Κριός

Κριέ μου την πρώτη ημέρα της εβδομάδας η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα της θέση θα ευνοήσει ιδιαίτερα την επικοινωνία με ενδιαφέροντα πρόσωπα, τα οποία φαίνεται πως με κάποιο τρόπο σχετίζονται με το φιλικό σου περιβάλλον. Αν είσαι μέλος σε μία ομάδα ή σε ένα σύλλογο είναι πάρα πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πως τα θέματα του συλλόγου μπορεί να σε φέρουν πολύ κοντά με ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Advertisements

Δεν θα πρέπει να ξεχνάς την ανάδρομη πορεία του Ερμή η οποία μπορεί να δημιουργήσει κάποια προβλήματα επικοινωνιακής φύσεως, ιδιαίτερα σε παρορμητικές συζητήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας θα χρειαστεί να δώσεις περισσότερη προσοχή στο σύντροφό σου και να αφουγκραστείς τις ανάγκες του, καθώς η σύνοδος Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 5/2 και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στις 6/2, θα προσθέσει άλλο ένα εμπόδιο στην επικοινωνία, κάτι το οποίο μπορεί να δημιουργήσει συναισθηματική ψυχρότητα και έπειτα ένταση μεταξύ σας.

Ταύρος

Ταύρε μου ο κυβερνήτης σου Αφροδίτη περνά την 1/2 στο ζώδιο του Υδροχόου και από τη νέα του θέση σε οδηγεί να επενδύσεις χρόνο σε μία σχέση που ήδη έχεις ή να σκεφτείς την εικόνα της σχέσης που θέλεις να κάνεις. Αν δεν είσαι ευχαριστημένος μέσα στη σχέση σου και θέλεις να αλλάξουν κάποια πράγματα, το επόμενο διάστημα θα αποτελέσει πρόσφορο έδαφος για αυτό, όμως να θυμάσαι πως είναι κάτι που χρειάζεται δουλειά και από τις δύο πλευρές.

Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 5/2 και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανός στις 6/2 δημιουργούν επικριτική διάθεση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να υπάρξουν κάποια εμπόδια στην προσέγγιση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, όμως αυτό θα είναι μόνο για κάποιες ημέρες

Δίδυμοι

Δίδυμε μου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου την πρώτη ημέρα της εβδομάδας και από τη νέα της θέση θα ευνοήσει πολύ οτιδήποτε σχετίζεται με τις αισθηματικές σου υποθέσεις. Αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα επικοινωνήσεις με αρκετά πρόσωπα τα οποία βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον και από την επικοινωνία που θα έχεις δεν αποκλείεται να προκύψει και ένα φλερτ.

Η ανάδρομη πορεία του Ερμή ενδεχομένως δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις, για αυτό θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο έκφρασης σου ώστε να μην παρεξηγηθείς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να κρατήσεις έξω από αυτή ζητήματα που δεν αφορούν εσάς αλλά πρόσωπα του κοινού σας περιβάλλοντος ή θέματα της καθημερινότητας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 5/2 και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 6/2 μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις με αφορμή θέματα τρίτων.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να στραφείς περισσότερο σε αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος καθώς η πολυαστρία που υπάρχει αυτή τη στιγμή στο ζώδιο του Υδροχόου -η οποία θα ενισχυθεί και με την παρουσία της Αφροδίτης στο ίδιο ζώδιο από την 1/2- ανακαλεί αναμνήσεις. Έτσι λοιπόν δεν αποκλείεται να νιώσεις περισσότερο ευάλωτος στα συναισθήματά σου και ίσως συνειδητοποιήσεις πως έχεις ακόμα συναισθήματα για ένα πρόσωπο του παρελθόντος.

Advertisements

Καλό θα είναι να αποφύγεις να κάνεις κάποια κίνηση αυτή την εβδομάδα μιας και η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 5/2 αλλά και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 6/2 θα δημιουργήσουν ένα ψυχρό κλίμα στη σχέση σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήσεις «τραύματα» του παρελθόντος να την επηρεάσουν, καθώς αυτά θα μπορούσαν να οδηγήσουν σε μεγάλες αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου.

Λέων

Λέων μου η εβδομάδα θα είναι αφιερωμένη στις διαπροσωπικές σου σχέσεις και τις αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου την πρώτη μέρα της, κάνει την παρουσία των άλλων ακόμα πιο δυνατή. Έτσι λοιπόν αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή -αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- τη γνώμη που έχει ο σύντροφός σου για κάποια δικά σου ζητήματα.

