9 εύκολες και έξυπνες ιδέες για να ανανεώσετε μια κρεβατοκάμαρα σε ένα Σαββατοκύριακο

Όλες οι αλλαγές που σας αναφέρουμε παρακάτω μπορούν να γίνουν όλες μέσα σε ένα σαββατοκύριακο.

Advertisements

Αν σας αρέσει να χαλαρώνετε σε έναν όμορφο χώρο στο τέλος της ημέρας -και ποιος δεν θέλει κάτι τέτοιο- δεν χρειάζεται να ξοδέψετε πολλά χρήματα για να κάνετε ένα καλό makeover στην κρεβατοκάμαρά σας.

Δείτε πώς μπορείτε να το κάνετε με πολύ λίγα χρήματα και πολύ γρήγορα.

Βάλτε ένα έργο τέχνης πίσω από τα διακοσμητικά σας: Δεν θα πιστεύετε στα μάτια σας πόσο διαφορετικό θα δείχνει το κομοδίνο σας με ένα έργο τέχνης να κρέμεται στον τοίχο από πίσω του.

Αλλάξτε θέση στα έπιπλα: Η κρεβατοκάμαρα θα δείχνει πολύ διαφορετική αν αλλάξετε θέση στα έπιπλα. Βάλτε αλλού το κρεβάτι, αλλάξτε τα έργα τέχνης, βάλτε αλλού τον καθρέφτη σας. Θα δείτε τον χώρο σας με άλλα μάτια.

Advertisements

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

Ανανεώστε τους τοίχους σας: Φτιάξτε μια gallery στον τοίχο σας και δώστε χαρακτήρα στον χώρο σας.

 

Αλλάξτε την συρταριέρα σας: Αν έχετε συρταριέρα στην κρεβατοκάμαρα την οποία έχετε βαρεθεί μπορείτε είτε να τη βάψετε είτε να την ντύσετε με κάποια όμορφη ταπετσαρία. Αλλάξτε την διακόσμησή που υπάρχει πάνω σε αυτήν και γύρω από αυτήν και δείτε τη γωνιά να αλλάζει εντελώς.

Advertisements

Οργανώστε τον χώρο σας: Ακόμα και η πιο όμορφη κρεβατοκάμαρα μπορεί να δείχνει “άσχημη” αν είναι ακατάστατη. Βάλτε σε τάξη τον χώρο σας και αμέσως θα τον δείτε και πάλι με άλλο μάτι.

Δημιουργήστε μια γωνιά διαβάσματος: Το μόνο που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε μια γωνιά διαβάσματος είναι μια cosy πολυθρόνα, ένα φωτιστικό, ένα μικρό τραπεζάκι και ένα καλό βιβλίο.

Βάλτε ένα χαλί στον χώρο: Αμέσως θα κάνετε την κρεβατοκάμαρα να δείξει πιο ζεστή και cosy με την προσθήκη ενός χαλιού. Διαλέξτε ένα χαλί αρκετά μεγάλο ώστε να καλύπτει και τον χώρο δεξιά και αριστερά του κρεβατιού. Μπορείτε εναλλακτικά να βάλετε μακρόστενα χαλάκια δεξιά και αριστερά του κρεβατιού Η επιλογή είναι δική σας.

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

Δώστε ζωή στον χώρο σας: Φέρτε το έξω μέσα προσθέτοντας μερικά μεγάλα φυτά εσωτερικού χώρου στο υπνοδωμάτιο. Έτσι θα το κάνετε αμέσως να δείχνει πιο ζωντανό και όμορφο.

Advertisements

Δώστε υφή στους τοίχους σας: Μια πολύ ωραία ιδέα είναι να βάλετε μια στιλάτη ταπετσαρία σε κάποιον από τους τοίχους του υπνοδωματίου σας. Προτιμήστε κάποια ταπετσαρία με υφή για να αποκτήσει ο χώρος σας αυτό το cosyness που του λείπει.

Πηγή

Όλα για το Σπίτι | Δείτε τις πιο όμορφες ιδέες διακόσμησης για το σπίτι σας

 

Advertisements