Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα επέλεξε να επενδύσεις χρόνο στη σχέση με το σύντροφό σου ή αν είσαι ελεύθερος σε μία σχέση που θα ήθελες να ξεκινήσει, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σου λέει πως τα «αγαθά κόποις κτώνται». Ακόμα και τα αισθηματικά αγαθά χρειάζονται κάποιες «θυσίες» όπως είναι ο χρόνος σου, προκειμένου να υπάρξουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σταθερή σχέση μία έκπληξη από εσένα στο σύντροφό σου θα βοηθήσει πάρα πολύ το κλίμα ανάμεσα σας, καθώς θα του δείξεις πως δεν έχεις τη σχέση σας στον αυτόματο πιλότο. Σε περίπτωση που κάνεις μία νέα γνωριμία θα πρέπει να προσέξεις αυτά που θα ακούσεις μιας και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα δεν προάγει ούτε την ειλικρίνεια αλλά ούτε και τη σταθερότητα

Ταύρος

Ταύρε μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί αυτή την εβδομάδα στις 7/5 στον άξονα σου (Ταύρου-Σκορπιού) σου λέει να δεις προσεκτικά αισθηματικά ζητήματα και οτιδήποτε έχεις αφήσει σε εκκρεμότητα σε αυτό τον τομέα. Σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος και είχες ανοίξει αρκετά μέτωπα ταυτόχρονα, θα είναι πιο δύσκολο για εσένα να τακτοποιήσεις τις αισθηματικές σου υποθέσεις, οι οποίες χρειάζονται προσοχή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η επικοινωνία και η επαφή με τον σύντροφό σου θα βελτιώσει πολύ τη διάθεσή σου. Συζητήσεις που σχετίζονται με όνειρα, μελλοντικά σχέδια και κοινούς στόχους, θα αποτελέσουν κινητήριο δύναμη για εσάς. Αυτό που θα πρέπει να προσέξεις είναι η υποκειμενική διάθεση που θα έχεις σε κάποια ζητήματα που χρειάζεται να τα δεις πιο σφαιρικά.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου και αυτή την εβδομάδα το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιό σου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς είναι σε ισχύ, δημιουργώντας μπερδέματα και διλήμματα σε προσωπικά ζητήματα. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι προσεκτικός κατά τις επαφές σου με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν μιας και είναι πιθανόν να υπάρξουν παρανοήσεις μεταξύ σας. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 είναι πιθανόν να δημιουργήσει ένα ειδυλλιακό τοπίο ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που συναντάς σχεδόν καθημερινά. Αυτή η Πανσέληνος μας λέει πως όλα είναι πιθανά και υπό την επήρεια της δεν αποκλείεται να συναντήσεις κάποιον που γνωρίζεις ήδη, όμως τώρα είναι η στιγμή που θα υπάρξει αυτό το «κλικ» μεταξύ σας

