Κριός

Κριέ μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 θα σε βάλει στη διαδικασία να επικεντρωθείς σε μία σχέση που έχεις ή αν είσαι ελεύθερος σε μία σχέση που θα ήθελες να ξεκινήσει. Ένα πρόσωπο το οποίο ενδεχομένως να σχετίζεται με το φιλικό σου περιβάλλον θα έχει ρόλο-κλειδί στα αισθηματικά δρώμενα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να νιώσεις πως κάποιες καταστάσεις σε πιέζουν, όμως προσπάθησε να μην αντιδράσεις σπασμωδικά, καθώς το αίσθημα της πίεσης ενδεχομένως να είναι παροδικό. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις ιδιαίτερη προσοχή σε συζητήσεις που θα έχεις με το σύντροφό σου καθώς η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 31/1 μπορεί να δημιουργήσει κάποιες παρανοήσεις.

Advertisements

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως είσαι αποφασισμένος να ξεκαθαρίσεις κάποια θέματα που αφορούν τον αισθηματικό τομέα τα οποία νιώθεις πως είτε είναι μπερδεμένα είτε χαλάνε την εικόνα που έχεις εσύ για μία σχέση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 θα σε βάλει στη διαδικασία να επενδύσεις στην προσωπική σου ζωή και να αξιολογήσεις την κατάσταση μιας αισθηματικής σχέσης. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να είσαι απόλυτος και όχι διαλλακτικός, κάτι το οποίο θα μπορούσε να δημιουργήσει απομάκρυνση από το ταίρι σου. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως αυτή η εβδομάδα θα είναι κομβική καθώς κατά τη διάρκεια της θα πάρεις σημαντικές αποφάσεις που αφορούν τις επιλογές σου, τα θέλω σου αλλά και την εξέλιξη κάποιων γνωριμιών.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου τα θέματα που θα υπάρξουν προς συζήτηση με κάποιον που σε ενδιαφέρει και η επικοινωνία σε γενικότερο πλαίσιο, θα παίξει σημαντικό ρόλο στην εξέλιξη αισθηματικών υποθέσεων για αυτή την εβδομάδα είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 δείχνει πως οι συζητήσεις μεταξύ φίλων μπορούν να επηρεάσουν την άποψή σου και να αλλάξουν τη ροή μιας αισθηματικής υπόθεσης, για αυτό θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να αξιολογήσεις σωστά τη γνώμη τρίτων. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προς το τέλος της εβδομάδας θα πρέπει να επενδύσεις περισσότερο χρόνο στην επικοινωνία με το ταίρι σου, μιας και η ανάδρομη πορεία του Ερμή στο ζώδιο του Υδροχόου από τις 31/1 μπορεί να δημιουργήσει ζητήματα και κάποια εμπόδια στην εξέλιξη των συζητήσεων μεταξύ σας.

 

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αρχίζεις να σκέφτεσαι περισσότερο κάποιες αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος, οι οποίες φαίνεται πως με ένα τρόπο θα κάνουν ξανά την εμφάνισή τους. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 μπορεί να φέρει αναμνήσεις οι οποίες θα αποτελέσουν το έναυσμα για να αρχίσεις να σκέφτεσαι ένα πρόσωπο που υπήρξε παλαιότερα στη ζωή σου. Θα πρέπει να αποφύγεις να σκεφτείς με παρόρμηση, καθώς τα συναισθήματά σου θα είναι έντονα αλλά ενδεχομένως να είναι παρορμητικά και μπορεί να σε οδηγήσουν σε επιλογές που μετά από λίγο θα συνειδητοποιήσεις πως δεν σου πηγαίνουν. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αναμοχλεύσεις ζητήματα του παρελθόντος, καθώς όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας τόσο πιο εύκολο θα είναι να γυρίσεις πίσω σε τέτοιου είδους θέματα, όμως αυτό μπορεί να δημιουργήσει αρκετά ζητήματα ανάμεσα σε εσένα και το ταίρι σου.

