Κριός

Κριέ μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Ταύρου (11/5) θα δώσει το ρυθμό στα συναισθήματά σου, τα οποία φαίνεται πως θα γίνουν ιδιαίτερα έντονα. Η σκέψη σου βρίσκεται σε ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να υπάρξουν κάποιες συζητήσεις μεταξύ σας, οι οποίες θα βελτιώσουν κατά πολύ το κλίμα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι ξανά ένα ειδύλλιο του παρελθόντος και οι συγκυρίες θα υπάρξουν αυτή την εβδομάδα θα σε βοηθήσουν να ανοίξεις ξανά ένα δίαυλο επικοινωνίας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο στις 12/5, σε προτρέπει να εκμεταλλευτείς τις συγκυρίες που θα υπάρξουν αλλά και το καλό επικοινωνιακό κλίμα και να κανονίσεις μία συνάντηση με το σύντροφό σου και αγαπημένα σας πρόσωπα.

 

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα κρατάς πρωταγωνιστικό ρόλο στα αστρολογικά δρώμενα καθώς η νέα Σελήνη θα πραγματοποιηθεί στο δικό σου ζώδιο στις 11/5. Οι αστρολογικές όψεις που θα υπάρξουν κατά τη διάρκεια της δείχνουν μία ιδιαίτερα ρομαντική διάθεση, η οποία θα επηρεάσει θετικά κάθε αισθηματική προσέγγιση είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση. Αν είσαι ελεύθερος το τρίγωνο μεταξύ του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιό σου και του Άρη που βρίσκεται στον Καρκίνο στις 12/5, δείχνει πως θα βρεις ένα τρόπο για να σπάσεις τον πάγο ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει και να κάνεις εντύπωση! Ακόμα με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5 φαίνεται πως το επόμενο διάστημα θα γνωρίσεις αρκετά νέα πρόσωπα μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον και έτσι οι ευκαιρίες για να προκύψει ένα νέο ειδύλλιο θα αυξηθούν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές οι ημέρες θα είναι ιδανικές για να ξεκαθαρίσεις κάποια ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, ώστε να μπορέσεις να προχωρήσεις απαλλαγμένος από βάρη του παρελθόντος.

Δίδυμοι 

Δίδυμε μου μία επικοινωνιακή εβδομάδα ξεκινά για εσένα η οποία θα σου δώσει την ευκαιρία να λύσεις κάποια ζητήματα, να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να κερδίσεις το ενδιαφέρον ενός ανθρώπου που «έχεις βάλει στο μάτι». Σε αυτό θα βοηθήσει σημαντικά το τρίγωνο του Κρόνου που βρίσκεται στον Υδροχόο με τον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου και θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 12/5. Αυτό το τρίγωνο δείχνει πως ο τρόπος που θα προσεγγίσεις κάποια ζητήματα, οι γνώσεις σου και οι απόψεις που έχεις, θα γίνουν πόλος έλξης για τους άλλους. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5 θα ξεκινήσει μία περίοδος που θα βοηθήσει σημαντικά στην εξέλιξη αυτής της σχέσης. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να υπάρξουν συζητήσεις οι οποίες θα οδηγήσουν εσένα και το ταίρι σου σε ένα νέο βήμα.

  Ζώδια Σήμερα 20/06: Διατήρησε τις επιφυλάξεις σου - Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου μία εβδομάδα με ευκαιρίες ανοίγεται μπροστά σου και τα πρώτα δείγματα θα έρθουν με τη νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου. Η αρμονική γωνία που θα σχηματίσει μαζί της ο Ποσειδώνας που βρίσκεται στο ζώδιο των Ιχθύων δείχνει πως τα συναισθήματα θα παίξουν τον κεντρικό ρόλο στην εξέλιξη αισθηματικών υποθέσεων και θα «ζεστάνουν» τις καρδιές. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον και ίσως σκεφτείς πως η σχέση μεταξύ σας θα μπορούσε να είναι αλλιώς. Να θυμάσαι πως με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5 θα υπάρξουν ευκαιρίες για να γνωρίσεις νέα και ιδιαίτερα ενδιαφέροντα πρόσωπα μέσω κοινωνικών συναντήσεων, ανθρώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον αλλά και κατά τη διάρκεια κάποιων μετακινήσεων. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι ιδανικές για να αναθερμάνεις τη σχέση με το σύντροφό σου κάνοντας του μία έκπληξη!

