Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα τα συναισθήματα θα είναι έντονα και σε αυτό θα συμβάλει η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 27/4 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού. Αυτή η Πανσέληνος είναι πιθανό να φωτίσει τις συναισθηματικές σου ανάγκες και να σε οδηγήσει να τους δώσεις περισσότερη σημασία από ότι συνήθως. Αυτό θα βάλει μία σχέση που έχεις κάτω από το μικροσκόπιο, ώστε να δεις αν και κατά πόσο αυτή η σχέση καλύπτει τις ανάγκες σου. Ακόμα και αν νιώσεις συναισθηματικά μετέωρος απόφυγε να κάνεις κάποιο βήμα το οποίο θα μπορούσε να καθορίσει την εξέλιξη της σχέσης, ιδιαίτερα αν αυτό το βήμα γίνει βάσει παρόρμησης. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν συγκυρίες οι οποίες θα σε οδηγήσουν να σκεφτείς ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος που μαζί του ένιωθες σιγουριά.

 

Ταύρος

Ταύρε μου μία προσωπική σου σχέση φαίνεται πως θα βρεθεί στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 θα σου δημιουργήσει την ανάγκη να κάνεις κάποια ξεκαθαρίσματα. Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες φαίνεται πως δεν θα σηκώνεις μύγα στο σπαθί σου και δεν θα χαριστείς, ιδιαίτερα αν έχεις παράπονα από τη σχέση σου ή -αν είσαι ελεύθερος- από ένα πρόσωπο που έχετε έρθει κοντά. Οι ξαφνικές αποφάσεις θα είναι πιθανό σενάριο για αυτή την εβδομάδα και ενδεχομένως να ανατρέψουν τη ροή μιας σχέσης. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να συνειδητοποιήσεις πως έχεις συναισθήματα για ένα πρόσωπο με το οποίο μέχρι στιγμής είχες μία κοινωνική ή επαγγελματική σχέση.

Δίδυμοι 

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να βάλεις κάποιες επιθυμίες σου στην άκρη καθώς οι ημέρες θα έχουν αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 μπορεί να ενισχύσει την κούραση που ήδη υπάρχει λόγω του τρεξίματος των ημερών, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει και συναισθηματική κόπωση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις τις υποχρεώσεις της καθημερινότητας να παρεισφρήσουν σε αυτή και να σε απομακρύνουν από το σύντροφό σου. Δεν χρειάζεται να έχεις άπλετο χρόνο και τρομερά σχέδια για εσάς, καθώς ακόμα και ο ελάχιστος χρόνος που θα αφιερώσεις σε εκείνον και στη σχέση σας είναι ικανός να κάνει θαύματα! Αν είσαι ελεύθερος με τη σύνοδο Ήλιου-Ουρανού στο ζώδιο του Ταύρου στις 30/4 είναι πιθανό να ξεκινήσει μία κρυφή σχέση ή ένα φλερτ το οποίο θα κινείται σε παρασκηνιακό επίπεδο.

  Διάλεξε το ζώδιό σου και δες πώς θα περάσεις στον συναισθηματικό τομέα αυτό το Σαββατοκύριακο (15-16/5)

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 θα χρειαστεί να κρατήσεις ισορροπίες ανάμεσα σε κοινωνικές και προσωπικές σχέσεις. Είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν παράπονα από ανθρώπους που βρίσκονται στο φιλικό και στο στενό σου περιβάλλον, ιδιαίτερα αν δεν αφιερώνεις χρόνο σε εκείνους, κάτι που μπορεί να σε βάλει σε σκέψεις. Η ισορροπία είναι απαραίτητη αν βρίσκεσαι σε μία σχέση προκειμένου να μην υπάρξουν παράπονα ούτε από το ταίρι σου αλλά ούτε και από αγαπημένα σου πρόσωπα. Αν είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα πρόσωπο που έχεις γνωρίσει πρόσφατα απόφυγε να μπεις στη διαδικασία να το κρίνεις με βάση γεγονότα και αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος, καθώς αυτό είναι κάτι που θα μπορούσε να προδικάσει την εξέλιξη της γνωριμίας σας.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα σε απασχολήσουν αρκετά επαγγελματικές υποχρεώσεις και κάποιες δουλειές της τελευταίας στιγμής, οι οποίες δεν θα σου αφήσουν και τόσο χρόνο για την προσωπική σου ζωή! Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 φέρνει τα πρέπει σε προτεραιότητα και εσύ καλείσαι να βρεις τη χρυσή τομή ανάμεσα στις υποχρεώσεις και τις επιθυμίες. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα πρέπει να δώσεις προσοχή καθώς θα έχεις την τάση να είσαι επικριτικός απέναντι στο σύντροφό σου, κάτι που μπορεί να δημιουργήσει απόσταση ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος με τη σύνοδο του Ήλιου με τον Ουρανό που θα πραγματοποιηθεί με ακρίβεια στις 30/4 είναι πιθανό να δημιουργηθούν συγκυρίες που θα σε φέρουν ξαφνικά κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα υπάρξουν ευκαιρίες για να ξεκαθαρίσεις την κατάσταση ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, ιδιαίτερα αν τον τελευταίο καιρό υπήρξαν κάποια «δείγματα» τα οποία προκαλέσαν μπερδεμένες σκέψεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 σε προτρέπει να διαφυλάξεις τη σχέση με το σύντροφό σου και να μην την αφήσεις να επηρεαστεί από την άποψη άλλων, ιδιαίτερα για θέματα που αφορούν μόνο εσένα και εκείνον. Αν είσαι ελεύθερος είναι πάρα πολύ πιθανό μέσα στα εορταστικά μηνύματα και στα τηλεφωνήματα που θα υπάρξουν αυτές τις ημέρες, να δημιουργηθεί φλερτ με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

  Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-5-2021)

 

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις οι οποίες αφορούν ένα ειδύλλιο του παρελθόντος και δεν αποκλείεται να φέρουν στο προσκήνιο «άγνωστα» συναισθήματα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 σε προτρέπει να αφουγκραστείς τα συναισθήματά σου, τις ανάγκες και τις επιθυμίες σου, καθώς αυτά θα σου δείξουν το δρόμο σε μία αισθηματική υπόθεση. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην είσαι αυστηρός με το σύντροφό σου -κάτι το οποίο είναι πιθανό αυτή την εβδομάδα- μιας και αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει απόσταση μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να υπάρξει συνομιλία και επικοινωνία με ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις αφήσει αισθηματικές εκκρεμότητες, δίνοντάς σου την ευκαιρία να τις διευθετήσεις.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να αισθανθείς «δέσμιος» των συναισθημάτων σου, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) στις 27/4 θα δημιουργήσει συναισθηματική υπερχείλιση. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία έχει δώσει αρνητικά δείγματα το τελευταίο διάστημα είναι πολύ πιθανόν να πάρεις σημαντικές αποφάσεις για αυτή, όμως καλό θα ήταν να μην αποφασίσεις παρορμητικά οτιδήποτε θα μπορούσε να καθορίσει την εξέλιξη της. Αν είσαι ελεύθερος η παρουσία του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου στα αστρολογικά δρώμενα αυτής της εβδομάδας, δείχνει πως είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν εκπλήξεις όσον αφορά μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα ή ακόμα και ένα νέο φλερτ! Όλα τα ενδεχόμενα είναι ανοιχτά αυτή την εβδομάδα όσον αφορά τον τομέα των διαπροσωπικών σχέσεων.

Τοξότης

Τοξότη μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 θα δώσει το ρυθμό αυτής της εβδομάδας που φαίνεται πως θα κινηθεί στο ρυθμό των υποχρεώσεων της καθημερινότητας. Ο χρόνος που θα αφιερώσεις σε μία προσωπική σου σχέση δεν θα είναι άπλετος για αυτό θα πρέπει να τον διαχειριστείς με προσοχή -ιδιαίτερα αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- προκειμένου να είναι ουσιαστικός. Ίσως υπάρχουν κάποια ζητήματα που θα δημιουργήσουν διαφωνία ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου, όμως προσπάθησε να αποφύγεις τις αντιπαραθέσεις ιδιαίτερα αν αυτά τα ζητήματα σχετίζονται με άλλους και όχι με εσάς τους δύο. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο συναντάς σχεδόν καθημερινά και μία συζήτηση μαζί του θα σε κάνει να συνειδητοποιήσεις πόσο κοινά στοιχεία έχετε.

  Διάβασε τις ημερήσιες αστρολογικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (13-5-2021)

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα οι προσωπικές σου σχέσεις καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 θα τις φέρει στο προσκήνιο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία νιώθεις πως δεν σε καλύπτει φαίνεται πως θα υπάρξουν ξεκαθαρίσματα αυτές τις ημέρες που θα έχουν ως στόχο τη βελτίωση της. Αν νιώθεις πως μία σχέση «πνέει τα λοίσθια» δεν αποκλείεται να πάρεις σημαντικές αποφάσεις, όμως καλό θα ήταν να μην σκεφτείς παρορμητικά. Αν είσαι ελεύθερος η εμπλοκή του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο στις αστρολογικές όψεις αυτής της εβδομάδας μπορεί να φέρει εκπλήξεις και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει ένα νέο eρωτα από εκεί που δεν το περιμένεις!

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα αναζητήσεις χρόνο για το σύντροφό σου και μόνο για αυτόν, καθώς θα προσπαθήσεις να κερδίσεις στιγμές μαζί του. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 φέρνει συζητήσεις μεταξύ σας, όμως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς είναι πιθανό ακόμα και άθελά σου να γίνεις επικριτικός σε κάποιες από τις απόψεις του. Μην αφήσεις την επικριτική διάθεση και κάποιες ανήσυχες σκέψεις που κάνεις και αφορούν τη σχέση σου, να επηρεάσουν τις αντιδράσεις απέναντι στο ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνία με κάποιον που σε ενδιαφέρει θα χρειαστεί περισσότερη προσοχή κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας, όμως όσο οι ημέρες περνούν τόσο πιο εύκολο θα είναι να βρεις τα επικοινωνιακά πατήματα ανάμεσα σε εσένα και σε εκείνον.

Ιχθύς

Ιχθύ μου κάποια ζητήματα τα οποία θα σου «υπενθυμίσουν» πρόσωπα του περιβάλλοντός σου θα έρθουν στο προσκήνιο αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να αφορούν και ένα παλαιότερο ειδύλλιο. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 27/4 δημιουργεί πρόσφορο έδαφος για συζητήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, με αφορμή κάποιες προσωπικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να συζητήσεις με άλλους θέματα που αφορούν μόνο εσένα και το ταίρι σου, καθώς αυτό θα μπορούσε να δημιουργήσει παρεξηγήσεις μεταξύ σας. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να διευθετήσεις μία παρεξήγηση ή μία παρερμηνεία των λεγομένων σου, η οποία μπορεί να έχει προκύψει μεταξύ εσένα και κάποιου που σε ενδιαφέρει.

 

Πηγή: zwdiasimera