Τα σαββατοκύριακα, συνήθως, είναι αφιερωμένα στον εαυτό μας, στους δικούς μας ανθρώπους, τη διασκέδαση και τις βόλτες μας. Εάν δεν δουλεύουμε, μπορούμε να κανονίσουμε εκδρομές ή δραστηριότητες που μας αρέσουν και δεν έχουμε χρόνο να τις απολαύσουμε κατά τη διάρκεια της εβδομάδας. Μπορεί όμως να προτιμήσουμε την χαλάρωση του σπιτιού μας.

Advertisements

 

Ήξερες ότι το τι σου αρέσει να κάνεις το σαββατοκύριακο, μπορεί να ορίζεται από το ζώδιό σου; Διάβασε παρακάτω ποια ζώδια προτιμούν πάντα να κλείνονται στο καβούκι τους (ορίστε και ένα μικρό hint) τις δύο τελευταίες ημέρες της εβδομάδας.

Καρκίνος

Ως γνωστόν οι Καρκίνοι αγαπούν την οικογένεια και αξιοποιούν κάθε λεπτό του χρόνου που έχουν με τους δικούς τους ανθρώπους. Τα σαββατοκύριακα προτιμούν να χαλαρώσουν βλέποντας μία ταινία στο σπίτι και τρώγοντας καλό φαγητό.

 

Υδροχόος

Αν και πολύ κοινωνικό ζώδιο, οι Υδροχόοι είναι ντροπαλοί και ήρεμοι άνθρωποι. Τους αρέσει να χαλαρώνουν στην άνεση του σπιτιού τους, ενώ θα μαγειρέψουν για τους αγαπημένους τους και θα προσπαθήσουν να περάσουν χρόνο μαζί τους.

Ταύρος

Οι Ταύροι πάντα προτιμούν το σπίτι από τις εξόδους του σαββατοκύριακου. Μαγειρεύουν, προετοιμάζουν ήρεμες βραδιές και χαλαρώνουν στο σπίτι, πάντα με τη συντροφιά των αγαπημένων τους.

Advertisements

 

Σκορπιός

Απίστευτα εσωστρεφείς και λάτρεις των μυστικών (και του κουτσομπολιού) οι Σκορπιοί, προτιμούν να κάθονται στο σπίτι και να ηρεμούν το σαββατοκύριακο.

Ιχθύες

Οι Ιχθύες είναι δημιουργικοί, ρομαντικοί και έχουν μεγάλη φαντασία. Προτιμούν να καθίσουν σπίτι και να ονειρευτούν το μέλλον τους τα σαββατοκύριακα, ξεφεύγοντας έτσι από την πραγματικότητα.

 

Πηγή

 

Advertisements