Κριός

Κριέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι προσεκτικός όσον αφορά τον τρόπο που θα πεις κάποια πράγματα που θέλεις στο σύντροφό σου. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στον Καρκίνο θα βρίσκεται σε ισχύ από την αρχή της εβδομάδας έως και την Πέμπτη δείχνοντας πως είναι πιθανόν να υπάρξουν επικοινωνιακές παρεξηγήσεις. Η δουλειά είναι άλλος ένας τομέας με απαιτήσεις αυτές τις ημέρες και θα πρέπει να προσπαθήσεις προκειμένου να κρατήσεις ισορροπία ανάμεσα σε επαγγελματικές και προσωπικές υποθέσεις. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανό να έχεις μία ξαφνική επικοινωνία με ένα πρόσωπο που δεν περιμένεις. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι περισσότερο βοηθητικό σε επικοινωνιακό επίπεδο, για συζητήσεις με ενδιαφέροντα πρόσωπα.

Ταύρος

Ταύρε μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να έχεις κάποιες συζητήσεις με πρόσωπα του στενού σου περιβάλλοντος οι οποίες μπορεί να σου ξυπνήσουν συναισθήματα για ένα πρόσωπο του παρελθόντος. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από αυτό που σκέφτονται οι άλλοι ως εξέλιξη ενός δικού σου αισθηματικού ζητήματος, καθώς θα πρέπει να αφουγκραστείς τις δικές σου ανάγκες προκειμένου να κάνεις τη σωστή επιλογή. Η σύνοδος του ανάδρομου Ερμή με τον Ήλιο στο ζώδιο του Καρκίνου στις αρχές της εβδομάδας δεν θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις τις ανάγκες σου αλλά ούτε και να τις επικοινωνήσεις.  Κατά το δεύτερο μισό της εβδομάδας είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο  και μαζί του να συνειδητοποιήσεις πως αυτά που σας ενώνουν είναι περισσότερα από αυτά που σας χωρίζουν.

Δίδυμοι

Δίδυμε μου οι επικοινωνιακές σου ικανότητες δεν θα αποτελέσουν «άσσο στο μανίκι σου» για αυτή την εβδομάδα καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στις 30/6 δείχνει εμπόδια σε οτιδήποτε σχετίζεται με συναντήσεις και συζητήσεις. Μετά την Πέμπτη το κλίμα θα φτιάξει και είναι πολύ πιθανόν να ακούσεις τα νέα ενός προσώπου που έχεις καιρό να δεις. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προσπάθησε να κατευνάσεις τις ανησυχίες σου, οι οποίες μπορεί να μην έχουν βάση. Αν είσαι ελεύθερος είναι πολύ πιθανόν να σκέφτεσαι σοβαρά το ενδεχόμενο να γυρίσεις σε ένα σύντροφο του παρελθόντος, καθώς η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 φέρνει στο προσκήνιο αναμνήσεις και έντονα συναισθήματα. Προσπάθησε να μην παρασυρθείς από παρορμητικές αποφάσεις.

Καρκίνος

Καρκίνε μου αυτή την εβδομάδα θα πιάσεις τον εαυτό σου να σκέφτεται αρκετά την προσωπική σου ζωή και τις επιλογές πού έχεις στον αισθηματικό τομέα. Είναι πάρα πολύ πιθανόν να νιώσεις την ανάγκη να επικοινωνήσεις με ένα πρόσωπο που ήσουν μαζί κατά το παρελθόν, όμως η σύνοδος του Ηλίου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιό σου, σου λέει να είσαι προσεκτικός καθώς η επικοινωνία θα έχει κάποιες δυσκολίες έως και την Πέμπτη 2/7. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου την Κυριακή, δείχνει πως είναι πολύ πιθανό να αρχίσεις να θυμάσαι ζητήματα τα οποία έχουν συμβεί κατά το παρελθόν, ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου. Αυτό μπορεί να δημιουργήσει ένα έκρυθμο κλίμα μεταξύ σας, για αυτό καλό θα ήταν να αποφύγεις τέτοιου είδους flashback αν δεν υπάρχει λόγος

  Για αυτά τα 4 ζώδια ο Δεκέμβριος θα είναι ο πιο ρομαντικός μήνας

Λέων

Λέων μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανόν να είσαι απορροφημένος στις εργασιακές σου υποχρεώσεις με αποτέλεσμα η προσωπική σου ζωή να έρθει σε δεύτερη μοίρα. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση θα πρέπει να εξηγήσεις στο σύντροφό σου το πιεστικό σου πρόγραμμα και να μην τον αφήσεις να το μαντέψει, καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου δεν θα βοηθήσει ούτε την επικοινωνία αλλά ούτε και τις «μαντικές ικανότητες»! Αν είσαι ελεύθερος η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 μπορεί να δημιουργήσει τις προϋποθέσεις για να έρθεις κοντά με ένα πρόσωπο που βρίσκεται στο εργασιακό σου περιβάλλον. Σε κάθε περίπτωση θα πρέπει να είσαι προσεκτικός ώστε να μην αφήσεις αισθηματικές υποθέσεις να εμπλακούν με εργασιακά ζητήματα.