Αυτό θα είναι και η «Αχίλλειος πτέρνα» σου για αυτές τις ημέρες, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να επιλέξεις άλλο δρόμο στη διευθέτηση κάποιων ζητημάτων, προκειμένου να μη δημιουργηθούν εντάσεις σε μία σχέση που έχεις ή σε μία σχέση που θέλεις να ξεκινήσει. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 5/2 και το τετράγωνο της με τον Ουρανό στις 6/2 είναι πολύ πιθανό να φέρουν στο προσκήνιο την επικριτική διάθεση ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει, κάτι που θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Να θυμάσαι πως αυτές δεν είναι και οι καλύτερες ημέρες, για αυτό απόφυγε να κρίνεις τους άλλους με βάση τη συμπεριφορά τους αυτή την εβδομάδα.

Παρθένος

Παρθένε μου η Αφροδίτη περνά στο ζώδιο του Υδροχόου την πρώτη μέρα της εβδομάδας και από τη νέα της θέση σε οδηγεί να επικεντρωθείς στο πρακτικό κομμάτι των αισθηματικών σου υποθέσεων. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι περισσότερο τα πράγματα που έχεις αναλάβει από κοινού με το σύντροφό σου και τις δουλειές που έχετε, κάτι το οποίο χρειάζεται προσοχή καθώς μπορεί να σε κάνει να ξεχάσεις το συναισθηματικό κομμάτι αυτής της σχέσης.

Αν πάλι είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας ενδεχομένως να προκύψουν κάποια πρακτικά εμπόδια στην προσέγγιση και την επικοινωνία ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει καθώς η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 5/2 και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 6/2, δείχνουν πως θα υπάρξουν κάποιες «εκπλήξεις».

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου την 1/2 θα υπάρξουν εξελίξεις σε αισθηματικές υποθέσεις, οι οποίες παρέμεναν κολλημένες για ένα αρκετά μεγάλο χρονικό διάστημα. Πιθανό αυτές οι υποθέσεις να σχετίζονται και με το παρελθόν, καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να φέρει στο προσκήνιο και να αναθερμάνει αισθηματικά ειδύλλια που υπήρξαν τότε.

Οι δυσαρμονικές όψεις που θα σχηματίσει η Αφροδίτη με τον Κρόνο στον Υδροχόο στις 5/2 και τον Ουρανό στον Ταύρο στις 6/2, δείχνουν πως αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να μην μπορέσεις να κάνεις κάποια σχέδια σου πραγματικότητα παρά την εύνοια της Αφροδίτης από το νέο της ζώδιο. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως η επόμενη εβδομάδα θα είναι πολύ πιο ευνοϊκή για εσένα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεται ήδη σε μία σχέση. Μάλιστα αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έχεις νέα από ένα πρόσωπο με το οποίο έχεις αφήσει αισθηματικές εκκρεμότητες

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου σηματοδοτεί ένα νέο διάστημα κατά το οποίο θα σε απασχολήσουν ιδιαίτερα τα συναισθήματά σου, αλλά και ο άνθρωπος που έχεις δίπλα σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε αυτήν, στο τι προσδοκάς από αυτή και σε κάποια μελλοντικά σχέδια που αφορούν και το σύντροφό σου. Βέβαια η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 5/2 και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 6/2 δεν θα διευκολύνουν τις συζητήσεις με το ταίρι σου και είναι πιθανόν να σας απομακρύνουν.

Προσπάθησε να μη ρίξεις «λάδι στη φωτιά» σε διαφωνίες που μπορεί να υπάρξουν αν σε ενδιαφέρει η εξέλιξη της σχέσης που έχεις. Αν είσαι ελεύθερος η επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει είναι αυτή που θα μπορέσει να κάνει τη διαφορά και να σπάσει τον πάγο ανάμεσά σας. Η ανάδρομη πορεία του Ερμή μπορεί να τη δυσκολέψει αλλά ταυτόχρονα θα αποτελέσει και ένα καλό crash test για να δεις πόσο σε ενδιαφέρει τελικά να προσεγγίσεις ένα συγκεκριμένο πρόσωπο.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή η εβδομάδα -με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου την 1/2- φαίνεται πως θα στρέψει το ενδιαφέρον σου σε πρόσωπα που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον, καθώς μέσα από αυτά θα πάρεις πληροφορίες για ένα συγκεκριμένο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Είναι πολύ πιθανόν αυτές οι πληροφορίες να σχετίζονται και με γεγονότα του παρελθόντος καθώς δεν πρέπει να ξεχνάμε την ανάδρομη πορεία του Ερμή, που επαναφέρει στο παρόν ζητήματα και ειδύλλια τα οποία θεωρητικά είχαν τελειώσει.

Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 5/2 και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 6/2 μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να διαφωνήσεις αρκετά με το ταίρι σου, για συγκεκριμένα ζητήματα που αφορούν είτε την καθημερινότητα είτε κοινούς γνωστούς σας. Αν είσαι ελεύθερος αυτή η εβδομάδα ενδείκνυται για να σχεδιάσεις τις κινήσεις σου προκειμένου να προσεγγίσεις κάποιο πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και η άλλη εβδομάδα προσφέρεται περισσότερο για την υλοποίηση αυτών.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να κάνει κάποιες σκέψεις σχετικά με την εξέλιξη ενός αισθηματικού ζητήματος ή των προσωπικών σου υποθέσεων σε γενικότερο πλαίσιο, οι οποίες θα σου δημιουργήσουν άγχος και ανησυχία. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Υδροχόου την 1/2 στρέφει το ενδιαφέρον σου σε ένα πρόσωπο το οποίο μπορεί να σου καλύψει το αίσθημα της ασφάλειας, που θα παίξει πρωταρχικό ρόλο για εσένα αυτή την περίοδο.

Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προς το τέλος της εβδομάδας ενδεχομένως να έχεις κάποιες συζητήσεις με το ταίρι σου, οι οποίες μπορεί να σε οδηγήσουν σε διάφορα σενάρια σχετικά με την εξέλιξη της σχέσης σας. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 5/2 και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 6/2 μπορεί να φέρει ξαφνικές ρήξεις και αντιπαραθέσεις αν προσπαθήσεις να αναλύσεις την κάθε κουβέντα που θα ειπωθεί. Κράτησε το νόημα των συζητήσεων καθώς αυτή την εβδομάδα μπορεί «να επικεντρωθείς στο δέντρο και να χάσεις το δάσος».

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή η εβδομάδα είναι αφιερωμένη σε εσένα καθώς στην πολυαστρία που υπάρχει ήδη στο ζώδιό σου έρχεται να προστεθεί και η Αφροδίτη από την 1/2. Η νέα θέση της Αφροδίτης είναι πολύ ευνοϊκή για εσένα όμως αυτό θα γίνει περισσότερο εμφανές από την επόμενη εβδομάδα, καθώς αυτές τις ημέρες θα σχηματίσει μία σειρά δύσκολων όψεων με τον Κρόνο που βρίσκεται στο ζώδιό σου και τον Ουρανό που βρίσκεται στον Ταύρο στις 5 και 6/2 αντίστοιχα.

Advertisements

Αυτές οι όψεις μπορεί να σε οδηγήσουν στο να κρατήσεις μία επικριτική στάση απέναντι σε κάποιον που σε ενδιαφέρει ή να γίνεις πολύ αυστηρός με τον σύντροφό σου. Θα πρέπει να θυμάσαι πως η κάθε δράση θα έχει και την ανάλογη αντίδραση και η αλήθεια είναι πως αυτή την εβδομάδα ενδεχομένως να γίνεις πάρα πολύ αυστηρός ακόμα και με αγαπημένα σου πρόσωπα.

Ιχθύς

Ιχθύ μου η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Υδροχόου την 1/2 και η παρουσία της σε αυτό το ζώδιο θα ενισχύσει μυστικές συναντήσεις και επικοινωνίες που θα δημιουργήσουν ένα κλίμα παρασκηνίου στις προσωπικές σου υποθέσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανό να μην ανοίγεις τα χαρτιά σου στο ταίρι σου και να κρατάς αρκετά πράγματα για εσένα, όμως σκέψου μήπως αυτό τελικά σας απομακρύνει.

Αν πάλι είσαι ελεύθερος θα πρέπει να θυμάσαι πως για αυτή την εβδομάδα θα υπάρξει μία δυσκολία στην εξέλιξη μιας αισθηματικής υπόθεσης ή στην επικοινωνία με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Η σύνοδος της Αφροδίτης με τον Κρόνο στις 5/2 και το τετράγωνο που θα σχηματίσει με τον Ουρανό στις 6/2 μπορεί να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για συναισθηματικές υπερβολές. Προσπάθησε να δεις τα δεδομένα που έχεις σε μία αισθηματική υπόθεση όσο πιο σφαιρικά γίνεται, καθώς αυτός είναι ο μόνος τρόπος για να την εκτιμήσεις σωστά.

 

Πηγή: zwdiasimera

Advertisements