Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα νιώθεις την ανάγκη να αντιδράσεις σε οτιδήποτε σε καταπιέζει και δεν αποκλείεται να γίνεις αρκετά αντιδραστικός και μέσα στη σχέση με το ταίρι σου. Υπάρχουν μεγάλες πιθανότητες να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας καθώς εσύ δεν θα σηκώνεις «μύγα στο σπαθί σου». Αν είσαι ελεύθερος θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με μία πρόσφατη γνωριμία ή αν έχεις έρθει πρόσφατα πιο κοντά με ένα πρόσωπο, καθώς το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, μιλάει για παρασκήνιο και για ένα θόλο τοπίο σε γενικότερο πλαίσιο. Απόφυγε να βγάλεις γρήγορα συμπεράσματα και μην επενδύσεις σε νέα πρόσωπα αυτές τις ημέρες.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα πραγματοποιείται η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ερμή του Ουρανού και του Ήλιου στο ζώδιό σου που δείχνει πως οι κινήσεις σου -ακόμα και στην προσωπική σου ζωή- θα είναι αρκετά ανατρεπτικές. Δεν αποκλείεται να αλλάξεις γνώμη για ένα ειδύλλιο που έχει ξεκινήσει πρόσφατα ακόμα και για μία σχέση που έχεις. Απόφυγε τις παρορμητικές αποφάσεις καθώς δεν είναι σίγουρο πως θα εξακολουθείς να τις στηρίζεις λίγες ημέρες μετά. Αυτή την εβδομάδα καλό είναι να κάνεις ένα βήμα πίσω και να μην πάρεις τελεσίδικες αποφάσεις ιδιαίτερα αν υπάρχουν αισθηματικά ζητήματα προς επίλυση. Είναι πιθανό να υπάρξουν νέες γνωριμίες, όμως κάποιος που σε ενδιαφέρει ενδέχεται να μη σου δείξει το αληθινό του πρόσωπο

Δίδυμοι

Δίδυμε μου η ανάγκη για επικοινωνία θα είναι έκδηλη κι αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να σε φέρει κοντά με πρόσωπα που ζουν μακριά! Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να αποφύγεις το παρασκήνιο σε αυτή, καθώς η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ήλιου του Ουρανού και του Ερμή στον Ταύρο δείχνει πως υπάρχουν πιθανότητες αποκαλύψεων. Αυτή θα είναι μία έντονη εβδομάδα και θα πρέπει να κινηθείς προσεκτικά και σταθερά στα αισθηματικά σου ζητήματα. Το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη που εξακολουθεί να βρίσκεται στο ζώδιό σου θα σχηματίσει ένα τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς και μπορεί να δημιουργήσει ένα ειδύλλιο στο επαγγελματικό σου περιβάλλον, που χρειάζεται προσοχή καθώς η πρώτη εντύπωση θα είναι παραπλανητική.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα παρατηρήσεις πως η επικοινωνιακή σου διάθεση θα σε βοηθήσει να βρεις εύκολα θέμα συζήτησης και να έρθεις κοντά με κάποιον που σε ενδιαφέρει. Βέβαια είναι πιθανόν να υπάρξουν κάποιες δυσκολίες κατά την προσέγγιση και χρειάζεται να έχεις υπομονή προκειμένου να τα καταφέρεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση οι διαφορετικές ιδέες μεταξύ εσένα και του συντρόφου σου μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας, μην τις αφήσεις όμως να δημιουργήσουν πρόβλημα στη σχέση σας. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, είναι πιθανόν να σου φέρει αναμνήσεις από ένα αισθηματικό ειδύλλιο του παρελθόντος. Αυτές οι αναμνήσεις θα σε κάνουν να θέλεις να γυρίσεις πίσω, όμως απόφυγε κάτι τέτοιο και κοίταξε μόνο μπροστά.