Καρκίνος

Καρκίνε μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού αυτή την εβδομάδα θα σου δημιουργήσει ανησυχία για αισθηματικά ζητήματα και καταστάσεις που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να δημιουργηθούν οι προϋποθέσεις που θα ωθήσουν ένα πρόσωπο του φιλικού σου περιβάλλοντος, να σε προσεγγίσει και να σου δείξει τα συναισθήματά του. Πριν πάρεις οποιαδήποτε απόφαση θα πρέπει να σκεφτείς αν αξίζει να θυσιάσεις μία φιλία για να ξεκινήσεις μία αισθηματική σχέση, καθώς θα πρέπει να έχεις κατά νου πώς θα χρειαστεί μία «θυσία» για αυτό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να κρύψεις πράγματα από το ταίρι σου καθώς αυτά αργότερα θα έρθουν στο προσκήνιο και θα δημιουργήσουν προβλήματα ανάμεσά σας.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο επαγγελματικά ζητήματα και θέματα που σχετίζονται με το σπίτι σου, παρά θέματα της προσωπικής σου ζωής. Παρόλα αυτά αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, ο σύντροφός σου θα έχει τον τρόπο να σου κινήσει το ενδιαφέρον, πιθανόν να κάνει και κάποιες κινήσεις οι οποίες θα σου κινήσουν και την περιέργεια! Αφιέρωσε χρόνο στη σχέση σου και μην την αφήνεις στον αυτόματο πιλότο καθώς αυτό είναι κάτι που θα σου γυρίσει μπούμερανγκ. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με οποιαδήποτε νέα γνωριμία κάνεις αυτές τις ημέρες, ακόμα κι αν έρχεται με «συστάσεις» του φιλικού σου περιβάλλοντος. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς εξακολουθεί να είναι σε ισχύ για αυτό καλό θα ήταν να μην επενδύσεις αμέσως σε νέα πρόσωπα.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να συναναστραφείς και να περάσεις χρόνο με τους ανθρώπους του περιβάλλοντός σου και αυτό είναι κάτι που μπορεί να δημιουργήσει προβλήματα στη σχέση με το ταίρι σου, σε περίπτωση που το αφήσεις έξω από τα σχέδιά σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5 θα δημιουργήσει ρομαντική ατμόσφαιρα, η οποία θα βοηθήσει τις αισθηματικές σου υποθέσεις, αρκεί να τους αφιερώσεις χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να δώσεις παραπάνω προσοχή σε αισθηματικά εχέγγυα, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς είναι ακόμα σε ισχύ και δείχνει πως αυτά που θα γίνουν είναι διαφορετικά από αυτά που θα ειπωθούν

Ζυγός

Ζυγέ μου η Πανσέληνος που πραγματοποιείται αυτή την εβδομάδα στις 7/5 στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού σου λέει να κλείσεις εδώ και τώρα εκκρεμότητες που υπάρχουν στην προσωπική σου ζωή, ώστε να μπορέσεις να δεις που βρίσκεσαι. Κατά τη διευθέτηση τέτοιων ζητημάτων είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αυτή η Πανσέληνος θα εγείρει έντονα συναισθήματα αλλά και απωθημένα, με αποτέλεσμα να είναι εύκολο να σε γυρίσει σε καταστάσεις που θεωρητικά είχαν λήξει. Αποφάσισε με προσοχή και μην αφήσεις τον εαυτό σου να παρασυρθεί από την παρόρμηση σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η εpωτική ατμόσφαιρα που θα δημιουργήσει η Πανσέληνος θα είναι εξαιρετικά βοηθητική για εσένα και το σύντροφό σου, καθώς θα αναζωπυρώσει το πάθος μεταξύ σας.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει την ανάγκη να ξεκαθαρίσει υποθέσεις του αισθηματικού τομέα και μάλιστα θα θελήσεις να το κάνεις εδώ και τώρα. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5, δείχνει πως χρειάζεται να κλείσεις αισθηματικές εκκρεμότητες του παρελθόντος πριν κάνεις ένα νέο βήμα. Αν δεν πας με αυτή τη σειρά και ανοίξεις μία νέα αισθηματική ιστορία πριν να κλείσεις τις εκκρεμότητες του παρελθόντος, τότε είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν μπερδέματα τα οποία θα σε κάνουν να πας αρκετά βήματα πίσω. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτές οι ημέρες είναι πολύ καλές για να συζητήσεις με το σύντροφό σου, οτιδήποτε νιώθεις πως υπάρχει σαν «αγκάθι» ανάμεσά σας. Η έκφραση των συναισθημάτων σου θα βοηθήσει το ταίρι σου να καταλάβει τη σημασία που έχει για εσένα, κάτι το οποίο εσύ μπορεί να θεωρείς αυτονόητο, όμως για εκείνο μπορεί να μην είναι.