Λέων

Λέων μου η προσωπική σου ζωή και οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα βρίσκονται στο προσκήνιο καθ’ όλη τη διάρκεια της εβδομάδας, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) στις 28/1 θα λειτουργήσει σαν μεγεθυντικός φακός ως προς αυτές. Έτσι λοιπόν αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πολύ πιθανόν να αρχίσεις να παρατηρείς προσεκτικά τη συμπεριφορά του συντρόφου σου αλλά και να αφουγκράζεσαι τα συναισθήματά σου. Αν πάλι είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να συνειδητοποιήσεις τι είναι αυτό που ψάχνεις από ένα σύντροφο και έτσι αυτή η συνειδητοποίηση θα σε οδηγήσει στην κατάλληλη επιλογή. Δεν αποκλείεται να κάνεις μία ανασκόπηση του προηγούμενου διαστήματος και να δεις κάποια λάθη σου. Στο τέλος της εβδομάδας ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου, κάτι που δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν εμπόδια επικοινωνιακής φύσεως.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο ζητήματα που σχετίζονται με άλλους τομείς -όπως ο εργασιακός τομέας- παρά τις αισθηματικές σου υποθέσεις, κάτι το οποίο μοιραία θα σε απομακρύνει από το ταίρι σου. Προσπάθησε να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο καθώς τα παράπονα δεν θα αργήσουν να έρθουν και εσύ δεν θα είσαι σε διάθεση για να τα διευθετήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 θα σε βάλει στη διαδικασία να δεις καλύτερα την καθημερινότητα που έχεις με το ταίρι σου και να συνειδητοποιήσεις αν αυτή χρειάζεται αλλαγές! Αν πάλι είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει πρόσφορο έδαφος για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που συναντάς σχεδόν καθημερινά. Βέβαια θα πρέπει να έχεις κατά νου είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, πως η επικοινωνία μπορεί να έχει ένα βαθμό δυσκολίας προς το τέλος της εβδομάδας, κάτι το οποίο ενδεχομένως να επηρεάσει την εξέλιξη αισθηματικών ζητημάτων.

Advertisements

 

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα αναζητήσεις ένα πρόσωπο που η επικοινωνία μαζί του σε κάνει να περνάς καλά και ο χρόνος κυλά χωρίς να το καταλάβεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 είναι πολύ πιθανόν να σε βάλει σε σκέψεις όσον αφορά την εξέλιξη μιας γνωριμίας που σε ενδιαφέρει. Επίσης θα χρειαστεί να έχεις κατά νου πως αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να υπάρξουν πειρασμοί σε αισθηματικό επίπεδο, όμως αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να τους αποφύγεις τεχνηέντως και να μην κάνεις ό,τι δεν θέλεις να σου κάνουν! Στις 31/1 ο Ερμής θα ξεκινήσει την ανάδρομη του πορεία στο ζώδιο του Υδροχόου και δεν αποκλείεται να φέρει ξανά στο προσκήνιο ζητήματα που αφορούν ένα παλαιότερο αισθηματικό ειδύλλιο, πολύ πιθανόν να φέρει ξανά δίπλα σου και ένα πρώην σύντροφο!

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 θα σε βάλει σε σκέψεις. Για αυτό λοιπόν αυτή την εβδομάδα θα νιώσεις την ανάγκη να τεστάρεις αν έχεις πραγματική επικοινωνία με το σύντροφό σου. Αυτό χρειάζεται προσπάθεια και εκ μέρους σου μιας και θα έχεις την τάση να κρατάς για τον εαυτό σου τις σκέψεις σου, τα άγχη και τις ανησυχίες σου, με αποτέλεσμα να υψώνεις ένα ορατό τείχος ανάμεσά σας. Αν είσαι ελεύθερος φαίνεται πως βρίσκεσαι στο κατώφλι σημαντικών αποφάσεων όσον αφορά την εξέλιξη ενός αισθηματικού σου βήματος, όμως καλό θα ήταν να αποφύγεις τελεσίδικες αποφάσεις αυτή την εβδομάδα. Στις 31/1 ο Ερμής ξεκινά την αναδρομή πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου και είναι πάρα πολύ πιθανό να σε οδηγήσει σε αναθεωρήσεις κάποιων πραγμάτων αλλά και κάποιων συναισθημάτων.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πάρα πολύ πιθανό να αποφύγεις οτιδήποτε θα μπορούσε να σου δημιουργήσει εκνευρισμό για αυτό και φαίνεται πως θα κρατήσεις αποστάσεις από αισθηματικές καταστάσεις οι οποίες είναι μπερδεμένες. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 28/1 μπορεί να σε οδηγήσει σε παράτολμες αποφάσεις όσον αφορά τον αισθηματικό τομέα, κάτι που θα πρέπει να αποφύγεις ώστε να μη θέσεις σε κίνδυνο μία γνωριμία που σε ενδιαφέρει. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία καθώς ο Ερμής προετοιμάζεται για την ανάδρομη πορεία του που θα ξεκινήσει στις 31/1 στο ζώδιο του Υδροχόου. Είναι πολύ πιθανό να δημιουργήσει παρανοήσεις είτε ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου είτε -αν είσαι ελεύθερος- στην επικοινωνία που θα έχεις με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Σημαντικό ρόλο σε αυτές τις παρανοήσεις θα παίξει και η εμπλοκή τρίτων σε προσωπικά σου ζητήματα.

