Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 θα νιώσεις την ανάγκη να μάθεις περισσότερες πληροφορίες για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Προτίμησε τις απ’ ευθείας συζητήσεις και μην επενδύσεις σε πληροφορίες που έρχονται από πρόσωπα του κοινού σας περιβάλλοντος, καθώς κάποιες από αυτές ενδεχομένως να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα. Στις 22/5 πραγματοποιείται η νέα Σελήνη στο ζώδιο των Διδύμων η οποία μιλάει ένα νέο ξεκίνημα σε μία προσωπική σχέση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχουν λυθεί ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία μπορεί να είχαν δημιουργήσει αποστάσεις μεταξύ σας.  Το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα δείχνει πως πρέπει να φιλτράρεις πολύ προσεκτικά τις πληροφορίες που θα λαμβάνεις από τρίτους.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να επενδύσεις σε ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σου προσφέρει αισθηματική ασφάλεια, για αυτό και θα δεις κάθε νέα γνωριμία εξαιρετικά σοβαρά. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις εύκολα συμπεράσματα, για αυτό χρειάζεται να αξιολογείς με προσοχή νέες γνωριμίες και αισθηματικά ζητήματα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 σε βοηθά να βάλεις σταθερές βάσεις σε μία σχέση που έχει ξεκινήσει πρόσφατα, είτε θα ξεκινήσει αυτές τις ημέρες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να ξυπνήσουν ανασφάλειες και ζητήματα του παρελθόντος που δημιούργησαν διαφορές ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Προσπάθησε να μην τις αφήσεις να επηρεάσουν τη σχέση σου αν δεν υπάρχουν τα δεδομένα που θα τις στηρίξουν

Δίδυμοι

Δίδυμε μου μία εβδομάδα με κινητικότητα ξεκινάει για εσένα και για τα αισθηματικά σου ζητήματα, καθώς η είσοδος του ‘Ήλιου στο ζώδιό σου στις 20/5 δείχνει ευχάριστες συναντήσεις και επικοινωνία με ενδιαφέροντα πρόσωπα. Λόγω του ότι η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στο ζώδιό σου αυτές τις ημέρες και ο Ερμής που βρίσκεται και εκείνος στο ζώδιό σου σχηματίζει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα, θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που επιλέγεις να εκφράσεις αυτά που θέλεις, καθώς μπορεί να υπάρξουν παρανοήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιό σου στις 22/5, δείχνει πως τώρα είναι η ώρα να αφήσεις πίσω κάποια ζητήματα που υπήρξαν με το σύντροφό σου κατά το παρελθόν και να κοιτάξεις μόνο στο παρόν και στο μέλλον

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα είσαι εσωστρεφής και αυτό μπορεί να επηρεάσει με διάφορους τρόπους τις διαπροσωπικές σου σχέσεις και την επικοινωνία με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 μπορεί να φέρει στο προσκήνιο ένα θαυμαστή σου και είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος, για να έρθουν ξανά στο παρόν αισθηματικά ειδύλλια του παρελθόντος. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να δώσεις μεγαλύτερη βάση στις πράξεις και όχι στα λόγια, καθώς το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα δείχνει πως τα λόγια μπορούν να σε αποπροσανατολίσουν. Προσπάθησε να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή καθώς θα έχεις την τάση να κινείσαι «υποτονικά» όσον αφορά τα αισθηματικά σου ζητήματα.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα είναι εύκολο για εσένα να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, καθώς η επικοινωνιακή σου διάθεση θα βοηθήσει αισθηματικές γνωριμίες. Μία τέτοια γνωριμία δεν αποκλείεται να έρθει μέσω ενός προσώπου που βρίσκεται ήδη στο φιλικό σου περιβάλλον. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 22/5, δείχνει πως τώρα μπορείς να κάνεις μία νέα αρχή με μία νέα σχέση. Για να γίνει αυτό θα πρέπει να έχει διευθετήσει σημαντικά ζητήματα που παραμένουν σε εκκρεμότητα από το παρελθόν, ώστε να έχεις μία καλύτερη «εικόνα» σχετικά με αυτό που ψάχνεις. Το τετράγωνο Ερμή/Ποσειδώνα δείχνει πως θα ακουστούν κάποιες υπερβολές είτε από εσένα είτε από ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου φαίνεται να είναι στραμμένο στη δουλειά, όμως αυτό δεν σημαίνει πώς δεν θα υπάρξει κινητικότητα και στον αισθηματικό τομέα. Η Αφροδίτη συνεχίζει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο των Διδύμων δημιουργώντας πρόσφορο έδαφος για να κάνουν την εμφάνιση τους σχέσεις, φλερτ και ειδύλλια του παρελθόντος. Σε αυτό συνηγορεί και η είσοδος του Ήλιου σε αυτό το ζώδιο στις 20/5 αλλά και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ίδιο ζώδιο στις 22/5. Προσπάθησε να μην επηρεαστείς από συναισθήματα του παρελθόντος, τα οποία μπορεί να ξυπνήσουν ύστερα από μία συνάντηση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα έχεις την τάση να αναμοχλεύσεις κάποια θέματα τα οποία είχαν δημιουργήσει συγκρούσεις μεταξύ σας παλαιότερα, όμως καλό θα ήταν να το αποφύγεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με νέα πρόσωπα, να φλερτάρεις και να ανταλλάξεις ιδέες και απόψεις μαζί τους! Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 δείχνει πως θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξει μία συζήτηση που θα έχετε. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 22/5 και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που δεσπόζει κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, σου λέει να είσαι φειδωλός με αυτά που υπόσχεσαι και να δώσεις προσοχή σε αυτά που ακούς, καθώς ενδέχεται να μην ανταποκρίνονται όλα στην πραγματικότητα. Αν έχεις ένα αισθηματικό ζήτημα το οποίο είναι μπερδεμένο θα πρέπει να κάνεις υπομονή, καθώς αυτή η εβδομάδα δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα ο Ήλιος περνάει στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 και σε γυρίζει ξανά σε αναμνήσεις του παρελθόντος. Λόγω του ότι η Αφροδίτη κινείται ανάδρομα στο ίδιο ζώδιο είναι πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις πως χειρίστηκες λάθος μία αισθηματική σχέση. Τώρα είναι η κατάλληλη εβδομάδα για εσένα που θέλεις να έχεις ξανά μία ευκαιρία για να «επανορθώσεις» και να κάνεις μια νέα αρχή με ένα πρόσωπο με το οποίο ήσουν μαζί κατά το παρελθόν. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 22/5 και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που θα δεσπόζει κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, δείχνει πως είναι πιθανό να ακουστούν μεγάλα λόγια και υποσχέσεις. Η ειλικρίνεια θα είναι ο σημαντικότερος βοηθός σου και δείχνει πως δεν χρειάζεται να πεις πολλά προκειμένου να έχεις το επιθυμητό αποτέλεσμα σε μία σχέση