Τοξότης

Τοξότη μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού στις 7/5 και θα χρωματίσει με την ενέργεια της όλη την εβδομάδα, σε καλεί να στραφείς στην προσωπική σου ζωή καθώς η επαφή με ένα πρόσωπο που σε εμπνέει θα είναι αναζωογονητική για εσένα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αφιέρωσε χρόνο στο σύντροφό σου μιας και αυτό θα είναι πολύ σημαντικό για το κλίμα που θα υπάρξει ανάμεσα σας. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να υπάρξουν σκέψεις σχετικά με μία σχέση του παρελθόντος ή να σε προσεγγίσει ξανά ένα πρόσωπο με το οποίο υπήρξε ένα αισθηματικό ειδύλλιο παλαιότερα. Λόγω του ότι σε λίγες ημέρες γυρίζει σε ανάδρομη πορεία και η Αφροδίτη (13/5) θα παρατηρήσεις από αυτήν την εβδομάδα πως πρόσωπα και καταστάσεις του παρελθόντος θα κάνουν την εμφάνισή τους στη ζωή σου, με τον ένα ή τον άλλο τρόπο. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να διαχειριστείς τέτοιες καταστάσεις με προσοχή για να μην θέσεις τη σχέση σου σε κίνδυνο

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται ένα συγκεκριμένο πρόσωπο και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου-Σκορπιού στις 7/5, θα σε βάλει στη διαδικασία να κινήσεις τα νήματα προκειμένου να τον προσεγγίσεις. Αυτή είναι μία ρομαντική Πανσέληνος η οποία θα εγείρει τέτοιου είδους συναισθήματα και θα είναι βοηθητική για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις τη ρουτίνα της καθημερινότητας να δημιουργήσει μονοτονία ανάμεσα σας και σε περίπτωση που κάτι τέτοιο έχει συμβεί, τώρα είναι μία καλή ευκαιρία για να σταματήσει να συμβαίνει. Μία βόλτα με το σύντροφό σου στη φύση, ένας περίπατος σε μέρη που σας εμπνέουν και σας γεμίζουν με όμορφες εικόνες, θα είναι αρκετά για να αναζωογονήσουν τη σχέση σας!

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα επικεντρωθείς σε καταστάσεις που θέλεις να αλλάξεις όσον αφορά την προσωπική σου ζωή, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 7/5 στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού θα ενισχύσει το πείσμα σου και την ανάγκη σου για αλλαγές. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και υπάρχουν κάποια θέματα σε αυτή τώρα είναι η κατάλληλη στιγμή να τα συζητήσεις με το σύντροφό σου προκειμένου να επιλυθούν και να μη συνεχίσουν να υπάρχουν και στο μέλλον. Βέβαια θα πρέπει να είσαι έτοιμος να ακούσεις και μία διαφορετική άποψη, καθώς η οπτική που έχεις εσύ σε συγκεκριμένα ζητήματα μπορεί να μην συνάδει με την οπτική που έχει ο σύντροφός σου. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε ένα αισθηματικό ειδύλλιο που έχει αρχίσει να διαφαίνεται αυτές τις ημέρες, μιας και το τετράγωνο της Αφροδίτης με τον Ποσειδώνα εξακολουθεί να βρίσκεται σε ισχύ και δεν σε βοηθά να βγάλεις σωστά συμπεράσματα.

Ιχθύς

Ιχθύ μου η επικοινωνιακή σου διάθεση θα είναι εξαιρετικά βοηθητική και για τα αισθηματικά σου ζητήματα αυτή την εβδομάδα, καθώς αν είσαι ελεύθερος θα σε βοηθήσει να προσεγγίσεις τον άνθρωπο που επιθυμείς. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Ταύρου- Σκορπιού στις 7/5 θα δημιουργήσει μία ρομαντική ατμόσφαιρα στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και αυτή μπορεί να σε φέρει κοντά με ένα πρόσωπο που μέχρι τώρα δεν είχες δει «διαφορετικά». Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι κοινές δραστηριότητες με το σύντροφό σου θα είναι εξαιρετικά βοηθητικές για εσάς αυτή την εβδομάδα. Οι συζητήσεις για μελλοντικά σχέδια και οτιδήποτε σχετίζεται με πράγματα που θέλετε να κάνετε από κοινού στο προσεχές μέλλον, θα κάνουν την εμφάνισή τους αυτές τις ημέρες και θα δημιουργήσουν μία γλυκιά προσμονή.

Πηγή: zwdiasimera