Παρθένος

Παρθένε μου η νέα εβδομάδα φέρνει αναμνήσεις στο προσκήνιο οι οποίες είναι πιθανόν να επηρεάσουν τον τρόπο που βλέπεις ένα πρόσωπο και ένα παρελθοντικό αισθηματικό σου ζήτημα. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου δείχνει πως οι φίλοι σου θα παίξουν ρόλο στις αποφάσεις που θα πάρεις για την αισθηματική σου ζωή. Δεν αποκλείεται ένας φίλος σου να σε φέρει ξανά σε επαφή με ένα πρόσωπο με το οποίο έχετε αφήσει μία αισθηματική ιστορία ημιτελή. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 δημιουργεί έντονα συναισθήματα και πάθος που μπορεί να σε οδηγήσει σε αισθηματικές περιπέτειες. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση προτίμησε να επικεντρωθείς σε αυτή και να μην αφήσεις «Σειρήνες» να σε παρασύρουν.

Ζυγός

Ζυγέ μου αυτή την εβδομάδα θα πρέπει να είσαι ιδιαίτερα προσεκτικός με τον τρόπο που επιλέγεις για να εκφράσεις κάτι που θέλεις να πεις στο σύντροφό σου, καθώς η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 30/6 δημιουργεί κάποιες επικοινωνιακές δυσκολίες. Η αλήθεια είναι πως θα έχεις την τάση να αναμοχλεύσεις ζητήματα του παρελθόντος και να τα φέρεις στο προσκήνιο και αυτό θα αποτελέσει τη νούμερο ένα αιτία προστριβών με το σύντροφό σου. Επικεντρώσου στο παρόν και δώσε ιδιαίτερη προσοχή σε περίπτωση που έχεις να διευθετήσεις από κοινού με το ταίρι σου κάποια ζητήματα που σχετίζονται με το σπίτι σας. Αν είσαι ελεύθερος η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 5/7, θα σε βοηθήσει να συνειδητοποιήσεις ένα ζήτημα της αισθηματικής σου ζωής και αφού το συνειδητοποιήσεις να το διαχειριστείς με τον καλύτερο δυνατό τρόπο

  Aυτά είναι τα 5 πιo ισχυρά ζωδιακά ζευγάρια

Σκορπιός

Σκορπιέ μου αυτή η εβδομάδα μόνο αδιάφορη δεν θα είναι καθώς από τις πρώτες κιόλας ημέρες της θα σου δείξει πως είναι διαφορετική από τις υπόλοιπες! Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου στις 30/6 μπορεί να δημιουργήσει ένα γενικό κλίμα ασυνεννοησίας και αυτό θα επηρεάσει ραντεβού και συναντήσεις με πρόσωπα που σε ενδιαφέρουν. Το δεύτερο μισό της εβδομάδας θα είναι περισσότερο ελπιδοφόρο όσον αφορά την επικοινωνία για αυτό προτίμησε να μεταθέσεις για τότε μία συνάντηση. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 δείχνει πως είναι πιθανό να συναντήσεις ένα πρόσωπο το οποίο θα σου κάνει το κλικ. Αν βρίσκεσαι ήδη σε μία σχέση δείξε το ενδιαφέρον σου στο σύντροφό σου, ετοίμασε μία έκπληξη για τους δυο σας και να ξέρεις πως θα σου το ανταποδώσει!

Τοξότης

Τοξότη μου αυτή την εβδομάδα είναι πιθανό να κάνεις σκέψεις οι οποίες θα σου δημιουργήσουν ανησυχία και ανασφάλεια με αποτέλεσμα να παρασυρθείς από κτητικές συμπεριφορές προς το σύντροφό σου. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου δεν εγγυάται πως η επικοινωνία θα κυλήσει ομαλά αυτές τις ημέρες, για αυτό απόφυγε να ανοίξεις ζητήματα τα οποία ξέρεις εκ των προτέρων πως έχουν ένα βαθμό δυσκολίας. Αν είσαι ελεύθερος η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 5/7 μπορεί να σε ωθήσει σε μία παρορμητική απόφαση, όσον αφορά μία γνωριμία που έχεις κάνει πρόσφατα. Καλό θα ήταν να αποφύγεις τη «βιασύνη», καθώς είναι πιθανό ύστερα από λίγο διάστημα να συνειδητοποιήσεις πως δεν μπορείς να υποστηρίξεις τις επιλογές σου.