Λέων

Λέων μου η τριπλή σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ουρανού του Ήλιου και του Ερμή αυτή την εβδομάδα δείχνει πως οι κινήσεις σου μπορεί να θέσουν σε κίνδυνο την εικόνα σου ή αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και την εικόνα της σχέσης σου. Αυτή η σύνοδος θα σου δημιουργήσει έντονο εκνευρισμό για αυτό και θα είναι εύκολο να βρεθείς σε μόνιμη αντιπαράθεση με το σύντροφό σου. Αν είσαι ελεύθερος ένας νέος έpωτας δεν αποκλείεται να σε συναντήσει στο χώρο που δουλεύεις. Το Σαββατοκύριακο χρειάζεται προσοχή καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις σωστά συμπεράσματα για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Η μεγαλύτερη παγίδα θα είναι το να ωραιοποιήσεις μία κατάσταση και με αυτό τον τρόπο να μην πάρεις τις κατάλληλες αποφάσεις.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά ένα πρόσωπο που βρίσκεται μακριά ή δεν μπορείτε να συναντηθείτε προς το παρόν. Η τριπλή σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ουρανού του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως είσαι έτοιμος να πάρεις ριψοκίνδυνες αποφάσεις και να κάνεις ριψοκίνδυνες κινήσεις στην αισθηματική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να κρατήσεις τα προσχήματα μιας και είναι πιθανό να βρεθείς εκτεθειμένος. Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είσαι αρκετά προσεκτικός σε αυτά που θα ειπωθούν ανάμεσα σε εσένα και σε κάποιον που σε ενδιαφέρει. Το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Δίδυμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δεν εγγυάται τη σταθερότητα και το ρεαλισμό στις διαπροσωπικές σχέσεις.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή η εβδομάδα θα έχει έντονο άρωμα από το παρελθόν καθώς είναι πολύ πιθανόν να επικοινωνήσει μαζί σου ένα πρόσωπο που υπήρξε παλαιότερα ένα αισθηματικό ειδύλλιο μεταξύ σας. Ακόμα είναι εξίσου πιθανό να γυρίσουν ξανά αναμνήσεις σχετικά με ένα πρόσωπο του παρελθόντος και αυτές θα σε βάλουν σε διαδικασία να επικοινωνήσεις μαζί του. Η τριπλή σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ουρανού του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως μπορεί να υπάρξουν ανατροπές σε πράγματα που θεωρούσες δεδομένα ή σχετίζονται με τον αισθηματικό τομέα. Όσο περνούν οι ημέρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και με τις επιλογές σου αλλά και με τις κινήσεις σου. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, μπορεί να δημιουργήσει ιδανικά σενάρια τα οποία όμως δεν ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου οι διαπροσωπικές σου σχέσεις θα βρίσκονται στο επίκεντρο αυτή την εβδομάδα και δεν αποκλείεται να υπάρξουν κάποιες αλλαγές σε μία αισθηματική σχέση ή σε ένα αισθηματικό ζήτημα που σε απασχολεί. Η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ουρανού του ‘Ήλιου και του Ερμή το ζώδιο του Ταύρου δείχνουν πως οι κινήσεις σου αυτή την εβδομάδα θα είναι η αντίδραση στις κινήσεις των άλλων. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση η οποία σε ενδιαφέρει καλό θα ήταν να κρατήσεις χαμηλούς τόνους, καθώς το μόνο εύκολο αυτή την εβδομάδα θα είναι οι εντάσεις. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία σχέση από τη μία στιγμή στην άλλη! Το Σαββατοκύριακο θα πρέπει να είσαι περισσότερο προσεκτικός με αυτά που αντιλαμβάνεσαι, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, θα ωραιοποιήσει τις καταστάσεις και δεν θα σε αφήσει να δεις καθαρά.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει αρκετές δουλειές και υποχρεώσεις και κατά συνέπεια ο χρόνος ενασχόλησης με την προσωπική σου ζωή θα μειωθεί αρκετά. Η τριπλή σύνοδος που θα σχηματίσει ο Ουρανός ο Ήλιος και ο Ερμής στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει πως ένα αισθηματικό ειδύλλιο μπορεί να ξεκινήσει με ένα πρόσωπο το οποίο βλέπεις σχεδόν καθημερινά. Από την άλλη αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δείχνει πως μπορεί να δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου για δουλειές της καθημερινότητας, οπότε καλό θα ήταν να μην τις αναλάβετε από κοινού αλλά να τις ξεχωρίσετε. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δεν προάγει την ειλικρίνεια και αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου ο αισθηματικός τομέας θα σου δώσει αρκετά νέα αυτή την εβδομάδα καθώς η πολυαστρία που υπάρχει στον Ταύρο δείχνει την κινητικότητα που υπάρχει στην προσωπική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανόν να δημιουργηθεί ένα νέο ενδιαφέρον με ένα πρόσωπο που θα σου εκφράσει τα συναισθήματά του και θα σε εκπλήξει. Ή αισθηματική σου ζωή θα έχει εκπλήξεις αυτές τις ημέρες καθώς η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ουρανού του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου δείχνει ανατροπές ή αλλαγές! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι απόλυτα ειλικρινής με το σύντροφό σου για να μην βρεθείς να απολογείσαι αργότερα. Το Σαββατοκύριακο η Αφροδίτη που βρίσκεται στους Διδύμους θα σχηματίσει τετράγωνο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς και θα πρέπει να αποφύγεις κινήσεις με ρίσκο στην προσωπική σου ζωή, καθώς είναι πολύ πιθανόν να μη σου βγουν όπως τις έχεις σκεφτεί.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να έχει μεγαλύτερη ανάγκη την ησυχία του για αυτό το λόγο και θα παρατηρήσεις πως θα αποφύγεις τεχνηέντως συζητήσεις με το σύντροφό σου, οι οποίες ξέρεις πως θα μπορούσαν να σας οδηγήσουν σε εντάσεις. Η τριπλή σύνοδος μεταξύ του Ουρανού του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου, δείχνει πως καλό θα ήταν να αναλάβεις την επίλυση κάποιων ζητημάτων που σχετίζονται με τη σχέση σου, καθώς όσο το αναβάλλεις τόσο αυτά θα εμφανίζονται μπροστά σου. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να έχεις μία συζήτηση με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει η οποία θα σε φέρει κοντά του. Απόφυγε να δώσεις σημασία σε μεγάλες υποσχέσεις που θα ακούσεις μέσα στο Σαββατοκύριακο, καθώς το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δείχνει πως αυτές οι υποσχέσεις πιθανόν να μείνουν στη σφαίρα της φαντασίας.

 

Ιχθύς

Ιχθύ μου η επικοινωνία θα έχει κομβική σημασία για την επίλυση των αισθηματικών σου ζητημάτων και αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις αυτή την εβδομάδα. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η συζήτηση με κάποιον που σε ενδιαφέρει θα σε βοηθήσει να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα και για το μέλλον της σχέσης σας αλλά και για τον ίδιο. Η τριπλή σύνοδος που θα πραγματοποιηθεί μεταξύ του Ουρανού του Ήλιου και του Ερμή στο ζώδιο του Ταύρου σου λέει να κρατήσεις μακριά από προσωπικά ζητήματα κάποια πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, καθώς μπορεί να δημιουργήσουν προβλήματα σε αυτά. Το Σαββατοκύριακο το τετράγωνο της Αφροδίτης που βρίσκεται στους Διδύμους με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου, σου λέει να αποφύγεις κινήσεις εντυπωσιασμού προς κάποιον που σε ενδιαφέρει, καθώς μπορεί να έχεις στο αντίθετο αποτέλεσμα. Η ειλικρίνεια στα ζητήματα που σας απασχολούν θα είναι πολύ βοηθητική σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση

Πηγή: zwdiasimera