Το λευκό φόρεμα είναι το βασικό φόρεμα για το καλοκαίρι, δηλαδή ταιριάζει με όλα, είναι κομψό και συμβαδίζει πάντα με την εποχή, και μπορείτε να βρείτε το ιδανικό σχέδιο και στυλ για κάθε πιθανή περίσταση.

Advertisements

Είτε θέλετε να ντύνεστε κομψά όταν περπατάτε στην παραλία ή στο νησί, είτε όταν θέλετε να φοράτε ρούχα για το γραφείο ή για μια νύχτα στην πόλη, ένα λευκό φόρεμα είναι πάντα μία από τις καλύτερες επιλογές σας.

Ο κύριος λόγος που αρέσει τόσο σε γυναίκες διαφορετικών στυλ και ηλικιών είναι επειδή είναι σαν καμβάς στον οποίο μπορούμε να δοκιμάσουμε το στυλ μας και να προσθέσουμε διάφορα αξεσουάρ.

 

Styling Tips

– Πριν αποφασίσεις πως θα αγοράσεις κάποιο λευκό φόρεμα, θα πρέπει να παρατηρήσεις προσεκτικά την ποιότητα του υφάσματος, ώστε να μη φεγγίζει και να μην διαφανίζει στο φως. Σε αυτή την περίπτωση, είτε δεν το αγοράζεις είτε θυμάσαι να φοράς πάντα ένα μεσοφόρι στην ίδια απόχρωση ώστε να είσαι πάντα ασφαλής.

– Εξίσου σημαντικό είναι να θυμάσαι πως ένα λευκό φόρεμα είναι ιδανικό για επίσημες περιστάσεις την περίοδο του καλοκαιριού. Φυσικά, αυτό δεν ισχύει εάν είσαι καλεσμένη σε κάποιον γάμο, όπου λευκό φορά μόνο η νύφη, αλλά εάν σε έχουν καλέσει σε βάφτιση ή κάποιο επίσημο γεύμα, ένα maxi αέρινο φόρεμα με λαμπερά κοσμήματα θα σε βγάζει πάντα από τη δύσκολη θέση.

– Τα λευκά φορέματα επίσης ταιριάζουν υπέροχα με αξεσουάρ από φυσικά υλικά όπως η raffia. Εκτός από την ψάθινη τσάντα που είναι πάντα η πρώτη σκέψη, μπορείς να επενδύσεις σε μία ψάθινη ζώνη ή σε σανδάλια από σχοινί που θα κάνουν τα looks σου ακόμα πιο καλοκαιριά.

Advertisements

– Ένα εξίσου χρήσιμο αξεσουάρ είναι τα φουλάρια. Εκτός από τα μαλλιά και τον λαιμό σου, μπορείς να φορέσεις το αγαπημένο σου εμπριμέ φουλάρι και ως ζώνη επάνω από το φόρεμα σου.

 

Οι εμφανίσεις που θα σε εμπνεύσουν

 

 

Advertisements

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ

 

 

 

Advertisements