Δεν υπάρχει αμφιβολία ότι η επικοινωνία είναι το κλειδί για μια υγιή και ευτυχισμένη σχέση. Τι σημαίνει όμως πρακτικά αυτό; Σίγουρα ότι θα πρέπει να είμαστε ειλικρινείς με τον σύντροφό μας αναφορικά με τις ανάγκες μας, ειδικά όταν αυτές δεν ικανοποιούνται.

 

Ακούγεται πολύ απλό αλλά για κάποια ζώδια το να ανοιχτούν και να επικοινωνήσουν αυτό που χρειάζονται είναι δύσκολο. Αν ανήκεις σε ένα από τα παρακάτω τρία, ξέρεις για τι ακριβώς μιλάμε. Το να μιλήσεις για τις ανάγκες σου σε μία σχέση είναι δύσκολο για κάθε ζώδιο αλλά για τα παρακάτω είναι λίγο παραπάνω.

 

Καρκίνος

Όσοι ανήκουν σε αυτό το ζώδιο είναι γνωστό ότι κρύβουν τα συναισθήματα και τις ανάγκες τους. Δεν είναι ύπουλοι ή τα κρατούν γα τον εαυτό τους, απλά φοβούνται να είναι συναισθηματικά ευάλωτοι. Αυτό συμβαίνει σε ένα μεγάλο ποσοστό γιατί αυτό το ζώδιο του νερού έχει κυβερνήτη τη σελήνη, σχετίζεται με τα συναισθήματα. Υπάρχει πιθανότητα να έχουν μιλήσει εντελώς ανοιχτά για τις ανάγκες τους και να έχουν κατηγορηθεί ότι είναι μελοδραματικοί ή ανασφαλείς. Από τη στιγμή που οι Καρκίνοι δεν μπορούν να εμποδίσουν τον τρόπο που νιώθουν, το μόνο που μπορούν είναι να προσπαθήσουν να το κρύψουν που σημαίνει ότι είναι απρόθυμοι να μιλήσουν και για τις ανάγκες τους.

Παρθένος

Θα εκπλαγείς αν σου πούμε ότι οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου δυσκολεύονται να επικοινωνήσουν τις ανάγκες τους σε μια σχέση γιατί ο κυβερνήτης τους είναι ο επικοινωνιοκεντρικός Ερμής και από αυτό και μόνο θα έπρεπε να εκφράζονται στο 100%. Αυτό είναι αλήθεια στο βαθμό που θα χρειαστούν να εκφράσουν παραγωγική κριτική. Όταν όμως καλούνται να μιλήσουν ανοιχτά για τις ανάγκες τους τότε η γλώσσα δένεται. Είναι τρομερά διαισθητικό ζώδιο και έτσι μπορεί να καταλάβει τις ανάγκες των άλλων χωρίς να χρειάζεται να ειπωθούν και είναι γνωστό για την ενέργεια που ξοδεύει για να φροντίσει άλλους, πριν κι από τον εαυτό του. Το αποτέλεσμα είναι να κρατούν τις δικές τους ανάγκες καταπιεσμένες μέχρι να φτάσουν στο σημείο να σκάσουν και να βγουν όλες μαζί στην επιφάνεια.

  Για ποιο λόγο ελκύεις λάθος συντρόφους σύμφωνα με το ζώδιο σου

 

Σκορπιός

Οι εκπρόσωποι αυτού του ζωδίου δεν έχουν αποκτήσει την φήμη των μυστήριων ανθρώπων με το να είναι απόλυτα επικοινωνιακοί. Μην ξεγελιέσαι από αυτό το ζώδιο του νερού γιατί έχει συναισθηματικές ανάγκες που επιθυμεί να ικανοποιήσει στη σχέση του και θυμώνει και νιώθει απογοήτευση όταν δεν συμβαίνει αυτό. Σε αυτή την περίπτωση φταίει το γεγονός ότι οι Σκορπιοί δεν είναι πρόθυμοι να δείξουν την συναισθηματική τους πλευρά έτσι ώστε να πάρουν αυτό που χρειάζονται.

 

Πηγή