Κριός

Κριέ μου αυτή η εβδομάδα θα βοηθήσει πάρα πολύ την επικοινωνία και η επικοινωνία με τη σειρά της θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Αν είσαι ελεύθερος με τη σύνοδο Αφροδίτης/Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 13/7 αυτές τις ημέρες δεν αποκλείεται να προκύψει μία νέα γνωριμία και να συναντήσεις κάποιον που θα σου κάνει φοβερή εντύπωση! Ένας κεραυνοβόλος eρωτας -αν το επιτρέπει και ο προσωπικός σου χάρτης- είναι μέσα στα πιθανά σενάρια αυτής της εβδομάδας.

Advertisements

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς θα βοηθήσει ουσιαστικά τις συζητήσεις με το ταίρι σου και θα λύσει προβλήματα τα οποία ενδεχομένως να σχετίζονται με το σπίτι. Η σύνοδος Αφροδίτης/Άρη σε προτρέπει να πάρεις το ταίρι σου και να κάνετε δραστηριότητες που θα σας βγάλουν από τη ρουτίνα της καθημερινότητας και θα σας γεμίσουν με θετικά συναισθήματα.

 

Ταύρος

Ταύρε μου μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά και φαίνεται πως η επικοινωνία θα βοηθήσει ουσιαστικά στο να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο στενό σου περιβάλλον και σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία στους Ιχθύς θα ευνοήσει το κλίμα στις διαπροσωπικές του σχέσεις.

Advertisements

Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να κάνεις μία νέα γνωριμία μέσω προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον ή πρόσωπα τα οποία θα είναι κοινοί γνωστοί να σε φέρουν σε επαφή με κάποιον που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Με τη σύνοδο Αφροδίτης/Άρη στο ζώδιο του Λέοντα στις 13/7 φαίνεται πως θα αναζητήσεις αλλαγές και αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές οι αλλαγές μπορεί να ξεκινήσουν από το χώρο που ζεις με το ταίρι σου! Στο τέλος της εβδομάδας η αντίθεση μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα μπορεί να δημιουργήσει ένταση σε μία αισθηματική υπόθεση, για αυτό χρειάζεται να κρατήσεις χαμηλούς τόνους σε οποιαδήποτε διαφωνία μπορεί να προκύψει.

 

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα η επικοινωνία φαίνεται πως θα βοηθήσει πάρα πολύ τη συνεννόηση μεταξύ εσένα και των άλλων αλλά και τη διευθέτηση των αισθηματικών σου υποθέσεων. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία στους Ιχθύς φέρνει στο προσκήνιο και ενισχύει τα επικοινωνιακά σου χαρίσματα, μάλιστα δεν αποκλείεται αυτά να αποτελέσουν και πόλο έλξης για ένα νέο πρόσωπο.

Αν είσαι ελεύθερος εκτός από τις βοηθητικές όψεις για συζητήσεις και επαφές, θα πραγματοποιηθεί και η σύνοδος Άρη/Αφροδίτης ζώδιο του Λέοντα (13/7). Αυτή η σύνοδος δημιουργεί πολύ καλές προϋποθέσεις για συναντήσεις, φλερτ και νέες γνωριμίες ιδιαίτερα μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μία θετική εβδομάδα ξεκινά για εσένα και το σύντροφό σου και όπως φαίνεται θα έχει κοινωνικές δραστηριότητες και επαφές με φίλους, οι οποίες θα ενισχύσουν ακόμα περισσότερο την καλή σας διάθεση.

Advertisements

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα δημιουργηθούν συγκυρίες που θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δημιουργεί επικοινωνιακή άνεση η οποία θα σε βοηθήσει πάρα πολύ στο να προσεγγίσεις κάποιον, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Με τη σύνοδο Άρη/Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα στις 13/7 φαίνεται πως υπάρχουν πιθανότητες να ανοίξει ένα νέο κεφάλαιο με ένα πρόσωπο του παρελθόντος, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις οποιαδήποτε παρορμητική κίνηση η οποία μπορεί να βασίζεται σε έντονα, αλλά παρορμητικά συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα είναι πολύ καλή για να κανονίσεις δραστηριότητες με το σύντροφό σου και να περάσετε χρόνο μαζί. Προς το τέλος της εβδομάδας η αντίθεση Ηλίου/Πλούτωνα (17/7) «κρούει τον κώδωνα του κινδύνου», καθώς μπορεί να υπάρξουν κάποιες εντάσεις.

 

Advertisements

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα περάσεις στη δράση καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Άρη στο ζώδιό σου στις 13/7 θα δημιουργήσει πολύ καλές συνθήκες για διασκέδαση, νέες γνωριμίες και φλερτ! Αν είσαι ελεύθερος αυτές οι ημέρες προμηνύονται πάρα πολύ βοηθητικές για να αλλάξει εντελώς το κλίμα στην προσωπική σου ζωή. Οι αισθηματικές περιπέτειες είναι ακόμα ένα σενάριο αλλά αν αναζητάς σταθερότητα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις επιλογές σου.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και θα σε βοηθήσει να αφουγκραστείς και τα συναισθήματά του συντρόφου σου, αλλά και να έρθετε πιο κοντά. Μία συζήτηση «εκ βαθέων» θα βοηθήσει στο να καταλάβετε καλύτερα ο ένας τον άλλο, κάτι που θα ενδυναμώσει τη σχέση σας.

 

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή η εβδομάδα θα βοηθήσει στο να επανέλθει η ισορροπία σε μία σχέση η οποία μπορεί να είχε προβλήματα το προηγούμενο διάστημα ή σε μία γνωριμία που θέλεις να εξελιχθεί όμως φαίνεται πως μέχρι στιγμής υπήρχαν εμπόδια. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς που δείχνει πως αυτές οι ημέρες θα είναι πάρα πολύ βοηθητικές στην επικοινωνία και η επικοινωνία με τη σειρά της θα είναι πολύ βοηθητική για να διευθετήσεις ζητήματα, παρανοήσεις και παρεξηγήσεις.

Advertisements

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση να θυμάσαι πως αν είσαι ειλικρινής με το σύντροφό σου τότε δεν έχεις να «φοβάσαι» τίποτα! Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως μία γνωριμία που είχες κάνει το προηγούμενο διάστημα θα αρχίσει να αποκτά περισσότερο ενδιαφέρον για εσένα.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή η εβδομάδα προσφέρεται για να διευθετήσεις με επιτυχία διάφορες εκκρεμότητες και μέσα σε αυτές συγκαταλέγονται και τυχόν αισθηματικές εκκρεμότητες. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στον Καρκίνο με το Δία στους Ιχθύς θα βοηθήσει πολύ σε αυτό για αυτό και εσύ αξίζει να αξιοποιήσεις το καλό επικοινωνιακό κλίμα που θα υπάρχει.

Στις 13/7 θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια και η σύνοδος μεταξύ του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα, η οποία θα δημιουργήσει εξωστρέφεια και διάθεση για να βγεις και να διασκεδάσεις με φίλους. Κατά τη διάρκεια μιας εξόδου δεν αποκλείεται να φλερτάρεις, να σε φλερτάρουν και πολύ πιθανό να κάνεις και νέες γνωριμίες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές τις ημέρες θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για δραστηριότητες με το σύντροφό σου, οι οποίες θα αλλάξουν τη ρουτίνα στην καθημερινότητά σας και φαίνεται πως θα αναζωογονήσουν τη σχέση σας.

Advertisements

 

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να προσεγγίσεις επικοινωνιακά κάποιον που σε ενδιαφέρει και για να υπάρξει εξέλιξη μιας γνωριμίας. Σε αυτό θα συμβάλλει ουσιαστικά το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς, το οποίο θα φέρει καλές ημέρες για να γνωρίσεις ακόμα καλύτερα κάποιον που σε ενδιαφέρει.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι βοηθητικές για δραστηριότητες με το σύντροφό σου, ιδιαίτερα αν αυτές σχετίζονται με κάποιο τρόπο με τη φύση. Επίσης δεν αποκλείεται να πραγματοποιήσετε μια εξόρμηση σε έναν αγαπημένο σας προορισμό. Προς το τέλος της εβδομάδας το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα ενισχύει τα συναισθήματα που υπάρχουν και φαίνεται πως αυτά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο είτε σε μία σχέση είτε σε μία γνωριμία.

 

Advertisements

Τοξότης

Τοξότη μου το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου με το Δία που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων θα πραγματοποιηθεί στις αρχές της εβδομάδας και δείχνει πως αυτές τις ημέρες θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να διευθετήσεις κάποιες παρεξηγήσεις. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και οι προηγούμενες εβδομάδες είχαν δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, τώρα είναι η ευκαιρία για να το διευθετήσεις και να αφήσετε πίσω σας αυτά που μπορεί να σας είχαν φέρει σε αντιπαράθεση.

