Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να συναντήσεις ένα πρόσωπο κατά τη διάρκεια καθημερινών εργασιακών υποχρεώσεων, το οποίο θα σου κινήσει το ενδιαφέρον. Η αντίθεση που θα σχηματίσει η Αφροδίτη που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς ωραιοποιεί μία κατάσταση και δεν αποκλείεται να δημιουργήσει συγκυρίες που θα σε φέρουν κοντά με ένα πρόσωπο που συναντάς σχεδόν καθημερινά. Προσπάθησε να μην αφήσεις τη φαντασία και τις προσδοκίες να επηρεάσουν την κριτική σου σκέψη, σχετικά με ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού στις 23/10 θα έχεις την ευκαιρία να αφουγκραστείς πραγματικά όχι μόνο τις δικές σου ανάγκες αλλά και του συντρόφου σου. Το επόμενο διάστημα είναι ιδανικό για να έρθετε ακόμα πιο κοντά και να μάθετε καλύτερα ο ένας τον άλλο.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα έχεις την ευκαιρία να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον και δεν αποκλείεται να δεχτείς το φλερτ ενός προσώπου που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον. Το παραπάνω σενάριο χρειάζεται προσοχή καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει μία «θολή» κατάσταση στις διαπροσωπικές σου σχέσεις η οποία θα επηρεάσει στην κρίση σου. Αν είσαι ελεύθερος απόφυγε να βγάλεις συμπεράσματα αυτή την εβδομάδα και παρέμεινε προσγειωμένος στα πραγματικά δεδομένα, καθώς με αυτό τον τρόπο θα διαφυλάξεις τον εαυτό σου. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να επικεντρωθείς στο τώρα και να αφήσεις θέματα που αφορούν παρελθόν και μέλλον. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως ξεκινάει ένα νέο κεφάλαιο στην προσωπική σου ζωή.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως μπορεί να περνάς αρκετό χρόνο στη δουλειά κάτι το οποίο θα σε φέρει κοντά με συγκεκριμένα πρόσωπα. Η αντίθεση μεταξύ της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο και του Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει ένα «ιδιαίτερο» κλίμα, το οποίο με τη σειρά του θα δημιουργήσει ένα νέο ειδύλλιο. Προσπάθησε να αποφύγεις την εμπλοκή επαγγελματικών και προσωπικών ζητημάτων καθώς ένα ειδύλλιο στη δουλειά χρειάζεται προσοχή, προκειμένου να μην διαταραχθούν οι ισορροπίες. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτή η εβδομάδα δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα για κάποια θέματα τα οποία απασχολούν αυτό το διάστημα εσένα και το ταίρι σου, για αυτό χρειάζεται να έχεις υπομονή μέχρι την επόμενη! Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα είναι πιο εύκολο για εσένα να τακτοποιήσεις κάποια ζητήματα της καθημερινότητας και έτσι να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο στην προσωπική σου ζωή.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτές τις ημέρες φαίνεται πως θα επικεντρωθείς περισσότερο σε ζητήματα της προσωπικής σου ζωής και δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο περιβάλλον σου. Η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς μπορεί να δημιουργήσει υπερβολικές προσδοκίες για μία νέα γνωριμία ή μία σχέση που πηγαίνει να ξεκινήσει, κάτι το οποίο μπορεί να σε προσγειώσει αργότερα. Προσπάθησε να αναζητήσεις το ρεαλισμό σε κάθε αισθηματικό ζήτημα που σε αφορά, καθώς θα σε βοηθήσει να βγάλεις συμπεράσματα τα οποία ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα. Αν πάλι βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι πολύ ευνοϊκό για την επικοινωνία με το σύντροφό σου, καθώς και για κάποιες επαφές με πρόσωπα του στενού σας περιβάλλοντος. Από τις 23/10 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού θα ξεκινήσει ένα πολύ ευνοϊκό διάστημα για την προσωπική σου ζωή είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση.

  Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (21-10-2020)

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου με το φλερτ του! Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δείχνει πως μπορεί να ξυπνήσουν έντονα συναισθήματα ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο το οποίο θα συναντήσεις. Μεγάλο ρόλο σε αυτό θα παίξουν οι συζητήσεις που θα έχετε καθώς και αυτά που θα ειπωθούν. Βέβαια λόγω του ότι ο Ποσειδώνας έχει την τάση να εξιδανικεύει ανθρώπους και καταστάσεις, καλό θα ήταν να αποφύγεις να κάνεις βαρύγδουπες δηλώσεις ιδιαίτερα για πρόσωπα τα οποία έχεις γνωρίσει πρόσφατα. Αν είσαι ελεύθερος θα πιάσεις τον εαυτό σου να αναζητά περισσότερο την επαφή με ένα πρόσωπο μακριά από αδιάκριτα βλέμματα. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού θα δημιουργηθούν οι συγκυρίες που θα μπορέσουν να σε φέρουν κοντά σε αυτόν που επιθυμείς.

Παρθένος

Παρθένε μου η Αφροδίτη συνεχίζει το ταξίδι της στο ζώδιό σου και στις αρχές αυτής της εβδομάδας σχηματίζει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς. Αυτή η αντίθεση μπορεί να εξιδανικεύσει κάποια πρόσωπα για αυτό είτε είσαι ελεύθερος και σε ενδιαφέρει ένα συγκεκριμένο πρόσωπο είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τα ερεθίσματα που σου δίνουν. Είναι πολύ πιθανό να ερμηνεύσεις κατά το δοκούν κάποιες καταστάσεις κάτι το οποίο δεν θα βοηθήσει να βγάλεις σωστά συμπεράσματα. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως μπορεί να υπάρξουν νέες γνωριμίες μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Έτσι λοιπόν αν σε ενδιαφέρει να γνωρίσεις νέα πρόσωπα, μην αρνηθείς προτάσεις για εξόδους και συναντήσεις!

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να κάνουν την εμφάνισή τους πρόσωπα τα οποία έχεις γνωρίσει κατά το παρελθόν αλλά μετά από κάποιο διάστημα είχατε χαθεί. Η Αφροδίτη βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου και τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας σχηματίζει μία αντίθεση με τον Ποσειδώνα από τους Ιχθύς, η οποία μπορεί να εξιδανικεύσει ένα ειδύλλιο του παρελθόντος. Μη βιαστείς να πάρεις αποφάσεις ιδιαίτερα για ζητήματα τα οποία έρχονται από το παρελθόν και ακολούθησε τη λογική σου η οποία θα σου δείξει το δρόμο. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας η εικόνα που θα έχεις θα είναι περισσότερο ξεκάθαρη, κάτι το οποίο θα σε βοηθήσει να κάνεις τις σωστές κινήσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση χρειάζεται να ασχοληθείς με ένα ζήτημα που ξέρεις πως αποτελεί «μελανό σημείο» ανάμεσα σε εσένα και στο σύντροφό σου και να μην το αφήσεις να αιωρείται.

  Ζώδια Σήμερα 21/10: Κράτα ψηλά τον πήχη - Ποια ζώδια επηρεάζονται σήμερα

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή την εβδομάδα είναι πολύ πιθανό να έρθουν πληροφορίες για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει οι οποίες θα δεν θα ανταποκρίνονται στην πραγματικότητα ή θα ανταποκρίνονται κατά το ήμισυ. Πρόσεξε ιδιαίτερα την ανάμειξη ψευδών και αληθινών ειδήσεων καθώς μπορεί να σε οδηγήσουν σε λάθος συμπεράσματα για ανθρώπους που σε ενδιαφέρουν. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο της Παρθένου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς δημιουργεί πλάνες, κάτι το οποίο θα χρειαστεί να έχεις κατά νου ιδιαίτερα αν κάνεις μία νέα γνωριμία. Από τις 23/10 που ο Ήλιος μπαίνει στο ζώδιό σου θα είναι πολύ πιο εύκολο για εσένα να τραβήξεις τα βλέμματα και να κινήσεις το ενδιαφέρον των ανθρώπων που θα συναναστραφείς. Είτε βρίσκεσαι σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος προς το τέλος της εβδομάδας θα υπάρξουν ευχάριστα νέα σχετικά με την προσωπική σου ζωή.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανόν να έχεις κάποιο δίλημμα το οποίο αφορά μία προσωπική σου σχέση ή μία γνωριμία που έχεις κάνει αυτό το διάστημα. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στο ζώδιο του Παρθένου με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς, δεν θα σε βοηθήσει να βγάλεις τα σωστά συμπεράσματα για αυτό απόφυγε τελεσίδικες αποφάσεις και κινήσεις οι οποίες θα μπορούσαν να διαταράξουν τα δεδομένα της προσωπικής σου ζωής. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να αφουγκραστείς το σύντροφό σου μέσα από τις κινήσεις του, καθώς αυτές θα σου πουν περισσότερα από ότι τα λόγια του. Αν πάλι είσαι ελεύθερος το δεύτερο μισό της εβδομάδας μπορεί να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο το οποίο φαίνεται πως έχει συναισθήματα για εσένα. Στις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως ξεκινά μία περίοδος εσωστρέφειας για εσένα, η οποία θα σε βοηθήσει να αναγνωρίσεις καλύτερα τις αισθηματικές σου ανάγκες.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα επικεντρωθείς σε ένα ζήτημα που αφορά μία αισθηματική γνωριμία ή σε ένα πρόσωπο με το οποίο είσαι ερωτευμένος. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα στους Ιχθύς δείχνει πως τα αισθηματικά ζητήματα θα έχουν προτεραιότητα για εσένα αυτή την εβδομάδα, όμως θα πρέπει να κάνεις προσεκτικές κινήσεις σε αυτά μιας και αυτή η όψη επηρεάζει δυσμενώς την κρίση σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να κάνεις οποιαδήποτε κίνηση η οποία θα μπορούσε να τη θέσει σε κίνδυνο. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού έρχεσαι κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο ευρύτερο φιλικό σου περιβάλλον και σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον. Βέβαια δεν θα πρέπει να ξεχνάς πως χρειάζεται να κρατάς μικρό καλάθι τουλάχιστον μέχρι να δεις «κινήσεις» από την άλλη πλευρά.

  Διάβασε τις ημερήσιες αισθηματικές προβλέψεις για το ζώδιο σου (20-10-2020)

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτές τις ημέρες θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο παρελθοντικά ζητήματα παρά θέματα που υπάρχουν αυτή τη στιγμή στο προσκήνιο. Το μυαλό σου είναι πιθανό να γυρίζει σε ένα πρόσωπο του παρελθόντος και αυτές οι σκέψεις μπορεί να σε οδηγήσουν προς το μέρος του. Η αντίθεση της Αφροδίτης που βρίσκεται στην Παρθένο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στους Ιχθύς σου λέει να αποφύγεις να ανοίξεις ξανά μία πόρτα στο παρελθόν, αν δεν υπάρχουν σοβαροί λόγοι για να το κάνεις! Επικεντρώσου σε αισθηματικά ζητήματα που υπάρχουν τώρα στη ζωή σου και μην αφήνεις το μυαλό σου να γυρίζει προς τα πίσω. Από τις 23/10 που ο Ήλιος θα περάσει στο ζώδιο του Σκορπιού φαίνεται πως θα είναι εύκολο να τραβάς τα βλέμματα των ανθρώπων που συναναστρέφεσαι, κάτι το οποίο θα δημιουργήσει νέους θαυμαστές! Μάλιστα δεν αποκλείεται να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο το οποίο βρίσκεται στο επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Ιχθύς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κινηθείς με προσοχή σε οτιδήποτε σχετίζεται με τον αισθηματικό τομέα καθώς η αντίθεση της Αφροδίτης από την Παρθένο με τον Ποσειδώνα που βρίσκεται στο ζώδιό σου δεν προάγει την ορθή κρίση. Έτσι λοιπόν είναι πολύ πιθανό να κάνεις κάποια κίνηση σε ένα αισθηματικό ζήτημα η οποία μπορεί να χαλάσει τις ισορροπίες και τελικά αυτό δεν θα είναι προς όφελός σου. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δώσε μεγαλύτερη προσοχή σε αυτή κατά το πρώτο μισό της εβδομάδας, καθώς τότε δεν θα υπάρχει ξεκάθαρη εικόνα για ένα ζήτημα που την αφορά. Αν πάλι είσαι ελεύθερος κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας φαίνεται πως θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει και να βγάλεις χρήσιμα συμπεράσματα από μία συζήτηση που θα έχετε μαζί. Από τις 23/10 με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Σκορπιού ξεκινά μία περίοδος στην προσωπική σου ζωή, η οποία θα έχει νέες γνωριμίες μέσω των προσώπων που βρίσκονται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Πηγή