Advertisements

Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις την ψυχολογία σου ανεβασμένη και αυτό θα επηρεάσει θετικά τον τρόπο που βλέπεις τα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος ένα πρόσωπο από το στενό σου περιβάλλον θα είναι υπεύθυνο για «εξελίξεις» στην προσωπική σου ζωή, καθώς μέσω αυτού ίσως έρθεις σε επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση βρες μία δραστηριότητα από κοινού με το σύντροφό σου καθώς αυτό θα κρατήσει ευχάριστο το κλίμα στη σχέση σας. «Μελανό σημείο» της εβδομάδας είναι η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Κριού – Ζυγού) στις 8/4 η οποία μπορεί να δημιουργήσει κυκλοθυμική διάθεση σε εσένα και αυτό θα επηρεάσει και αυτούς που θα επικοινωνήσεις. Χρειάζεται να είσαι προσεκτικός, καθώς οι διαπροσωπικές σου σχέσεις μπορεί να επηρεαστούν αρκετά.

Advertisements

Ταύρος

Ταύρε μου το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στο ζώδιό σου δείχνει πως αυτή την εβδομάδα θα επαναστατείς εύκολα απέναντι σε οτιδήποτε νιώθεις πως σε καταπιέζει. Αυτό το αίσθημα πίεσης είναι πιθανόν να το εκλάβεις και από το σύντροφό σου, όμως η αλήθεια είναι πως υπό την επήρεια αυτής της όψης και εσύ θα είσαι αρκετά εύθικτος. Προσπάθησε να μην αφήσεις παρεξηγήσεις της στιγμής να σε οδηγήσουν σε ρήξη με τους άλλους. Αν είσαι ελεύθερος η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 δείχνει πως ένα αισθηματικό ζήτημα του παρελθόντος θα γίνει η αιτία για να πάρεις αποφάσεις για την προσωπική σου ζωή. Προσπάθησε αυτές οι αποφάσεις να ακολουθούν τα δεδομένα που έχεις και να μην είναι αποτέλεσμα παρορμητικών συναισθημάτων ή αντίδρασης.

Δίδυμοι 

Δίδυμε μου η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιό σου και αυτό μόνο καλό μπορεί να είναι καθώς ανεβάζει τη διάθεση και τη ψυχολογία σου. Από την άλλη και ο Άρης βρίσκεται σε ένα ευνοϊκό ζώδιο προς εσένα τον Υδροχόο, δείχνοντας πως θα έχεις την ικανότητα να τραβάς τους άλλους σαν μαγνήτης με τον αέρα που αναπνέεις. Αν είσαι ελεύθερος μπορείς να εκμεταλλευτείς τα παραπάνω για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να του κάνεις την καλύτερη εντύπωση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να θυμάσαι πως η ειλικρίνεια θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αυτής, μιας και το τετράγωνο του Άρη με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να ξεσκεπάσει μυστικά και να φέρει αποκαλύψεις! «Καθαρός Ουρανός αστραπές δεν φοβάται» και αν ακολουθήσεις αυτό το ρητό τότε δεν πρόκειται να βρεθείς εκτεθειμένος!

Καρκίνος

Advertisements

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά τη δουλειά σου καθώς και κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, με αποτέλεσμα η προσωπική σου ζωή να έρθει σε δεύτερη μοίρα. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δώσε προσοχή στο σύντροφό σου και μην αφήσεις τη σχέση σας στον αυτόματο πιλότο. Αν είσαι ελεύθερος η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 8/4 στον άξονα Κριού-Ζυγού σου λέει πως τα σχέδιά σου -τουλάχιστον αυτά που έχεις για την αισθηματική σου ζωή- θα έχουν ένα βαθμό δυσκολίας. Η εβδομάδα μπορεί να μην ευνοήσει την αρχή μιας νέας σχέσης για αυτό προτίμησε αυτή την εβδομάδα να προετοιμάσεις τα επόμενα βήματά σου και να τα σχεδιάσεις με λεπτομέρειες!

