Λατρεύεις να πηγαίνεις σε καταστήματα με προϊόντα ομορφιάς και μπορείς να χαζεύεις με τις ώρες στα ράφια για να ανακαλύψεις… την τέλεια ενυδατική σώματος, το πιο απίθανο απολεπιστικό και την top μάσκαρα που κάνει τις βλεφαρίδες σου πλούσιες και μακριές.

Επιπλέον, εκτιμάς όλα τα beauty tricks που κατά καιρούς σου έχει αποκαλύψει η μαμά σου, η αισθητικός σου ή έχεις διαβάσει σε περιοδικά, beauty blogs και sites. Γι’ αυτό κι εμείς συγκεντρώσαμε τα 8 καλύτερα και πιο έξυπνα, που θα σου λύσουν τα χέρια.

1. Με τη βοήθεια ενός σπίρτου ή αναπτήρα μαλάκωσε το μολύβι των ματιών σου, για να δημιουργήσεις πιο εύκολα το αποτέλεσμα που επιθυμείς. Άφησε για μερικά δευτερόλεπτα τη μύτη του μολυβιού κοντά στη φλόγα, στη συνέχεια περίμενε να κρυώσει και αμέσως μετά σχεδίασε εύκολα τη γραμμή κάτω ή πάνω από τα μάτια σου.

2. Για να πετύχεις την καμπύλη “ψαράκι” με το eyeliner σου στην εξωτερική γωνία των ματιών σου, χρησιμοποίησε ένα κουτάλι. Ναι, καλά διάβασες. Με την ίσια μεριά θα κάνεις την κάτω γραμμή και με το καμπυλωτό σημείο θα σχηματίσεις την πάνω γραμμή. Στη συνέχεια, θα γεμίσεις το εσωτερικό κι έτσι θα έχεις σχεδιάσει την τέλεια γραμμή για το sexy cat eye look σου.

3. Δημιούργησε εύκολα ένα smokey εφέ στην άκρη του ματιού σου, σχηματίζοντας αρχικά ένα hashtag με το μολύβι σου και στη συνέχεια, άπλωσε το χρώμα με το δάχτυλό σου.

4. Τα κουτάλια είναι συμμαχοί σου και θα σε βοήθησουν να μη μουντζουρώσεις το βλέφαρό σου την ώρα που εφαρμόζεις τη μάσκαρά σου.

5. Εφάρμοσε την κόλλα στις ψεύτικες βλεφαρίδες με ένα τσιμπιδάκι για τα μαλλιά και όχι με μπατονέτα, για να μη μείνουν υπολείμματα από βαμβάκι πάνω τους.

6. Φτιάξε μόνη σου το δικό σου χρωματιστό lip gloss με την αγαπημένη σου σκιά και λίγη βαζελίνη. Ανάμειξε τα δύο προϊόντα και τοποθέτησε το μείγμα σε ένα γυάλινο βαζάκι.

7. Κάλυψε τους μαύρους κύκλους κάτω από τα μάτια σου, εφαρμόζοντας σωστά το concealer σου. Σχημάτισε ένα τρίγωνο με κορυφή προς τα κάτω με το πινέλο, γέμισέ το και στη συνέχεια άπλωσε καλά το προϊόν με το δάχτυλό σου.

8. Προσπάθησε να εξαφανίσεις τις γυαλάδες στο πρόσωπό σου, ταμπονάροντας κάθε σημείο με ένα κομμάτι χαρτί τουαλέτας. Άρα πριν εφαρμόσεις περισσότερη πούδρα, δοκίμασε το trick που σου προτείνουμε.

joytv.gr