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα η σκέψη σου θα είναι περισσότερο σε θέματα τα οποία αφορούν τον επαγγελματικό τομέα και αυτό είναι κάτι το οποίο μπορεί να σε απομακρύνει από θέματα της προσωπικής σου ζωής. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο στον Υδροχόο που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 12/5, δείχνει πως η επικοινωνία είναι αυτή που θα παίξει καθοριστικό ρόλο στην έκβαση μιας σχέσης που έχεις ή μιας γνωριμίας που θέλεις να εξελιχθεί. Μάλιστα αν υπάρξει ένα καλό επικοινωνιακό κλίμα σε μία πρόσφατη γνωριμία φαίνεται πως αυτό θα αποτελέσει τη βάση για να εξελιχθεί σε μία σταθερή σχέση μελλοντικά. Αν έχεις βρει το ταίρι σου αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δώσεις μεγαλύτερη προσοχή σε ζητήματα που μπορεί να το απασχολούν, καθώς φαίνεται πως θα έχεις την τάση να αφήσεις πολλά στον αυτόματο πιλότο λόγω άλλων υποχρεώσεων.

Παρθένος

Παρθένε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί το ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 θα ανοίξει αστρολογικά αυτή την εβδομάδα και θα ανοίξει και τα φτερά σου για νέες γνωριμίες! Είναι πάρα πολύ πιθανόν να νιώσεις πως έχεις την ανάγκη να συναναστραφείς με νέα πρόσωπα, να γνωρίσεις νέους ανθρώπους, να συζητήσεις και να ανταλλάξεις μαζί τους ιδέες και απόψεις. Μέσα σε αυτούς φαίνεται πως θα είναι και ένας ο οποίος πιθανόν να βρίσκεται ήδη στο ευρύτερο σου περιβάλλον, όμως το κλίμα που θα δημιουργηθεί από εδώ και πέρα μεταξύ σας θα είναι ιδιαίτερα θερμό, καθώς θα ανακαλύψεις πως έχεις πολλά κοινά μαζί του. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5 ξεκινά ένα διάστημα που μπορεί να φέρει πολλές ευκαιρίες στην εξέλιξη μιας σχέσης που ήδη υπάρχει ή να οδηγήσει στην επισημοποίηση της. Επίσης μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να ξεκινήσει μία νέα σχέση η οποία θα έχει τις βάσεις για να εξελιχθεί σε μελλοντικό χρόνο.

  Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (19-20/6)

 

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα τα συναισθήματα θα κάνουν έντονη την παρουσία τους και είναι αυτά που θα σε οδηγήσουν στο να αποφασίσεις σχετικά με την εξέλιξη κάποιων αισθηματικών σου υποθέσεων. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 θα φέρει στο προσκήνιο σκέψεις, ανησυχίες αλλά και ανασφάλεια, η οποία πιθανόν να σχετίζεται με μία σχέση του παρελθόντος. Μην αφήσεις τη συναισθηματική υπερχείλιση που μπορεί να νιώθεις με αφορμή υποθέσεις του παρελθόντος να σε οδηγήσει σε αποφάσεις οι οποίες μπορούν να επηρεάσουν το παρόν σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο (12/5) δείχνει πως τώρα είναι η ευκαιρία για να διευθετήσεις ένα ζήτημα που υπήρξε ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου, ώστε να μπορέσετε να το αφήσετε πίσω σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 δείχνει πως αυτή η εβδομάδα θα είναι γεμάτη συναισθήματα, τα οποία θα βοηθήσουν ουσιαστικά στην εξέλιξη των προσωπικών σου υποθέσεων. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι όψεις που θα πραγματοποιηθούν κατά τη διάρκεια της νέας Σελήνης υπόσχονται πως θα βελτιώσουν αυτή τη σχέση αρκεί να υπάρχει μία βάση συναισθημάτων, καθώς αυτά θα παίξουν καθοριστικό ρόλο. Αν είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5 ξεκινά μία ιδιαίτερα eρωτική περίοδος, κατά την οποία το φλερτ θα έχει την τιμητική του. Τώρα είναι πιθανό να υπάρξει ένας κεραυνοβόλος eρωτας, να ξεκινήσει μία νέα σχέση ή ακόμα και να αποκτήσεις έναν απόγονο, αν αυτό είναι κάτι που επιθυμείς.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να επικεντρωθείς στο χρόνο σου ώστε να μπορέσεις να κάνεις μία πολύ σωστή διαχείριση σε αυτόν, προκειμένου να σου μείνει χρόνος για να τον αφιερώσεις στην προσωπική σου ζωή. Η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 δείχνει πως θα έχεις αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις μέσα σε αυτή την εβδομάδα, όμως τίποτα δεν είναι ακατόρθωτο αν το προσπαθήσεις. Το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Υδροχόο θα δημιουργήσει ένα πολύ καλό επικοινωνιακό κλίμα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, κάτι που θα αποτελέσει τη βάση για την εξέλιξη αυτής της γνωριμίας. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο του Δία στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5 είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν σκέψεις για μία συγκατοίκηση με το σύντροφό σου, για μία αλλαγή σπιτιού -αν μένετε ήδη μαζί- ή ακόμα και σκέψεις για την επισημοποίηση της σχέσης σας!