Λέων

Λέων μου αυτή η εβδομάδα θα είναι ιδιαίτερα επικοινωνιακή για αυτό το λόγο θα σε ωθήσει να βρεις πρόσωπα τα οποία θα εκπέμπουν στο ίδιο μήκος κύματος με εσένα! Μέσω των προσώπων του φιλικού σου περιβάλλοντος δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και ένα νέο πρόσωπο και μία σύντομη συζήτηση μαζί του, θα σου δείξει πως έχει πολλά από αυτά που αναζητάς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως το ταίρι σου μπορεί να σε εκπλήξει δυσάρεστα με τη συμπεριφορά του. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως «η δράση φέρνει αντίδραση», για αυτό καλό θα ήταν πριν να αντιδράσεις παρορμητικά σε κάτι που δεν σου αρέσει να σκεφτείς με ψυχραιμία, καθώς με αυτό τον τρόπο θα μπορέσεις να γλιτώσεις αρκετές εντάσεις.

Παρθένος

Παρθένε μου η Αφροδίτη βρίσκεται στους Διδύμους και σου δημιουργεί την ανάγκη να επενδύσεις χρόνο στην εικόνα που δίνεις στους άλλους, και ιδιαίτερα σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αυτές τις ημέρες θα έχεις το χρόνο να το κάνεις και να επικεντρωθείς σε αυτό που πάει να ξεκινήσει μεταξύ σας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να τα αλλάξει λίγο τα δεδομένα ανάμεσά σας. Προσπάθησε να διαχειριστείς κάθε διαφωνία που θα προκύψει με τις επικοινωνιακές σου ικανότητες και μην αφήσεις την ένταση της στιγμής να σε παρασύρει σε λόγια που υπό άλλες συνθήκες δεν θα έλεγες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 θα φέρει στην επιφάνεια ανασφάλειες, οι οποίες θα παίξουν καταλυτικό ρόλο στην εξέλιξη μιας σχέσης.

Ζυγός 

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη συνεχίζει να κινείται στο φιλικό για εσένα ζώδιο των Διδύμων και ο Άρης στο επίσης φιλικό για εσένα ζώδιο του Υδροχόου, δείχνοντας πώς η εβδομάδα σε ευνοεί. Η εξέλιξη πρόσφατων γνωριμιών είναι ένα πιθανό σενάριο αυτή την εβδομάδα και η επικοινωνιακή σου άνεση θα είναι πολύ βοηθητική ως προς αυτό. Αν είσαι ελεύθερος το φλερτ θα παίξει καταλυτικό ρόλο στη διάθεσή σου για αυτό χρειάζεται να το εξασκήσεις! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 8/4 στον άξονα Κριού-Ζυγού μπορεί να δημιουργήσει δυσκολίες σε εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Αν αυτή η σχέση είχε προβλήματα κατά το παρελθόν, είναι πολύ πιθανό αυτά να έρθουν ξανά στο παρόν και να σε «αναγκάσουν» να τα διευθετήσεις εδώ και τώρα.