 

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα με την Πανσέληνο που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου φαίνεται πως θα νιώσεις την ανάγκη να βάλεις ακόμα πιο γερές και σταθερές βάσεις σε μία σχέση που ήδη έχεις. Βέβαια προς το τέλος της εβδομάδας οι παρεξηγήσεις και οι παρανοήσεις ενδεχομένως να κάνουν την εμφάνιση τους και σε αυτό που θα συμβάλει και η ανάδρομη πορεία του Ερμή από τις 31/1 στο ζώδιο του Υδροχόου. Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τις κινήσεις που θα κάνεις στις αισθηματικές σου υποθέσεις, καθώς θα έχεις την τάση να κινηθείς πιο «επικίνδυνα» σε αυτές, χωρίς να εκτιμήσεις σωστά τα δεδομένα και τις καταστάσεις. Απόφυγε να ανοίξεις πολλά μέτωπα ταυτόχρονα στον αισθηματικό τομέα και απόφυγε οποιαδήποτε κίνηση η οποία θα φέρει αποτελέσματα που θα σε συντροφεύουν για καιρό.

Υδροχόος

Υδροχόε μου η προσωπική σου ζωή και οι αισθηματικές σου υποθέσεις θα βρεθούν στο επίκεντρο του ενδιαφέροντος σου αυτή την εβδομάδα καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα- Υδροχόου) στις 28/1, θα κάνει πολύ σημαντικά αυτά τα ζητήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το κλίμα στο σπίτι με το ταίρι σου μπορεί να μην είναι το ιδανικό και θα χρειαστεί προσπάθεια εκ μέρους σου προκειμένου να μπορέσεις να κρατήσεις τις ισορροπίες και να μην δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να αλλάξεις ξαφνικά γνώμη σχετικά με την εξέλιξη ενός ειδυλλίου ή την επιλογή που έχεις κάνει στον αισθηματικό τομέα, καθώς οι σπασμωδικές κινήσεις θα αποτελούν «παρενέργεια» των αστρολογικών συγκυριών που θα υπάρχουν αυτή την εβδομάδα. Στις 31/1 ο Ερμής ξεκινά την αναδρομή πορεία του στο ζώδιο σου και ανοίγει ξανά μία πόρτα σε σχέσεις και αισθηματικές υποθέσεις του παρελθόντος.

Advertisements

Ιχθύς

Ιχθύ μου η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα Υδροχόου στις 28/1 είναι το κύριο αστρολογικό γεγονός αυτής της εβδομάδας και είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε βάλει στη διαδικασία να ανασύρεις μνήμες σχετικά με μία σχέση που είχες κατά το παρελθόν. Αυτές οι αναμνήσεις είναι πάρα πολύ πιθανόν να σε οδηγήσουν πίσω, όμως θα πρέπει να ζυγίσεις προσεχτικά τα υπέρ και τα κατά και να αποφύγεις αποφάσεις οι οποίες θα έχουν ως βάση τους παρορμητικά συναισθήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δώσε βάση στην καθημερινότητα που έχεις με το σύντροφό σου καθώς και στα πρόσωπα που αποτελούν το κοινό σας περιβάλλον, καθώς αυτά μπορούν να αποτελέσουν και την αφορμή για διαφωνίες μεταξύ σας. Ο Ερμής ξεκινάει την αναδρομή πορεία του στο ζώδιο του Υδροχόου στις 31/1 και δείχνει πως το επόμενο διάστημα θα πρέπει να δώσεις μεγάλη προσοχή στην επικοινωνία, η οποία ίσως να μην έχει τόσο ομαλή ροή.

 

Πηγή

Advertisements