Ορισμένοι άνθρωποι αποφασίζουν ή θα ήθελαν να κάνουν διακοπές μόνοι τους, με φιλική παρέα ή να επισκεφτούν τον τόπο γέννησής τους… ασυνόδευτοι, χωρίς αυτό να σημαίνει ότι θέλουν να τερματίσουν τη σχέση τους, έπαψαν να είναι ερωτευμένοι ή ψάχνουν ευκαιρία να το κερατώσουν. Μπορεί να νιώθουν την ανάγκη να περάσουν λίγο χρόνο ξεχωριστά από το ταίρι τους για να ξαναβρούν τον εαυτό τους!

 

Ποια είναι τα ζώδια που θα πήγαιναν ξεχωριστές διακοπές;

ΚΡΙΟΣ

Εντάξει, δε χάθηκε κι ο κόσμος! Έτσι κι αλλιώς, λίγες μέρες είναι. Θα πάρει ανάσες, θα κάνει τα δικά του με τον κολλητό ή την κολλητή του και τέλος. Άσε που θα του λείψει και το ταίρι του και το πιο πιθανό είναι από την δεύτερη, τρίτη μέρα να νιώθει πιο ερωτευμένος μαζί του και να μιλάνε συνέχεια στο κινητό, εκεί που δεν το άντεχε άλλο. Αλλά, θα δεχόταν κι η άλλη πλευρά να κάνει το ίδιο κάποια στιγμή; Μάλλον όχι

  Αυτά είναι τα 5 ζώδια που πολύ δύσκολα θα εντυπωσιάσεις

 

ΔΙΔΥΜΟΙ

Άλλος ένας απροβλημάτιστος είναι ο Δίδυμος! Μάλλον όμως τον έχει συνηθίσει το ταίρι του με τα τόσα πέρα-δώθε, που δεν του κάνει πια αίσθηση. Επειδή όμως πρόκειται για το συγκεκριμένο ζώδιο, θα προσπαθήσει να… χωρίσει τις διακοπές του σε 2 μέρη. Ένα μέρος είναι αυτός και οι κολλητοί/ες ή η οικογένεια και το άλλο, αυτός και το ταίρι του. Ούτε γάτα, ούτε ζημιά!

ΤΟΞΟΤΗΣ

Είναι ένα κράμα Κριού και Διδύμου, αλλά όλα εξαρτώνται από το κατά πόσο νιώθει καταπιεσμένος από το ταίρι του. Αν είναι περιορισμένος για πολύ καιρό και δεν του δίνεται το ελεύθερο να πηγαίνει από δω και από εκεί, στάνταρ θα αρπάξει την ευκαιρία (ή θα τη δημιουργήσει) για να πάει διακοπές μόνος του, έστω και για λίγες μέρες. Αν μάλιστα έχει και ένα φίλο ή μια φίλη που να κουβαλάει την ίδια τρέλα, δε θα το σκεφτεί δεύτερη φορά.

 

ΥΔΡΟΧΟΟΣ

Γιατί όχι; Θα σου πει… Ελεύθεροι άνθρωποι δεν είμαστε; Κανείς δεν είναι κανενός και θα αραδιάσει ένα σωρό επιχειρήματα και θεωρίες για το πόσο καλό θα κάνει και στην ίδια τη σχέση μια απόσταση, από τη στιγμή που έχει γίνει ρουτινιάρικη. Από αυτήν την άποψη, έχει τα δίκια του, αν όντως, έχει καταντήσει μονότονη κι έχει χαθεί η επιθυμία. Εδώ όμως τίθεται κι ένα μεγάλο ερώτημα: Θα ξαναγυρίσει ή θα ακολουθήσει το γνωστό ρητό “μοναχός σου χόρευε κι όσο θέλεις πήδα”;

  Αυτά τα 3 ζώδια λατρεύουν το φθινόπωρο και τον βροχερό καιρό

 

Πηγή