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να νιώσεις πως έχουν συσσωρευτεί έντονα συναισθήματα και για αυτό το λόγο η συναισθηματική αναστάτωση είναι πιθανή. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως αυτοί που βρίσκονται «απέναντι» σου -είτε είναι το ταίρι σου είτε είναι κάποιος που σε ενδιαφέρει- θα έχουν την ικανότητα να πουν το λάθος πράγμα τη λάθος στιγμή και να σε εκνευρίζουν. Προσπάθησε να διαχειριστείς τέτοιου είδους ζητήματα χωρίς να χάσεις την ψυχραιμία σου, καθώς αυτό είναι απαραίτητο προκειμένου να μη χάσεις και το δίκιο σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 μπορεί να φέρει ξανά στο προσκήνιο ένα ειδύλλιο του παρελθόντος! Θα πρέπει να είσαι προσεκτικός στον τρόπο που θα το διαχειριστείς ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται πολύ τα ζητήματα της αισθηματικής σου ζωής καθώς η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου. Μία αισθηματική σχέση θα έχει προτεραιότητα, και αυτή την εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο για εσένα την προσεγγίσεις. Το τετράγωνο του Άρη που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει κάποιες στιγμές έντασης μέσα στην εβδομάδα και θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με αυτές ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι μέσα σε μία σχέση. Τα ζητήματα που σχετίζονται με καθημερινές υποχρεώσεις μπορεί να επηρεάσουν δυσμενώς εσένα και το ταίρι σου και δεν αποκλείεται να προκύψουν εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ σας λόγω αυτών. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 σου λέει να κλείσεις τις εκκρεμότητες που υπάρχουν στον αισθηματικό τομέα, ώστε να μπορέσεις να κάνεις μία νέα αρχή.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να μην νιώθεις «σε φόρμα» καθώς ζητήματα που σχετίζονται με τη δουλειά σου θα σε απασχολούν αρκετά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πιθανόν να παραμελήσεις το σύντροφό σου και αυτό είναι κάτι που αν γίνει αντιληπτό από την άλλη πλευρά μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα μεταξύ σας. Αν μένεις μαζί με το ταίρι σου τώρα είναι η κατάλληλη εβδομάδα για να απασχοληθείτε από κοινού με δραστηριότητες που μπορείτε να κάνετε μέσα στο σπίτι καθώς αυτό θα σας φέρει κοντά. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κρατήσεις τον έλεγχο στις διαπροσωπικές σου σχέσεις, πάση θυσία. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από αυτό καθώς ενδεχομένως να δημιουργηθεί μία πιεστική ατμόσφαιρα χωρίς λόγο

Υδροχόος

Advertisements

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα η Αφροδίτη εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους και να φέρνει στο προσκήνιο οτιδήποτε σχετίζεται με φλερτ, δημιουργία και έμπνευση! Αυτό θα σε οδηγήσει να αναζητήσεις το πρόσωπο που μπορεί να σου τα προσφέρει, καθώς αυτά για εσένα θα αποτελούν σημαντικές ανάγκες. Ένα νέο ειδύλλιο δεν αποκλείεται να αρχίσει από μακριά και η επικοινωνία με κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα φέρει ευχάριστες εξελίξεις μεταξύ σας. Το τετράγωνο του Άρη πού βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο δείχνει πως υπάρχει πιθανότητα να μην είναι εύκολο να διαχειριστείς τον εκνευρισμό σου και αυτό μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να την επηρεάσει, καθώς είναι πιθανό να την πληρώσει το ταίρι σου για πράγματα που δεν φταίει.

Ιχθύς 

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει ανάγκη από όμορφες εικόνες και σκέψεις για αυτό και οι συζητήσεις με το σύντροφό σου θα σχετίζονται με ευχάριστες αναμνήσεις. Η Αφροδίτη που εξακολουθεί να βρίσκεται στους Διδύμους σου λέει πως αν μένεις μαζί με το ταίρι σου τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή για να φροντίσετε ο ένας τον άλλον, να ετοιμάσετε ένα δείπνο στο σπίτι σας και να έρθετε κοντά. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να έχεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο, η οποία θα σε κάνει να καταλάβεις τα συναισθήματά του. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Κριού-Ζυγού στις 8/4 θα αναμοχλεύσει παλαιότερα συναισθήματα και είναι πιθανό να σε οδηγήσει να αναζητήσεις ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Προσπάθησε να αφήσεις μερικές ημέρες να περάσουν πριν κάνεις κάποια κίνηση, ώστε να δεις αν πραγματικά έχεις ακόμα συναισθήματα για εκείνο ή αν ήταν μία συναισθηματική παρόρμηση.

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera