Ας είμαστε ειλικρινείς, όλοι μας λέμε ψέματα από καιρό εις καιρό. Προσπαθούμε να εντυπωσιάσουμε τους άλλους, να γίνουμε αρεστοί ή να μην στεναχωρήσουμε κάποιον. Όπως και να έχει, η αλήθεια είναι ότι όλοι έχουμε πει ψέματα έστω και μία φορά στη ζωή μας.

Advertisements

 

Είναι αλήθεια ότι μερικοί άνθρωποι λένε περισσότερα ψέματα από άλλους και αυτό εν μέρει ίσως να οφείλεται και στον αστρολογικό τους χάρτη.

Δείτε λοιπόν ποια είναι τα ζώδια που πιθανόν να βγουν ψεύτες στο τέλος

Advertisements

Σκορπιός

Ως ένα από τα πιο χειριστικά και παραπλανητικά ζώδια δεν αποτελεί έκπληξη η παρουσία του Σκορπιού στη λίστα. Όταν πρόκειται για ψέματα ο Σκορπιός είναι τόσο καλός που καμιά φορά ξεχνά και ο ίδιος πού αρχίζει η αλήθεια και πού η φαντασία.

Δίδυμοι

Μπορεί να μην μας παραπλανούν τόσο όσο οι Σκορπιοί, αλλά και οι Δίδυμοι μπορούν να γίνουν αρκετά χειριστικοί, ενώ είναι πολύ καλοί ψεύτες. Επειδή, όμως, είναι τόσο αστείοι και δημιουργικοί αρκετά η μεγάλη τους φαντασία συχνά περνά ως στοιχείο του χαρακτήρα τους.

Ιχθύες

Άλλο ένα ζώδιο με μεγάλη φαντασία και ταλέντο στα ψέματα, το οποίο κρύβει κάτω από την ευαισθησία του. Οι Ιχθύες είναι ικανοί να κάνουν άνω κάτω τα πράγματα με τα ψέματά τους, ώστε να μπορέσουν να πάρουν αυτό που θέλουν.

 

Advertisements

Ζυγός

Οι Ζυγοί λένε ψέματα για να γλιτώσουν τις παρατηρήσεις, να φανούν πιο όμορφοι, έξυπνοι ή πετυχημένοι και για να κερδίσουν αυτό που θέλουν. Ωστόσο, τους είναι δύσκολο να θυμούνται πόσα ψέματα έχουν πει και τι ιστορίες έχουν φτιάξει, αν και μπορούν στο λεπτό να σκεφτούν ένα άλλο ψέμα που θα καλύψει τα προηγούμενα. Γενικά, βρίσκονται σε έναν «χορό» ψεμάτων, του οποίου τον ρυθμό αλλάζουν όπως τους συμφέρει.

Υδροχόοι

Δημιουργικοί, καινοτόμοι, πρωτοπόροι. Οι Υδροχόοι είναι έξυπνοι και έχουν μεγάλη φαντασία, την οποία χρησιμοποιούν για τα ψέματά τους. Σε αντίθεση με τον Ζυγό, λένε ψέματα για να μην πληγώσουν τους άλλους και όχι για να κερδίσουν κάτι. Μάλιστα, συχνά τα ψέματά τους τούς γυρίζουν πίσω.

 

Πηγή

Advertisements

 

Advertisements