Όταν θέλουμε να διακοσμήσουμε το σαλόνι μας, το πρώτο πράγμα που κοιτάμε είναι σε τι αποχρώσεις θα κινηθούμε έτσι ώστε να είναι μοντέρνο και όμορφο. Θα σου δείξω υπέροχες ιδέες για χειμωνιάτικη διακόσμηση σε απαλές αποχρώσεις που σίγουρα θα λατρέψεις.

Τα φωτεινά χρώματα που ανήκουν σε πιο ουδέτερη παλέτα, ταιριάζουν σε κάθε σπίτι, ανεξαρτήτως εποχής ή είδους διακόσμησης. Μπορείς να δέσεις τα περισσότερα από αυτά τα χρώματα με άλλα πιο έντονα και να έχεις ένα εξαιρετικό δωμάτιο με πολύ γούστο και γοητεία.

Καφέ απαλό με λευκό σαλόνι

Το ανοιχτό καφέ χρώμα είναι μια εξαιρετική επιλογή για εσένα που θέλεις να έχεις εξ’ ολοκλήρου ανοιχτές αποχρώσεις στο σπίτι σου. Το αποτέλεσμα είναι ένας φωτεινός και εξαιρετικά μοντέρνος χώρος που δεν θα χορταίνεις να βλέπεις.

 

Γαλάζιο με ζαχαρί σαλόνι

Το ζαχαρί δένει αρμονικά με τις απαλές νότες του γαλάζιου και συντελούν σε μια όμορφη εικόνα που σίγουρα μπορεί να εντυπωσιάσει τον καθένα με την πρωτοτυπία και τη λάμψη του.

 

Λευκό με μπεζ διακόσμηση σαλονιού

Αν αγαπάς τα ανοιχτά χρώματα δεν έχεις παρά να συνδυάσεις το λευκό με μπεζ έπιπλα και να έχεις μια όαση φωτεινότητας και στυλ.

 

Γκρι με λευκό διακόσμηση σαλονιού

Το γκρι είναι ένα πανέμορφο χρώμα όσον αφορά τη διακόσμηση και είναι συνυφασμένο με πιο μοντέρνα διάθεση. Συνδύασε το με λευκά έπιπλα ή διακοσμητικά και θα έχεις ένα φινετσάτο δωμάτιο που όλοι θα θαυμάζουν.

 

Γκρι με λευκό και χρυσό διακόσμηση σαλονιού

Αν σου αρέσουν οι χρυσές πινελιές στα διακοσμητικά, δεν έχεις παρά να επιλέξεις το γκρι και το λευκό στα έπιπλα με τα οποία δένουν αρμονικά μεταξύ τους και δημιουργούν μια σικάτη εικόνα.

 

Μπεζ με γκρι διακόσμηση σαλονιού

Το μπεζ με το γκρι αν και δεν μοιάζουν να συνδέονται, δένουν πολύ όμορφα μαζί και μπορείς έτσι να δημιουργήσεις μια όμορφη γωνιά στο σπίτι σου με μοντέρνα διάθεση.

 

Μπεζ με καφέ διακόσμηση σαλονιού

Το μπεζ με το καφέ ανήκουν στην ίδια οικογένεια χρωμάτων και για αυτό ο συνδυασμός τους είναι πάντα σωστός και όμορφος. Μπορείς αν προσθέσεις μικρές νότες από άλλα έντονα χρώματα και να έχεις ένα εντυπωσιακό αποτέλεσμα που θα λατρέψεις.

 

Λευκή διακόσμηση σαλονιού

Το λευκό ταιριάζει πάντα μέσα σε ένα σπίτι, αφού προσθέτει φως και φινέτσα. Αν σου αρέσει αυτή η επιλογή για το σαλόνι σου, μπορείς να το συνδυάσεις με μαξιλάρια ή καλύμματα σε ανοιχτές αποχρώσεις για να χαρίσεις μικρές πινελιές από επιπλέον χρώμα στον χώρο.

 

Ζαχαρί και καφέ διακόσμηση σαλονιού

Το ζαχαρί με το καφέ ταιριάζουν τέλεια μεταξύ τους οπότε αν σου αρέσει ο συνδυασμός, πρόσθεσε τα στο σαλόνι σου και σίγουρα θα έχεις έναν καλαίσθητο χώρο που θα χαρακτηρίζεται από γούστο και κομψότητα.

Αυτές οι επιλογές για χειμωνιάτικη διακόσμηση σαλονιού, είναι όλες πανέμορφες και ιδανικές για εσένα που δεν θέλεις να αποχωριστείς τις ανοιχτές αποχρώσεις για φέτος. Αν αγαπάς τους μοντέρνους συνδυασμούς, επίλεξε διακοσμητικά σε διαφορετικά χρώματα για να δέσουν αρμονικά μεταξύ τους και να δημιουργήσουν μια εικόνα με έντονη προσωπικότητα.

Πηγή