Κάντε τη ζωή σας πιο εύκολη με 9 υπέροχα και πολύ έξυπνα tricks για την κουζίνα.

Advertisements

Για να μαλακώσετε τη σκληρή μαύρη ζάχαρη Βάλτε στον φούρνο μικροκυμάτων ένα μπολ με μαύρη ζάχαρη για να τη μαλακώσετε. Τοποθετήστε δίπλα στο μπολ μέσα στον φούρνο ένα ποτήρι με νερό. Αμέσως η κρυσταλλωμένη ζάχαρη θα γίνει όπως ήταν όταν την πρωτοαγοράσατε. Προτιμήστε κεραμικό ποτήρι γιατί το γυάλινο μπορεί να ραγίσει και το πλαστικό εκπέμπει χημικές ουσίες.

Για να ζεστάνετε τη χθεσινή πίτσα Για να φάτε σήμερα την χθεσινή σας πίτσα και να είναι το ίδιο νόστιμη και τραγανή ακολουθήστε την εξής διαδικασία. Βάλτε τα κομμάτια που θέλετε να φάτε σε ένα πιάτο αφού πρώτα στρώσετε στο πιάτο μια πετσέτα για να απορροφηθεί η υγρασία. Βάλτε το πιάτο πάνω σε ένα ποτήρι με νερό και μέσα στο φούρνο μικροκυμάτων. Μέσα σε λίγα λεπτά η πίτσα σας θα είναι σαν να ψήθηκε μόλις.

Για να διατηρήσετε το κέικ αφράτο για περισσότερο καιρό Πάρτε ψωμί του τοστ, κόψτε το στη μέση και τοποθετήστε το στις άκρες του κέικ με οδοντογλυφίδες (δείτε στην παρακάτω εικόνα). Με αυτόν τον τρόπο το κέικ θα διατηρηθεί φρέσκο ακόμα και στις άκρες του.

Με αυτό το trick το κέικ θα διατηρηθεί φρέσκο για περισσότερο καιρό.
Με αυτό το trick το κέικ θα διατηρηθεί φρέσκο για περισσότερο καιρό.

Για να διατηρήσετε τις ντομάτες φρέσκες Τοποθετήστε τις ντομάτες με το κοτσάνι προς τα κάτω. Αυτό το τρικ θα εμποδίσει τον αέρα να μπει στο εσωτερικό της ντομάτας και την υγρασία να βγει προς τα έξω.

Advertisements