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στο ζώδιο του Ταύρου στις 11/5 δείχνει πως θα δημιουργηθούν πολύ καλές συγκυρίες για να ανανεώσεις μία σχέση που ήδη έχεις ή για να βρεις αυτόν που θα σε βάλει στη διαδικασία να θελήσεις να τον γνωρίσεις καλύτερα. Σε κάθε περίπτωση αυτή η νέα Σελήνη θα δημιουργήσει έντονα συναισθήματα και θα φέρει στο προσκήνιο τον eρωτα. Σε αυτό θα συμβάλλει και ο Δίας που θα μπει στο ζώδιο των Ιχθύων στις 14/5, καθώς θα ενισχύσει την εξωστρέφεια σου και θα φέρει γύρω σου αρκετά νέα πρόσωπα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το εξάγωνο του Ουρανού από το ζώδιο του Ταύρου με τον Άρη στον Καρκίνο στις 12/5 δείχνει πως θα χρειαστεί να αναλάβεις πρωτοβουλία, προκειμένου να μπορέσεις να διευθετήσεις κάποια ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου. Μην αφήσεις θέματα που μπορεί να υπάρχουν ανάμεσα σας στον αυτόματο πιλότο καθώς κάτι τέτοιο θα λειτουργήσει υπονομευτικά για τη σχέση σας.

  Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-6-2021)

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα μπορεί να μην έχεις άπλετο ελεύθερο χρόνο ώστε να αφοσιωθείς σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, όμως θα υπάρξουν ημέρες που θα έχουν ευκαιρίες για να κάνεις κάποιες κινήσεις «ματ» σε ένα αισθηματικό ζήτημα. Σημαντικό ρόλο σε αυτό θα παίξει το τρίγωνο του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο των Διδύμων με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου στις 12/5 που δείχνει πόσο σημαντικό ρόλο θα παίξει η επικοινωνία ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Μία συζήτηση μπορεί να ξεκαθαρίσει μία κατάσταση αλλά και να σε βοηθήσει να μάθεις περισσότερα για αυτόν που έχεις απέναντί σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση ίσως υπάρξουν κάποια ζητήματα που αφορούν το σπίτι, τα οποία θα βρεθούν στο προσκήνιο κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας. Αν διευθετήσεις αυτά τα θέματα τότε είναι σίγουρο πως θα αποφύγεις τις διαφωνίες και κατά συνέπεια τις εντάσεις.

Ιχθύς

Ιχθύ μου η εβδομάδα θα ξεκινήσει ναι ρομαντική διάθεση εκ μέρους σου και σε αυτό θα συμβάλει και η νέα Σελήνη που θα πραγματοποιηθεί στις 11/5 στο ζώδιο του Ταύρου. Η αρμονική γωνία που θα σχηματίσει ο Ποσειδώνας με τα «φώτα» της νέας Σελήνης θα φέρει στο προσκήνιο τα συναισθήματα, τα οποία θα δημιουργήσουν ένα ζεστό και ιδιαίτερο κλίμα σε μία προσωπική σχέση. Με την είσοδο του Δία στο ζώδιό σου στις 14/5 ξεκινά μία περίοδος η οποία θα έχει πολλές ευκαιρίες για την προσωπική σου ζωή. Νέες γνωριμίες, μία νέα σχέση ή ακόμα και η επισημοποίηση μιας σχέσης είναι μέσα στα πιθανά δώρα που θα φέρει ο Δίας. Αυτό που πρέπει να προσέξεις από την πλευρά σου είναι να αποφύγεις τις παρορμητικές κινήσεις και τις υπερβολές οι οποίες θα μπορούσαν να σε «αποσυντονίσουν» και να μη σε αφήσουν να σκεφτείς καθαρά τι είναι αυτό που αναζητάς από μία σχέση, αλλά και τα δεδομένα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στην προσωπική σου ζωή.

 

Πηγή: zwdiasimera