Αιγόκερως

Αιγόκερε μου αυτές τις ημέρες είναι πιθανόν να νιώθεις πως αυτά που λες δεν βρίσκουν ανταπόκριση στο πρόσωπο που έχεις απέναντί σου και πως ο σύντροφός σου ενδεχομένως να μην μπορεί να σε καταλάβει. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή που θα πραγματοποιηθεί στο ζώδιο του Καρκίνου στις 30/6 δημιουργεί ασυνεννοησία, η οποία μπορεί να επηρεάσει τις διαπροσωπικές σου σχέσεις. Είναι πιθανόν να παρατηρήσεις πως ο σύντροφός σου αυτές τις ημέρες θα έχει την τάση να θυμάται πράγματα του παρελθόντος, όμως καλό θα ήταν να μην πέσεις σε αυτή την παγίδα και ανοίξεις ζητήματα που έχουν κλείσει. Αν είσαι ελεύθερος η έκλειψη που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα σου (Καρκίνου-Αιγόκερου) στις 5/7 δείχνει πως πρέπει να αποφύγεις αλαζονικές συμπεριφορές απέναντι σε ένα πρόσωπο που σε ενδιαφέρει.

  Aυτά είναι τα 4 ζώδια που εύκολα ξεχνούν τις υποσχέσεις τους

Υδροχόος

Υδροχόε μου αυτή την εβδομάδα θα κάνουν την εμφάνισή τους αναμνήσεις του παρελθόντος οι οποίες μπορεί να σου δημιουργήσουν ανησυχίες για ζητήματα του παρόντος. Η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου δεν είναι βοηθητική για να επικοινωνήσει τις σκέψεις σου και είναι πιθανό να νιώσεις πως ο σύντροφός σου δεν μπορεί να σε καταλάβει. Κάτι τέτοιο δεν ανταποκρίνεται στην πραγματικότητα και προέρχεται από τις σκέψεις που κάνεις και όχι από υπαρκτά δεδομένα. Αν είσαι ελεύθερος η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου- Αιγόκερου στις 5/7 δεν θα σε βοηθήσει να διεκδικήσεις κάτι ή κάποιον που θέλεις, καθώς θα δημιουργήσει απαισιοδοξία ακόμα και αν δεν υπάρχει κάτι που μπορεί να την εγείρει. Η πίστη στον εαυτό σου και τις δυνάμεις σου δεν θα πρέπει να εκλείψει αυτή την εβδομάδα, καθώς θα αποτελέσει το «αντίβαρο» στις ανησυχίες σου

Ιχθύς

Ιχθύ μου αυτές τις ημέρες είναι πιθανό να παρατηρήσεις πως δεν κινείσαι στο ίδιο μήκος κύματος με τον σύντροφό σου και σε αυτό θα «βοηθήσει» ιδιαίτερα η σύνοδος του Ήλιου με τον ανάδρομο Ερμή στο ζώδιο του Καρκίνου. Τις πρώτες ημέρες της εβδομάδας θα πρέπει να προσπαθήσεις πολύ προκειμένου να μη δημιουργηθούν παρεξηγήσεις ανάμεσα σε εσένα και στο ταίρι σου και αν θέλεις να μειώσεις τις πιθανότητες για αυτές, θα πρέπει να αποφύγεις να φέρεις στη σχέση σου θέματα που σχετίζονται με άλλα πρόσωπα και όχι με εσάς. Αν είσαι ελεύθερος με κάποιο τρόπο οι φίλοι σου θα παίξουν ρόλο σε αισθηματικά δρώμενα και αν θα είναι θετικός ή αρνητικός θα εξαρτηθεί και από τον προσωπικό σου χάρτη. Η έκλειψη Σελήνης που θα πραγματοποιηθεί στον άξονα Καρκίνου-Αιγόκερου στις 5/7 είναι πιθανόν να φέρει ξανά ένα πρόσωπο του παρελθόντος μετανιωμένο στην πόρτα σου! Μην παρασυρθείς από συναισθήματα της στιγμής και ζύγισε προσεκτικά τα υπέρ και τα κατά πριν δώσεις μία δεύτερη ευκαιρία.

Πηγή: zwdiasimera