Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα το ταυ τετράγωνο που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα, του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο θα συμβάλει στο να δημιουργηθεί εκνευρισμός στην καθημερινότητά σου σε γενικότερο πλαίσιο. Αυτό θα μπορούσε να επηρεάσει μία αισθηματική σχέση ή μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό που μπορεί να έχει προκληθεί από άλλες καταστάσεις και άλλους τομείς να επηρεάσει τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δώσε εξίσου προσοχή στον οικονομικό τομέα -ιδιαίτερα αν έχεις κοινό ταμείο με το ταίρι σου- καθώς ενδεχομένως να υπάρξουν διαφωνίες με αφορμή οικονομικά ζητήματα.

 

Ταύρος

Ταύρε μου η βασική όψη που θα καθορίσει την ενέργεια σου αυτή την εβδομάδα είναι το ταυ τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στο ζώδιό σου. Αυτή η όψη είναι πιθανόν να δημιουργήσει αντιδραστική και επαναστατική διάθεση η οποία θα παίξει πολύ σημαντικό ρόλο ακόμα και στις εξελίξεις των αισθηματικών σου υποθέσεων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί και να συνεχίσει να υφίσταται, προσπάθησε να μην αφήσεις τον εκνευρισμό σου να κάνει αισθητή την παρουσία του σε αυτή, καθώς θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η κάθε δράση μπορεί να φέρει και την ανάλογη αντίδραση από την άλλη πλευρά. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να νιώσεις πως μία γνωριμία δεν εξελίσσεται με τον τρόπο που θέλεις, κάτι που θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό, όμως να θυμάσαι πως αυτή η εβδομάδα δεν είναι κατάλληλη για να βγάλεις συμπεράσματα.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτές τις ημέρες θα είσαι αρκετά εξωστρεφής και επικοινωνιακός και για αυτό θα αναζητήσεις τρόπο για να περάσεις χρόνο με αγαπημένα σου πρόσωπα, να διασκεδάσεις και να κάνεις και νέες γνωριμίες! Το ταυ τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο δεν θα αποτρέψει τα παραπάνω, όμως δείχνει πως μπορεί να συναντήσεις και πρόσωπα τα οποία θα σου δημιουργήσουν εκνευρισμό και ενδεχομένως να «χαλάσουν» κάποιες καλές στιγμές. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις θέματα τρίτων -ή τη γνώμη τρίτων- να επηρεάσει ζητήματα που αφορούν αποκλειστικά και μόνο εσένα και το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο που αρχικά θα σου τραβήξει την προσοχή, όμως μετά μπορεί να σου δημιουργήσει εκνευρισμό με τη στάση του.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα είσαι περισσότερο εσωστρεφής καθώς η Αφροδίτη έχει φύγει από το ζώδιο σου και βρίσκεται στο 12ο ηλιακό σου οίκο, σε ένα κομμάτι του ωροσκοπίου σου το οποίο σε καλεί να δεις προς τα μέσα και να αφουγκραστείς τις ανάγκες σου. Αυτό θα μπορούσε να σε απομακρύνει από το σύντροφό σου καθώς είναι γεγονός πως θα επικεντρωθείς περισσότερο στα δικά σου συναισθήματα και μπορεί να αφήσεις -έστω και προσωρινά- στην άκρη τις συναισθηματικές ανάγκες του συντρόφου. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο θα ενισχύσει ανήσυχες σκέψεις και μπορεί να σε βάλει στη διαδικασία ενός φαύλου κύκλου αρνητικών σεναρίων. Αν είσαι ελεύθερος μην αφήσεις τον εαυτό σου να προδιαγράψει την εξέλιξη μιας γνωριμίας αν δεν υπάρχουν τα δεδομένα για κάτι τέτοιο, μέσα σε αυτή την εβδομάδα που δημιουργεί απαισιοδοξία.

Λέων

Λέων μου μία πολύ σημαντική εβδομάδα ξεκινά για εσένα καθώς θα πραγματοποιηθεί το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο, το οποίο θα βρίσκεται σε ισχύ καθ’ όλη τη διάρκεια της. Αυτή η όψη ενδεχομένως να σε κάνει να νιώσεις πίεση όσον αφορά μία προσωπική σου σχέση, κάτι το οποίο θα σε κάνει να αντιδράσεις σπασμωδικά και έντονα. Προσπάθησε να μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί σε ενέργειες οι οποίες θα μπορούσαν να θέσουν σε κίνδυνο τη σταθερότητα μιας σχέσης που υπάρχει αυτή τη στιγμή στη ζωή σου, αν αυτή η σχέση σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί. Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιό σου βοηθά πολύ τις αισθηματικές σου υποθέσεις, όμως αυτή την εβδομάδα χρειάζονται προσεκτικά βήματα όσον αφορά μία νέα γνωριμία, ώστε να μην υπάρξουν «εκπλήξεις» και εντάσεις.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσει μία συνάντηση με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον ή κάποιο αισθηματικό ζήτημα το οποίο κινείται σχεδόν σε παρασκηνιακό επίπεδο. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στην επικοινωνία μεταξύ εσένα και ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, καθώς φαίνεται πως θα υπάρχουν αρκετά ζητήματα τα οποία δεν έχουν ξεκαθαρίσει μεταξύ σας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση μπορεί να νιώσεις πως η καθημερινότητα με το ταίρι σου δεν είναι αυτή που έχεις στο μυαλό σου, κάτι που θα φέρει εκνευρισμό. Προσπάθησε να μην αφήσεις τέτοιου είδους συναισθήματα να δημιουργήσουν ένα τεταμένο κλίμα στη σχέση σου και επιδίωξε να διευθετήσεις μέσω του διαλόγου πράγματα τα οποία σε ενοχλούν.

 

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες να έρθεις κοντά με πρόσωπα τα οποία σου έχουν τραβήξει το ενδιαφέρον ή να γνωρίσεις νέα πρόσωπα μέσα σε κοινές παρέες. Παρόλα αυτά λόγω του ταυ-τετραγώνου μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα, του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο θα πρέπει να δώσεις προσοχή στη διαχείριση νέων γνωριμιών, μιας και με την παραπάνω όψη ενδεχομένως να υπάρξουν κάποιες εκπλήξεις. Ίσως να δημιουργηθούν συζητήσεις οι οποίες θα ξεκινήσουν ομαλά όμως τελικά να φέρουν στο προσκήνιο μεγάλες διαφωνίες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς σε αυτά που σε έχουν φέρει κοντά με το ταίρι σου και όχι σε αυτά τα οποία μπορούν να σε απομακρύνουν, καθώς η εξέλιξη αυτής της σχέσης θα εξαρτηθεί από τα θέματα που θα επιλέξεις να δώσεις την προσοχή σου. Αν είσαι ελεύθερος προσπάθησε να δώσεις χρόνο σε μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει και να μη βγάλεις συμπεράσματα αυτές τις ημέρες.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η Αφροδίτη βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στο ζώδιο του Λέοντα και φαίνεται πως θα σε οδηγήσει σε σκέψεις σχετικά με την επισημοποίηση μιας σχέσης που ήδη έχεις. Βέβαια αυτή την εβδομάδα θα πραγματοποιηθεί ένα ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται και εκείνος στο Λέοντα, του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο, που μπορεί να δημιουργήσει κάποια εμπόδια σε πράγματα που θέλεις να κάνεις. Το crash test σε διαπροσωπικές σχέσεις είναι πιθανό να συμβεί με την επιρροή αυτής της όψης, όμως αν η σχέση που έχεις έχει γερές βάσεις τότε δεν χρειάζεται να ανησυχείς καθόλου! Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να νιώσεις πως υπάρχουν πράγματα τα οποία σε εκνευρίζουν σε ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Λόγω του ότι αυτή η εβδομάδα θα έχει σε γενικότερο πλαίσιο εκνευρισμό, προσπάθησε να μην αφήσεις αρνητικά συναισθήματα να εισβάλουν σε προσωπικές σχέσεις και γνωριμίες.

