Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 θα παρατηρήσεις πως θα επικεντρωθείς περισσότερο στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είναι πάρα πολύ πιθανό να στρέψεις το ενδιαφέρον σου σε αυτή και να αφιερώσεις περισσότερο χρόνο. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στο ζώδιο σου και του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα βοηθήσει το επικοινωνιακό κομμάτι των προσωπικών σχέσεων. Για αυτό το λόγο θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με τον τρόπο που θα επιλέξεις για να πεις οτιδήποτε, ώστε να μην δημιουργηθούν παρεξηγήσεις και παρανοήσεις.

Advertisements

Ταύρος

Ταύρε μου η εβδομάδα ξεκινάει με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 κάτι που δείχνει πως θα είναι γεμάτη με υποχρεώσεις και δουλειές της καθημερινότητας! Τώρα είναι που πρέπει να δώσεις ακόμα μεγαλύτερη προσοχή στο σύντροφό σου -αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- καθώς η επαφή μαζί του θα σε βοηθήσει να αποφορτιστείς και να ξεκουραστείς. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να γνωρίσεις κάποιον που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον ή να τον συναντήσεις σε μία καθημερινή σου δραστηριότητα. Παρόλα αυτά θα πρέπει να κρατήσεις μικρό καλάθι στην επικοινωνία που θα υπάρξει αυτή την εβδομάδα με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στον Κριό και του Κρόνου που βρίσκεται στον Αιγόκερω δεν θα βοηθήσει στην εξέλιξη νέων γνωριμιών.

Δείτε ποια ζώδια ταιριάζουν σeξουαλικά και τι αρέσει eρωτικά σε κάθε ζώδιο

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται περισσότερο θέματα της προσωπικής σου ζωής και ρόλο σε αυτό είναι πιθανόν να παίξει η επαφή με ένα πρόσωπο που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να έχεις ευκαιρίες για να κάνεις νέες γνωριμίες αυτές τις ημέρες, όμως θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η επικοινωνία θα παίξει μεγάλο ρόλο στην εξέλιξη τους. Η δυσαρμονική όψη του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό και με τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, δείχνει πως δεν θα είναι τόσο εύκολο να προσεγγίσεις επικοινωνιακά ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει ή να βρείτε τη χρυσή τομή στην επικοινωνία μεταξύ σας. Αυτό που θα πρέπει να θυμάσαι είναι πως το «φαινόμενο» θα είναι προσωρινό, για αυτό κράτησε μικρό καλάθι για αυτή την εβδομάδα και κάνε υπομονή μέχρι την επόμενη.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτές τις ημέρες είναι πολύ πιθανό να συνειδητοποιήσεις πώς αναζητάς ολοένα και περισσότερο χρόνο στο σπίτι σου παρέα μόνο με λίγους και καλούς. Σε αυτούς τους λίγους συγκαταλέγεται και ο σύντροφός σου -αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση- καθώς η πολυκοσμία θα σου δημιουργήσει εκνευρισμό. Επένδυσε χρόνο στη σχέση σου και μην αφήσεις απόψεις τρίτων να επηρεάσουν προσωπικά σου ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να υπάρξουν κάποιες παρανοήσεις ανάμεσα σε εσένα και σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Ο Ερμής που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού σχηματίζει μία δυσαρμονική όψη με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό και με τον Κρόνο στον Αιγόκερω συνθέτοντας ένα εκρηκτικό κλίμα στην επικοινωνία. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, ώστε να αποφύγεις να πεις πράγματα τα οποία μπορεί να πληγώσουν αυτόν που βρίσκεται απέναντι σου.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 φαίνεται πως θα έχεις ευκαιρίες να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον και είναι πολύ πιθανό να το έχεις γνωρίσει μέσω ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Αυτό που θα πρέπει να έχεις κατά νου είναι πως λόγω της δυσαρμονικής όψης του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη που βρίσκεται στον Κριό και τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω, η επικοινωνία δεν θα αποδώσει τα μέγιστα αυτή την εβδομάδα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να μην αφήσεις ζητήματα που αφορούν μόνο εσένα και το σύντροφό σου στα χέρια τρίτων, καθώς η εμπλοκή αρκετών προσώπων μέσα στη δική σου σχέση μπορεί να δημιουργήσει εντάσεις και παρεξηγήσεις. Σε περίπτωση που θέλεις να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός και να έχεις κατά νου πως η επικοινωνία μπορεί να έχει κάποια εμπόδια.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους κάποιες σκέψεις οι οποίες ενδεχομένως θα σου δημιουργήσουν ανασφάλεια και αυτή η ανασφάλεια θα επηρεάσει και τις κινήσεις σου αλλά και τον τρόπο που βλέπεις τις κινήσεις του συντρόφου σου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει αντιπαραθέσεις μεταξύ σας και με τη δυσαρμονική όψη Ερμή/ανάδρομου Άρη και Κρόνου που λαμβάνει χώρα αυτή την εβδομάδα, αυτές οι αντιπαραθέσεις μπορούν να πάρουν τη μορφή χιονοστιβάδας. Όσο πιο χαλαρά δεις τα πράγματα που σε απασχολούν τόσο πιο εύκολο είναι να τα δεις αντικειμενικά και αυτό είναι κάτι που δεν θα πρέπει να ξεχάσεις αυτές τις ημέρες, είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση. Μάλιστα σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σε φλερτάρει και -ανεξάρτητα από την έκβαση που θα έχουν τα πράγματα μεταξύ σας- αυτό το φλερτ θα ενισχύσει την αυτοπεποίθησή σου.

Δείτε ποια ζώδια ταιριάζουν σeξουαλικά και τι αρέσει eρωτικά σε κάθε ζώδιο

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο σου στις 22/9 είναι πολύ εύκολο να κεντρίσεις το ενδιαφέρον ενός προσώπου που σε ενδιαφέρει και να στρέψεις την προσοχή των άλλων σε εσένα. Αυτό θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικό σε θέματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή, καθώς θα σε φέρει σε επαφή με νέα πρόσωπα τα οποία θα ενδιαφερθούν να σε γνωρίσουν καλύτερα. Παρόλα αυτά αυτή η εβδομάδα έχει ένα παραπάνω βαθμό δυσκολίας λόγω της δυσαρμονικής όψης που θα πραγματοποιηθεί ανάμεσα στον Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιό σου, τον ανάδρομο Άρη πού βρίσκεται στον Κριό και τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω. Είναι πιθανόν να νιώθεις πως θέλεις να κάνεις κάποια βήματα στην προσωπική σου ζωή όμως υπάρχουν εμπόδια σε αυτά, τα οποία δεν θα πρέπει να ξεχάσεις πως είναι προσωρινά. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση φαίνεται πως ο σύντροφός σου μπορεί να δημιουργήσει στιγμές έντασης με κάτι που θα πει και είναι στο χέρι σου αν θα επιλέξεις «να σηκώσεις το γάντι», καθώς αν θέλεις μπορείς να το αποφύγεις.

Advertisements

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η είσοδος του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 δείχνει πως θα κάνουν την εμφάνισή τους αναμνήσεις οι οποίες αφορούν ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Αυτές οι αναμνήσεις δεν αποκλείεται να σε γυρίσουν πίσω σε αυτό και να σε κάνουν να ψάξεις αφορμή για να επικοινωνήσεις μαζί του. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη πού βρίσκεται στον Κριό και τον Κρόνο που βρίσκεται στον Αιγόκερω δείχνει πως οι επικοινωνιακές προσεγγίσεις για αυτή την εβδομάδα δεν θα είναι τόσο εύκολες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να αναμοχλεύσεις ζητήματα του παρελθόντος, τα οποία μπορεί να σε είχαν απομακρύνει από το σύντροφό σου. Στο τέλος της εβδομάδας με την είσοδο του Ερμή στο ζώδιό σου στις 27/9, θα παρατηρήσεις πώς ξαναβρίσκεις την επικοινωνιακή σου διάθεση. Τότε θα είναι πιο εύκολο για εσένα να προσεγγίσεις κάποιον που σε ενδιαφέρει ή να διευθετήσεις ζητήματα που χρειάζονται επικοινωνιακές ικανότητες.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 θα παρατηρήσεις πως η ανάγκη σου να επικοινωνήσεις με πρόσωπα που έχεις κοινά, θα αρχίσει να γίνεται ολοένα και πιο έντονη. Μέσω των ανθρώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον δεν αποκλείεται να γνωρίσεις και ένα πρόσωπο με το οποίο μπορεί αρχικά να υπάρξει μία «κόντρα» μεταξύ σας, όμως πίσω από αυτές τις επικοινωνιακές αντιπαραθέσεις μπορεί να κρύβεται αισθηματικό ενδιαφέρον. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο ζώδιο του Ζυγού, του ανάδρομου Άρη που βρίσκεται στον Κριό και του Κρόνου στον Αιγόκερω, δείχνει πως δεν θα είναι εύκολο ούτε εσύ να εκφράσεις αυτά που θέλεις αλλά ούτε και οι άλλοι να εκφραστούν. Αυτό είναι κάτι που θα πρέπει να έχεις κατά νου ιδιαίτερα σε αισθηματικά ζητήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση κράτησε μακριά από εκείνη θέματα που αφορούν άλλους, προκειμένου να μην δημιουργηθούν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου η προσοχή σου φαίνεται πως θα στραφεί στη δουλειά αυτή την εβδομάδα για αυτό και πιθανό να βάλεις την προσωπική σου ζωή σε δεύτερη μοίρα. Παρόλα αυτά με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 δεν αποκλείεται να γνωρίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κεντρίσει το ενδιαφέρον και θα βρεθείτε σε έναν επαγγελματικό χώρο. Η δυσαρμονική όψη μεταξύ του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό του ανάδρομου Άρη πού βρίσκεται στον Κριό και του Κρόνου θα βρίσκεται στο ζώδιό σου, δεν αφήνει μεγάλα περιθώρια για επικοινωνία, καθώς φαίνεται πως θα υπάρξουν κάποια εμπόδια. Παρόλα αυτά θα υπάρξουν κινήσεις οι οποίες θα σου δείξουν το ενδιαφέρον της άλλης πλευράς. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση απόφυγε να μεταφέρεις σε αυτή συναισθήματα που σου έχει προκαλέσει η δουλειά, καθώς είναι πάρα πολύ πιθανόν να δημιουργηθεί ένα τεταμένο κλίμα μεταξύ σας.

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να αρχίσεις να σκέφτεσαι ολοένα και πιο έντονα πως θέλεις να φύγεις για ένα ταξίδι και να αφήσεις πίσω σου όλα αυτά που σε αγχώνουν και σε κουράζουν! Με την είσοδο του Ήλιου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 οι τάσεις φυγής είναι κάτι παραπάνω από πιθανές, όμως θα πρέπει να επικρατήσει η λογική! Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μην αφήνεις το σύντροφό σου μακριά από τα θέλω σου, καθώς οι συζητήσεις για αυτά που θέλετε να κάνετε και για τα επόμενα σχέδιά σας είναι αυτές που μπορούν να ενδυναμώσουν ακόμα περισσότερο τη σχέση σας. Θα πρέπει να έχεις κατά νου πως η επικοινωνία ίσως παρουσιάσει κάποια εμπόδια για αυτή την εβδομάδα, καθώς ο Ερμής που βρίσκεται στο Ζυγό εμπλέκεται σε μία δύσκολη όψη με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό και τον Κρόνο στον Αιγόκερω και δεν αφήνει πολλά περιθώρια. Αυτό θα πρέπει να το υπολογίσεις σε περίπτωση που είσαι ελεύθερος και θέλεις να προσεγγίσεις επικοινωνιακά ένα πρόσωπο, το οποίο σου έχει τραβήξει το ενδιαφέρον.

Δείτε ποια ζώδια ταιριάζουν σeξουαλικά και τι αρέσει eρωτικά σε κάθε ζώδιο

Ιχθύς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα έχεις μία επαναστατική διάθεση η οποία είναι πιθανόν να σε οδηγήσει σε αλλαγές στον τρόπο που βλέπεις και διαχειρίζεσαι τα ζητήματα της προσωπικής σου ζωής. Η είσοδος του Ηλίου στο ζώδιο του Ζυγού στις 22/9 μιλάει για συντροφικότητα όμως εσύ φαίνεται πως θα έχεις άλλες προτεραιότητες! Ο οικονομικός τομέας είναι πιθανόν να κρατήσει το ενδιαφέρον σου αμείωτο και αυτή την εβδομάδα και αυτό σημαίνει πως δεν θα δώσεις την προσοχή που χρειάζεται σε αισθηματικά ζητήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση καλό θα ήταν να αποφύγεις συζητήσεις για θέματα που ξέρεις εκ των προτέρων πώς μπορούν να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις μεταξύ σας. Αυτή την εβδομάδα λόγω της δυσαρμονικής όψης του Ερμή που βρίσκεται στο Ζυγό με τον ανάδρομο Άρη στον Κριό και τον Κρόνο στον Αιγόκερω φαίνεται πως οι αντιπαραθέσεις είναι κάτι παραπάνω από πιθανές. Αν είσαι ελεύθερος είναι πιθανό να νιώσεις πώς έχεις ενδιαφέρον για ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο φιλικό σου περιβάλλον, όμως ίσως να μη βρεις τρόπο για να το εκφράσεις. Μην ανησυχείς καθώς αυτό θα είναι προσωρινό και από την επόμενη εβδομάδα θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις αυτόν που σε ενδιαφέρει.

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements