Ήρθε η ώρα να φέρετε τη ζεστή εμφάνιση στο σπίτι σας. Τα ζεστά χρώματα θα το κάνουν για τις χαμηλότερες θερμοκρασίες. Και σήμερα σας φέρνω μερικές εξαιρετικές συμβουλές για το πώς να το κάνετε στο σαλόνι. Διαβάστε παρακάτω και ελέγξτε αυτές τις εκπληκτικές ιδέες για το σαλόνι.

Advertisements

Το σαλόνι σας είναι το μέρος όπου θα περάσετε το μεγαλύτερο μέρος της ημέρας, και επίσης καλωσορίζετε τους καλεσμένους σας. Έτσι, πώς να το διακοσμήσετε για να ταιριάζει στο πνεύμα του φθινοπώρου;

Εάν έχετε ένα τραπέζι κονσόλας στο σαλόνι σας, τότε αυτό είναι ένα τέλειο μέρος για να διακοσμήσετε. Θα φέρει αυτή την ιδιαίτερη γοητεία. Για να γίνει αυτό, οι σχεδιαστές θα σας συνιστούσαν να δημιουργήσετε μια βινιέτα. Για εκείνους που δεν είναι εξοικειωμένοι με αυτό, μια βινιέτα είναι μια ομάδα αντικειμένων που έχουν παρόμοιο στυλ ή χρώμα. Θα πρέπει να συνδυάσετε αυτά μαζί και να πάρετε το τέλειο ντεκόρ. Δοκιμάστε να προσθέσετε στοιχεία με διαφορετικά ύψη.

Η δημιουργία μιας ζεστής γωνίας μπορεί να είναι μια μεγάλη ιδέα. Αυτό μπορεί να λειτουργήσει και ως γωνιά ανάγνωσης. Μπορείτε να χρησιμοποιήσετε μια καρέκλα, ή ακόμα και να βάλει μια κουβέρτα στο πάτωμα. Ρίξτε μερικά μαξιλάρια για κάποια επιπλέον άνεση.

Το τραπεζάκι σας πρέπει να διακοσμηθεί επίσης. Χρησιμοποιήστε στοιχεία εμπνευσμένα από το φθινοπωρινό στυλ. Μια στοίβα από βιβλία, κεριά και κολοκύθες είναι ένας καλός συνδυασμός.

Advertisements

 

Πηγή

Advertisements
Advertisements