Τοξότης

Τοξότη μου με την παρουσία της Αφροδίτης στο ζώδιο του Λέοντα τα ταξίδια, οι νέες γνωριμίες και οι επαφές με νέα πρόσωπα είναι κάτι παραπάνω από πιθανές για το επόμενο διάστημα, αρχής γενομένης αυτής της εβδομάδας. Βέβαια για αυτές τις ημέρες λόγω του ταυ-τετραγώνου μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο Λέοντα, του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο, θα πρέπει να δώσεις προσοχή πέρα από το σύντροφό σου ή -αν είσαι ελεύθερος- το πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και στους ανθρώπους που αποτελούν τον κοινωνικό σας περίγυρο. Κάποιες συζητήσεις που θα έχετε μαζί τους ενδεχομένως να δημιουργήσουν εντάσεις και διαφωνίες μεταξύ σας. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα χρειαστεί να θυμηθείς και να ακολουθήσεις το ρητό που λέει «τα εν οίκω μη εν δήμω» ώστε να μπορέσεις να προστατεύσεις τη σχέση σου από προβλήματα. Αν είσαι ελεύθερος μην αφήσεις τα αισθηματικά σου ζητήματα να γίνουν αντικείμενο συζήτησης σε πρόσωπα που βρίσκονται γύρω σου.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να έχεις αρκετές υποχρεώσεις και ζητήματα της καθημερινότητας τα οποία θα χρειαστούν τη δική σου διευθέτηση και προσοχή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο είναι πάρα πολύ πιθανό να φέρει αντιπαραθέσεις μέσα σε αυτή. Αιτία ενδεχομένως να αποτελέσουν θέματα της καθημερινότητας ή κάποιες δουλειές που έχετε αναλάβει από κοινού. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να αφήσεις για λίγο στον αυτόματο πιλότο μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει να εξελιχθεί λόγω φόρτου εργασίας. Αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην έχει πρόσφορο έδαφος για την εξέλιξη των αισθηματικών σου υποθέσεων και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου, ώστε να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να προκύψουν κάποια ζητήματα τα οποία ενδεχομένως να σου δημιουργήσουν πίεση και αυτή την πίεση είναι πολύ πιθανό να τη διοχετεύσεις στα αγαπημένα σου πρόσωπα. Το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου στο ζώδιό σου και του Ουρανού στον Ταύρο δείχνει πως η εβδομάδα θα είναι αρκετά απαιτητική, καθώς θα έχει δουλειές, υποχρεώσεις αλλά και κάποιες καταστάσεις οι οποίες δεν θα σου δημιουργούν θετικά συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προσπάθησε να μην μεταφέρεις μέσα σε αυτή τη σχέση τον εκνευρισμό σου για ζητήματα που δεν πάνε όπως θα ήθελες. Αν είσαι ελεύθερος με την Αφροδίτη στο ζώδιο του Λέοντα φαίνεται πως θα έχεις ευκαιρίες για να κάνεις γνωριμίες, όμως αυτή εδώ είναι μία εβδομάδα η οποία δεν θα είναι ιδιαίτερα δοτική σε αισθηματικό επίπεδο.

Ιχθύς

Ιχθύ μου το ταυ-τετράγωνο μεταξύ του Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο του Λέοντα, του Κρόνου στον Υδροχόο και του Ουρανού στον Ταύρο θα κυριαρχήσει αυτή την εβδομάδα και είναι πιθανόν να σε βάλει σε μία διαδικασία εσωτερικής ανησυχίας. Δεν αποκλείεται να αναμοχλεύεις ζητήματα του παρελθόντος κάτι το οποίο δεν θα είναι καθόλου βοηθητικό για τη διάθεσή σου. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο -ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι σε μία σχέση- καθώς θα μπορούσε να δημιουργήσει ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος η καθημερινότητα μαζί με όλες τις υποχρεώσεις που τη συνοδεύουν μπορεί να αποδειχθεί ευεργετική για την προσωπική σου ζωή, καθώς φαίνεται πως θα έρθεις πιο κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο συναντάς κατά τη διάρκεια του καθημερινού σου προγράμματος.

 

Πηγή: zwdiasimera