από το παρελθόν. Στην περίπτωση που νιώσετε μπερδεμένοι ή αναποφάσιστοι προχωρήστε σε εσωτερικά ξεκαθαρίσματα, σκεφτείτε με ορθολογισμό, θα καταφέρετε να κατασταλάξετε και να πάρετε τις σωστές αποφάσεις.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Ανασφάλειες και παρερμηνεύσεις θα σας δημιουργήσουν εσωτερική σύγχυση που με τη σειρά της θα κάνει μπερδεμένες τις αντιδράσεις σας. Καλό θα είναι να μην προκαλέσετε ανάμεσα σε εσάς και το ταίρι σας διαφωνίες και ρήξεις. Ο Ιούλιος θα σας βοηθήσει να εστιάσετε στα θετικά, προσπαθήστε να απεγκλωβιστείτε από καχυποψίες και σκέψεις που σας δημιουργούν άγχος. Αφήστε να βγει στην επιφάνεια η αισθησιακή και δοτική πλευρά του χαρακτήρα σας, καλό θα είναι να επικεντρωθείτε σε αυτά που σας προσφέρει το ταίρι σας.

Υδροχόος

Ελεύθεροι και ωραίοι. Ενδεχομένως να πέσετε σε λάθη ή να κάνετε επιλογές για τις οποίες στην πορεία ίσως να μετανιώσετε. Προσοχή μην τυχόν το άγχος σας ρίξει σε πρόσωπα που θα ξέρετε εκ των προτέρων πως δεν θα είναι κατάλληλα για εσάς. Στις συναντήσεις που θα έχετε θα υπάρξουν ξαφνιάσματα, ίσως κάτι να διαπιστώσετε και να εκπλαγείτε, προσπαθήστε να χειριστείτε τις καταστάσεις με προσγειωμένη σκέψη. Θα αποκτήσετε βλέψεις για το μέλλον, θα σκεφτείτε την περαιτέρω εξέλιξη, αυτό θα σας βοηθήσει στο να αποφύγετε τις υπερβολές και τις βιασύνες.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Προσπαθήστε να διατηρήσετε χαλαρή και ήρεμη τη στάση σας, θα είναι λάθος αν παρασυρθείτε από το συναίσθημα και παραγκωνίσετε τη λογική. Προσοχή θα πρέπει να δείξετε στις αντιδραστικές τάσεις που θα κάνουν την εμφάνιση τους, σε περίπτωση που σας ασκήσουν πίεση θα υπάρξουν εξάρσεις από την πλευρά σας. Αποφύγετε τις υπερβολές, διατηρήστε ήρεμο το κλίμα μέσα στη σχέση σας, σκεφτείτε τρόπους απόδρασης και ανανέωσης.

Ιχθύς

Ελεύθεροι και ωραίοι. Είναι πολύ πιθανόν να αναζητήσετε συναισθηματική σταθερότητα και ψυχολογική υποστήριξη. Ίσως να βγει στην επιφάνεια η ευάλωτη πλευρά του χαρακτήρα σας, εμπιστοσύνη θα δείξετε μόνο στα πρόσωπα που ήδη γνωρίζετε και έχει δοκιμαστεί η σχέση σας. Ο Ιούλιος δεν θα σας βοηθήσει να κινηθείτε απελευθερωμένα, διστακτική θα είναι η στάση σας. Προσπαθήστε να βγείτε από τις κυκλοθυμίες και τις εναλλαγές, στην περίπτωση που δεν μπορείτε να αποφασίσετε ή δεν είστε σίγουροι τότε αφήστε τον χρόνο να κυλήσει, στην πορεία θα υπάρξουν γεγονότα που θα είναι πολύ πιο κατατοπιστικά.

Δεσμευμένοι και ωραίοι. Είναι πολύ πιθανόν να αναποδογυρίσει ο συναισθηματικός σας κόσμος και να αρχίσετε να αμφιβάλετε, καλό θα είναι να μην δώσετε έκταση στον ανασφαλή τρόπο σκέψης. Προσοχή στις υπερβολές και στις παρορμητικές εξάρσεις, για να κυλήσει ήρεμα ο μήνας απαραίτητη θα είναι η εσωτερική σας ισορροπία. Στις συζητήσεις που θα ανοίξετε θα υπάρξουν αντιρρήσεις και πεισματικές διαθέσεις, ίσως να μην λείψουν οι εκνευρισμοί και οι θυμοί. Βάλτε στόχο να αλλάξετε τις συνθήκες, προσπαθήστε να ανανεωθείτε, αυτό θα έχει θετικό αντίκτυπο και στη σχέση σας.

Πηγή: zwdiasimera