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα το ενδιαφέρον σου θα επικεντρωθεί σε μία αισθηματική σχέση και αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να νιώσεις την ανάγκη να ξεκινήσεις μία νέα σχέση άμεσα. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 αλλά και η νέα Σελήνη που πραγματοποιείται το ίδιο ζώδιο στις 22/5, δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να σε μπερδέψει ένα αισθηματικό ζήτημα. Το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που θα δεσπόζει κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις ασφαλή συμπεράσματα ιδιαίτερα αν έχεις κάνει πρόσφατα μία νέα γνωριμία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση χρειάζεται να δώσεις σημασία στον τρόπο που συμπεριφέρεται απέναντί σου το ταίρι σου, καθώς θα σε βοηθήσει να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα και να αφουγκραστείς τις ανάγκες του, τις επιθυμίες του, αλλά και αυτά που δεν λέει!

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων αυτή την εβδομάδα σου δημιουργεί την ανάγκη να φτιάξεις την καθημερινότητά σου με τέτοιο τρόπο ώστε να περνάς πολύ καλά μέσα σε αυτή! Αυτό προϋποθέτει -αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- πως θα αφιερώνεις περισσότερο χρόνο στο σύντροφό σου, κάτι που δεν θα είναι τόσο εύκολο λόγω εργασιακών υποχρεώσεων, όμως είναι απαραίτητο. Αν είσαι ελεύθερος η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 22/5 και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που θα δεσπόζει κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, σου λέει να αποφύγεις να επενδύσεις σε λόγια και υποσχέσεις αγάπης! Κράτησε μικρό καλάθι σε κινήσεις εντυπωσιασμού, καθώς θα σε οδηγήσουν σε συμπεράσματα που δεν θα είναι ασφαλή

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα ο αισθηματικός τομέας και οτιδήποτε σχετίζεται με αυτόν θα τονιστεί ιδιαίτερα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5. Ένας νέος έpωτας είναι πολύ πιθανό σενάριο, όπως επίσης η επιστροφή ενός έpωτα από το παρελθόν! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε αισθηματικές «παγίδες», ιδιαίτερα αν έχεις επενδύσει σε αυτή τη σχέση. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 22/5 και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα που δεσπόζει κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης, σου λέει να είσαι προσεκτικός με τις αποφάσεις που θα πάρεις σχετικά με τα αισθηματικά σου ζητήματα. Ενδεχομένως να υπάρξουν κινήσεις και συμπεριφορές προσώπων οι οποίες θα σε μπερδέψουν. Επικεντρώσου σε ένα πρόσωπο το οποίο δεν υπόσχεται πολλά στα λόγια, αλλά έχει δώσει θετικά δείγματα ως τώρα.

Ιχθύς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει την ανάγκη να αφιερώσει χρόνο στην προσωπική του ζωή και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτό θα κάνει πολύ καλό σε εσένα και στο σύντροφό σου. Η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο των Διδύμων στις 20/5 δείχνει πώς το να αφιερώσεις χρόνο στο σύντροφο σου και κατά συνέπεια στη φροντίδα της σχέσης σου, είναι το καλύτερο που μπορείς να κάνεις αυτή την εβδομάδα. Ένα ρομαντικό δείπνο για δύο ή μία έκπληξη προς εκείνον, θα είναι αρκετά για να αναζωπυρώσουν τον έpωτά σας. Αν είσαι ελεύθερος ή νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο των Διδύμων στις 22/5 και το τετράγωνο του Ερμή με τον Ποσειδώνα δεν θα είναι βοηθητικό για να βγάλεις συμπεράσματα όσον αφορά μία νέα γνωριμία, καθώς μπορεί να παρασυρθείς από λόγια τα οποία θα σε εντυπωσιάσουν. Πρόσεξε καθώς είναι πιθανό να υποσχεθείς και εσύ πράγματα σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, τα οποία θα είναι δύσκολο να υποστηρίξεις.

Πηγή: zwdiasimera