Για να διατηρηθεί το κόκκινο κρασί περισσότερο καιρό Με το που θα πιείτε όσο κρασί θέλετε κλείστε το μπουκάλι του πολύ καλά και βάλτε το μέσα στο ψυγείο. Αυτό που δεν θέλετε να συμβεί είναι να φύγει πολύ οξυγόνο από το κρασί σας. Κλείνοντάς το, όμως, καλά και βάζοντάς το στο ψυγείο -ακόμα κι αν είναι κόκκινο- θα το διατηρήσετε φρέσκο για τουλάχιστον ένα μήνα. Όταν έρθει η ώρα να σερβίρετε και πάλι απλά βγάλτε το από το ψυγείο λίγες ώρες νωρίτερα για να έρθει σε θερμοκρασία δωματίου. Είστε λάτρεις του κρασιού και θέλετε να μάθετε έναν τρόπο για να σερβίρετε το κρασί σας στις ιδανικές συνθήκες; Ανακαλύψτε αυτή την εκπληκτική συσκευή σε ένα παλαιότερο άρθρο του the home issue.

Advertisements
Βάλτε το κρασί σας στο ψυγείο για να το διατηρήσετε για πολύ περισσότερο.
Βάλτε το κρασί σας στο ψυγείο για να το διατηρήσετε για πολύ περισσότερο.

Για να κάνετε το μπέικον πιο τραγανό Πολύ απλά πάρτε το μπέικον, βάλτε το μέσα στη βαφλιέρα και μέσα σε λίγα λεπτά θα έχετε το πιο τραγανό μπέικον. Δεν έχετε βαφλιέρα; Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε τον φούρνο μικροκυμάτων. Τοποθετήστε το μπέικον σε ένα πιάτο και σκεπάστε το με χαρτί κουζίνας. Η ιδανική ποσότητα χαρτιού είναι 3 φύλλα κάτω από το μπέικον και άλλα δύο από πάνω. Αφήστε το για 4-6 λεπτά ανάλογα με το πόσο δυνατός είναι ο φούρνος σας.

spirossoulis.com

Advertisements