Αν είσαι ελεύθερος με τη σύνοδο του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα η εξωστρέφεια όπως και η γοητεία σου θα ενισχυθεί, κάτι που θα σε φέρει κοντά με νέα πρόσωπα. Μάλιστα δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον κατά τη διάρκεια ενός ταξιδιού ή είναι πιθανό αυτό το πρόσωπο να έρχεται από μακριά! Το μόνο σίγουρο είναι πως αυτή η εβδομάδα φαίνεται πως θα έχει ευχάριστες εκπλήξεις για την προσωπική σου ζωή.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου μία ιδιαίτερα εξωστρεφής και επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά και φαίνεται πως οι κοινωνικές συναναστροφές θα έχουν την τιμητική τους. Το τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Δία που βρίσκεται στους Ιχθύς ενισχύει την επικοινωνιακή άνεση και σε φέρνει κοντά με νέα πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξεκινήσεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο το οποίο θα γνωρίσεις μέσω κοινών φίλων και γνωστών και αυτή η συζήτηση να εξελιχθεί σε ένα νέο ειδύλλιο.

Advertisements

Η σύνοδος του Άρη και της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα δείχνει πως αυτή η εβδομάδα εκτός από το εξωστρέφεια θα έχει και έντονα συναισθήματα, τα οποία χρειάζονται ιδιαίτερη προσοχή κατά τη διαχείρισή τους. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση, μην αφήσεις την ένταση των συναισθημάτων σου να σε οδηγήσει σε διαξιφισμούς με το σύντροφό σου, μιας και τα έντονα συναισθήματα -με μια διαφορετική προσέγγιση- μπορούν να σας φέρουν κυριολεκτικά κοντά!

 

Υδροχόος

Υδροχόε μου η σύνοδος της Αφροδίτης και του Άρη στο ζώδιο του Λέοντα θα πραγματοποιηθεί στις 13/7 και θα δημιουργήσει μία πολύ καλή ατμόσφαιρα στην προσωπική σου ζωή. Οι ανάγκες φαίνεται πως θα ταυτίζονται με τις επιθυμίες σου και θα σε βοηθήσουν να κάνεις την κατάλληλη επιλογή. Αν είσαι ελεύθερος αυτές τις ημέρες θα υπάρξει πρόσφορο έδαφος για να δημιουργηθεί ή να εξελιχθεί μία γνωριμία και μάλιστα φαίνεται πως μπορεί να εξελιχθεί σε μία σταθερή σχέση.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση επένδυσε χρόνο σε αυτή καθώς και στην επικοινωνία με το σύντροφό σου, μιας και αυτά τα δύο θα βοηθήσουν ουσιαστικά το κλίμα μεταξύ σας. Αυτές οι ημέρες -είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- είναι πάρα πολύ βοηθητικές για να διευθετηθούν κάποιες παρεξηγήσεις που μπορεί να είχαν δημιουργήσει ένα τεταμένο κλίμα το προηγούμενο διάστημα.

Advertisements

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου η εβδομάδα ξεκινά με ένα τρίγωνο μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Καρκίνου και του Δία που βρίσκεται στο δικό σου ζώδιο, το οποίο δείχνει πως είναι πολύ καλή εβδομάδα για επικοινωνιακές προσεγγίσεις. Ένας νέος eρωτας φαίνεται πως βρίσκεται προ των πυλών και μάλιστα δεν αποκλείεται να κάνει την εμφάνιση του ξαφνικά καθώς αυτή η όψη φέρνει ευχάριστες εκπλήξεις, ιδιαίτερα αν έχεις γεννηθεί τις πρώτες ημέρες του ζωδίου σου.

Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση το τρίγωνο του Ήλιου με τον Ποσειδώνα προμηνύει μία ρομαντική εβδομάδα η οποία θα βοηθήσει πάρα πολύ στην έκφραση των συναισθημάτων. Προς το τέλος της εβδομάδας λόγω της αντίθεσης μεταξύ του Ήλιου και του Πλούτωνα ενδεχομένως να έρθουν στο προσκήνιο κάποια ζητήματα τα οποία θα αφορούν τρίτα πρόσωπα καθώς και πρόσωπα του περιβάλλοντος σας. Μην αφήσεις ζητήματα άλλων να επηρεάσουν το κλίμα στη σχέση με το ταίρι σου και να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

 

Advertisements

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements