Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να θυμάσαι πως είναι απαραίτητο να κρατήσεις ήπιους τόνους σε ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 ανατρέπει κάποια από τα δεδομένα που είχες σε ένα αισθηματικό σου ζήτημα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μη θεωρήσεις το ταίρι σου και αυτό που έχετε μεταξύ σας σαν κάτι σίγουρο, καθώς αυτό θα σε οδηγήσει σε λάθος συμπεριφορά απέναντί του. Αν είσαι ελεύθερος η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 δείχνει πως θα αναζητήσεις μία σχέση μακριά από την πολυκοσμία καθώς έχεις ανάγκη από συντροφικότητα. Για αυτό το λόγο είναι πολύ πιθανό να γεννηθεί μία νέα σχέση υπό άκρα μυστικότητα, μακριά από τα αδιάκριτα βλέμματα. Προσπάθησε να μην κινηθείς παρασκηνιακά, σε περίπτωση που γνωρίσεις παραπάνω από ένα πρόσωπα τα οποία θα σου τραβήξουν το ενδιαφέρον!

Ταύρος

Ταύρε μου η εβδομάδα ξεκινά κάτι παραπάνω από δυναμικά, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 δημιουργεί εκρηκτική ατμόσφαιρα! Αυτές τις ημέρες θα πρέπει να είσαι προσεκτικός καθώς υπάρχει το ενδεχόμενο να μεταφέρεις στη σχέση με τον σύντροφό σου, θέματα που σε έχουν εκνευρίσει στη δουλειά ή άλλα ζητήματα τα οποία τρέχουν στο μυαλό σου και σου δημιουργούν ένταση. Απόφυγε το παραπάνω σενάριο, αν δεν θέλεις να ανοίξεις ένα μέτωπο στον αισθηματικό τομέα. Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι πιο εύκολο να επικοινωνήσεις με το σύντροφό σου καθώς η ατμόσφαιρα δεν «θα μυρίζει μπαρούτι». Στις 8/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει νέες γνωριμίες μέσω ανθρώπων που βρίσκονται στο στενό σου περιβάλλον. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται ένα δικό σου πρόσωπο να παίξει καθοριστικό ρόλο σε μία γνωριμία που θα σου τραβήξει το ενδιαφέρον!

Δίδυμοι

Δίδυμε μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με ζητήματα που αφορούν τη σχέση με το ταίρι σου και να μην αφήσεις γνωστούς, φίλους και πρόσωπα του περιβάλλοντός σας σε γενικότερο πλαίσιο να εμπλακούν σε αυτή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 δεν αποκλείεται να φέρει στο προσκήνιο γεγονότα του παρελθόντος ή αποκαλύψεις σχετικά με γεγονότα του παρελθόντος! Αν το προηγούμενο διάστημα είχες κρατήσει μυστικά, θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μην διαρρεύσουν. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να μάθεις κάποια πράγματα για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει τα οποία θα σου αλλάξουν την εικόνα που έχεις για εκείνο. Στις 8/8 η Αφροδίτη κάνει την είσοδο της στο ζώδιο του Καρκίνου και εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο θα επενδύσεις στην αισθηματική ασφάλεια. Είτε είσαι ελεύθερος είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η ασφάλεια θα γίνει η προτεραιότητά σου και θα συμβάλλει να μπουν ακόμα πιο γερές βάσεις, είτε σε μία σχέση που έχεις είτε σε μία σχέση που θα ξεκινήσει.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα ξεκινήσεις να αναμοχλεύεις γεγονότα του παρελθόντος, με αποτέλεσμα να φέρεις στο προσκήνιο πολλά από αυτά, τα οποία μπορεί να δημιουργήσουν αντιπαραθέσεις με το ταίρι σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 δεν θα σε βοηθήσει να κρατήσεις τον έλεγχο σε μία διαφωνία που μπορεί να έχεις, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι πιθανότητες για να υπάρξει μία ρήξη. Θα πρέπει να κάνεις υπομονή καθώς το δεύτερο μισό της εβδομάδας προμηνύεται περισσότερο ευχάριστο και ήρεμο για εσένα. Στις 8/8 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιό σου και σηματοδοτεί την αρχή μιας πολύ καλής περιόδου για τα αισθηματικά σου ζητήματα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση το επόμενο διάστημα είναι πολύ καλό για να τη βελτιώσεις και αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να ξεκινήσει μία νέα σχέση, η οποία θα είναι ιδιαίτερα σημαντική για εσένα.

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κινηθείς με μικρά και προσεκτικά βήματα στα ζητήματα που αφορούν αισθηματικές υποθέσεις, καθώς η ατμόσφαιρα θα είναι εκρηκτική. Σε αυτό θα παίξει ρόλο η Πανσέληνος η οποία θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) στις 3/8 και ο Ουρανός ο οποίος βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου και θα σχηματίζει δυσαρμονική όψη με τα φώτα της Πανσελήνου. Οι συγκυρίες που θα δημιουργηθούν δεν αποκλείεται να πυροδοτήσουν διαφωνίες, οι οποίες με τη σειρά τους θα δημιουργήσουν αντιδράσεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός ώστε να μην θέσεις τη σχέση σου σε κίνδυνο. Αν είσαι ελεύθερος τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να «κρατάς τους τύπους» με κάποιον που έχεις γνωρίσει πρόσφατα και σε ενδιαφέρει, καθώς θα είναι εύκολο να δημιουργηθούν παρεξηγήσεις. Όσο περνούν οι ημέρες της εβδομάδας το κλίμα βελτιώνεται αισθητά! Στις 8/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου σηματοδοτεί ένα νέο διάστημα, το οποίο θα είναι πιο εσωστρεφές και με αρκετό παρασκήνιο.

Παρθένος

Παρθένε μου αυτή την εβδομάδα θα χρειαστεί να διευθετήσεις δουλειές και υποχρεώσεις που σχετίζονται με παρελθοντικά ζητήματα, καθώς αν τις αφήσεις σε εκκρεμότητα είναι πολύ πιθανόν να επηρεάσουν δυσμενώς και τη διάθεσή σου αλλά και το χρόνο που θα αφιερώσεις στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση αυτό μπορεί να φέρει παράπονα από το σύντροφό σου και η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 δείχνει πως τα παράπονα θα έχουν και συνέχεια. Αυτή την εβδομάδα προσπάθησε όσο περνάει από το χέρι σου να μην δημιουργήσεις πρόσφορο έδαφος για εντάσεις, καθώς δεν θα είναι εύκολο να προβλέψεις την εξέλιξη τους. Αν είσαι ελεύθερος από τις 8/8 με την είσοδο της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου ξεκινά ένα διάστημα που μπορεί να βελτιώσει αισθητά την προσωπική σου ζωή. Σε αυτό θα παίξει ρόλο μία γνωριμία που θα κάνεις μέσω προσώπων που βρίσκονται στο φιλικό σου περιβάλλον, η οποία όπως φαίνεται ήρθε για να μείνει.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να κινηθείς με προσεκτικά βήματα στην προσωπική σου ζωή, προκειμένου να τη σταθεροποιήσεις. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στις 3/8 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου δεν εγγυάται τη σταθερότητα για αυτό και εσύ θα πρέπει να διαφυλάξεις αυτά που έχεις κερδίσει. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση μη «θυσιάσεις» το καλό κλίμα που υπάρχει μεταξύ σας για κάποια ζητήματα τα οποία μπορούν να δημιουργήσουν στιγμές έντασης και εκνευρισμού. Αν είσαι ελεύθερος οι πρώτες ημέρες της εβδομάδας δεν θα είναι ιδιαίτερα βοηθητικές για να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας προμηνύεται πολύ καλύτερο καθώς η ένταση των προηγούμενων ημερών θα πάρει την κατιούσα. Στις 8/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο το Καρκίνου δείχνει πως το επόμενο διάστημα είναι πιθανό να κάνεις μία νέα γνωριμία με ένα πρόσωπο κύρους ή ένα πρόσωπο που σχετίζεται με το επαγγελματικό σου περιβάλλον.

Σκορπιός

Σκορπιέ μου η εβδομάδα αρχίζει «ιδιαίτερα» καθώς στις 3/8 η Πανσέληνος που πραγματοποιείται στον άξονα Λέοντα -Υδροχόου δημιουργεί εντάσεις! Η δυσαρμονική όψη του Ουρανού που βρίσκεται στον Ταύρο με τα φώτα της Πανσελήνου σου λέει πως θα πρέπει να είσαι προσεκτικός με τον τρόπο που διαχειρίζεσαι ζητήματα που αφορούν εσένα και το σύντροφό σου, καθώς αυτές οι ημέρες θέλουν ψυχραιμία. Ο εκνευρισμός θα είναι εύκολος αυτή την εβδομάδα όμως μπορεί να πυροδοτήσει πολύ σημαντικά προβλήματα ή να ενισχύσει ζητήματα που ήδη υπάρχουν. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση και έχεις επενδύσει σε αυτή, καλό θα ήταν να κρατήσεις ένα χαμηλό προφίλ τουλάχιστον για τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας ώστε να μην ανατραπούν τα δεδομένα. Αν είσαι ελεύθερος από τις 8/8 και έπειτα που η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου θα είναι πιο εύκολο να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, το οποίο είναι πολύ πιθανό να γνωρίσεις μέσω ενός προσώπου που βρίσκεται στο ευρύτερο σου περιβάλλον.

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός και κυρίως φειδωλός με τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα- Υδροχόου στις 8/8 είναι πιθανό να σε παρασύρει σε συζητήσεις με πρόσωπα του περιβάλλοντός σου, οι οποίες θα αφορούν τη σχέση σου. Καλό θα ήταν να αποφύγεις το παραπάνω σενάριο μιας και μπορεί να φτάσουν διάφορες πληροφορίες στο σύντροφό σου, οι οποίες θα σε αφήσουν εκτεθειμένο. Αυτή την εβδομάδα προτίμησε να ακολουθήσεις το γνωμικό που λέει «τα εν οίκω μη εν δήμω», αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες εμπλοκής άλλων προσώπων στα προσωπικά σου ζητήματα. Αν είσαι ελεύθερος μη βασιστείς σε πληροφορίες που θα πάρεις από κοινούς γνωστούς για ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει, μιας και αυτές είναι πιθανόν να σε μπερδέψουν ακόμα περισσότερο. Στις 8/8 η Αφροδίτη θα περάσει στο ζώδιο του Καρκίνου και θα αυξήσει ιδιαίτερα τη λίμπιντο σου, με αποτέλεσμα το επόμενο διάστημα να είναι θερμό είτε βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση είτε είσαι ελεύθερος!

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα κάνουν την εμφάνισή τους αρκετές υποχρεώσεις, με αποτέλεσμα να μην είναι τόσο εύκολο να αφιερώσεις χρόνο στην προσωπική σου ζωή. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να είσαι πολύ προσεκτικός με το παραπάνω σενάριο καθώς είναι πολύ πιθανόν να δημιουργηθούν παράπονα από το σύντροφό σου. Η Πανσέληνος η οποία πραγματοποιείται στις 3/8 στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου μπορεί να μεγεθύνει μικρές εντάσεις που προέρχονται από ζητήματα της καθημερινότητας. Η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου στις 8/8 εγκαινιάζει ένα νέο ελπιδοφόρο διάστημα για την αισθηματική σου ζωή. Αν είσαι ελεύθερος δεν αποκλείεται να αρχίσεις να σκέφτεσαι το ενδεχόμενο μιας νέας σχέσης. Σε αυτό βέβαια θα βοηθήσει και μία γνωριμία, η οποία θα αλλάξει τις προτεραιότητές σου και θα τραβήξει το ενδιαφέρον σου από τη δουλειά!

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτές τις ημέρες θα πρέπει να δώσεις προσοχή σε οποιοδήποτε ζήτημα σχετίζεται με την προσωπική σου ζωή, καθώς η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Λέοντα-Υδροχόου) στις 3/8 φέρνει αλλαγές σε αυτή! Η δυσαρμονική όψη του Ουρανού που βρίσκεται στο ζώδιο του Ταύρου με τα φώτα της Πανσελήνου, δείχνει πως μπορεί να πάρεις αποφάσεις, οι οποίες θα πέσουν σαν κεραυνός εν αιθρία. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και δεν είσαι ικανοποιημένος από αυτή δεν αποκλείεται να αρχίσεις να ετοιμάζεις βαλίτσες. Αν πάλι είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να προσεγγίσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα είναι μακριά από τα συνηθισμένα. Σε περίπτωση που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση και θέλεις να συνεχίσεις μαζί της θα πρέπει να είσαι προσεκτικός -ιδιαίτερα κατά τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας- ώστε να αποφύγεις τις εντάσεις οι οποίες θα μπορούσαν να δημιουργήσουν αξεπέραστα προβλήματα. Στις 8/8 η είσοδος της Αφροδίτης στο ζώδιο του Καρκίνου εγκαινιάζει ένα διάστημα κατά το οποίο μία αισθηματική γνωριμία θα χρωματίσει ευχάριστα την καθημερινότητά σου.

Ιχθύς

Ιχθύ μου αυτή την εβδομάδα φαίνεται πως θα δεις τα ζητήματα που αφορούν την προσωπική σου ζωή σαν υποχρεώσεις προς διευθέτηση και αυτό είναι κάτι που μπορεί να γίνει αντιληπτό από το ταίρι σου. Η Πανσέληνος που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Λέοντα-Υδροχόου στις 3/8 δημιουργεί μία πιεστική και απαιτητική καθημερινότητα, η οποία θα επηρεάσει και τη διάθεσή σου αλλά και τον ελεύθερο σου χρόνο. Αν βρίσκεσαι σε μία σχέση θα πρέπει να βρεις χρόνο για το σύντροφό σου, χωρίς όμως να το δεις σαν υποχρέωση αλλά σαν μία ευκαιρία για ένα διάλειμμα από τις υποχρεώσεις σου. Αν είσαι ελεύθερος από τις 8/8 που η Αφροδίτη θα περάσει στο φιλικό για εσένα ζώδιο του Καρκίνου, θα ξεκινήσει ένα νέο διάστημα με ευκαιρίες όχι μόνο για νέες γνωριμίες αλλά και για ένα νέο έpωτα! Το επόμενο διάστημα προμηνύεται πολύ καλό και για εσένα που βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση, καθώς θα έχεις την ευκαιρία να έρθεις πραγματικά κοντά με το σύντροφό σου και να καλύψετε το κενό που υπήρξε λόγω των υποχρεώσεών σας.

Πηγή: zwdiasimera