Καθημερινά, οι γυναίκες έχουμε να αντιμετωπίσουμε μία μεγάλη πρόκληση. Να δημιουργήσουμε δηλαδή το ιδανικό σύνολο για την ημέρα που ξεκινά, ώστε να νιώθουμε άνετα όσες ώρες κι αν βρισκόμαστε εκτός σπιτιού.

 

Του μήνες του καλοκαιριού αυτή η διαδικασία γίνεται λίγο πιο δύσκολη αφού χρειάζεται να φορέσεις ρούχα που θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τη ζέστη χωρίς ωστόσο να κάνεις εκπτώσεις στο στιλ σου. Ευτυχώς για όλες μας υπάρχει τρόπος να αντιμετωπίσουμε τις υψηλές θερμοκρασίες με στιλ, αρκεί να γνωρίζουμε μερικά εύκολα και χρήσιμα tips.

#Υφάσματα

Αυτή είναι η πιο σημαντική συμβουλή που χρειάζεται να γνωρίζεις. Όσο πιο υψηλή η θερμοκρασία τόσο πιο ανάλαφρα υφάσματα πρέπει να επιλέγεις. Υφάσματα όπως το λινό, το βαμβάκι, το μετάξι, το jersey και το κρεπ είναι οι καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Ανάλαφρα, δροσερά και άκρως απορροφητικά θα σε βοηθήσουν να αντιμετωπίσεις τις υψηλές θερμοκρασίες με τον καλύτερο και πιο κομψό τρόπο. Σε περίπτωση που δεν μπορείς να αποχωριστείς το denim ούτε το καλοκαίρι, προτίμησε την πιο ανάλαφρη εκδοχή του, το ύφασμα chambray.

 

#Αποχρώσεις

Οι αποχρώσεις των ρούχων σου παίζουν επίσης σημαντικό ρόλο το καλοκαίρι. Προτίμησε να αφήσεις στη ντουλάπα κομμάτια που είναι σε σκουρόχρωμες αποχρώσεις και επέλεξε χρώματα όπως το λευκό ή το μπεζ.

 

#Συνδυασμοί

Εκτός από τα υφάσματα και τις αποχρώσεις, η επιλογή των ρούχων παίζει σημαντικό ρόλο αφού κάποια κομμάτια μπορεί να ζεστάνουν ακόμα περισσότερο. Για παράδειγμα, τα ζεστά τζιν παντελόνια είναι προτιμότερο να παραμείνουν στη ντουλάπα σου και να τα αντικαταστήσεις με αέρινες, ψλόμεσες παντελόνες σε υφάσματα όπως το λινό. Τα φορέματα και οι φούστες επίσης είναι μία από τις καλύτερες επιλογές που μπορείς να κάνεις. Για εσένα που αγαπάς την άνεση, οι ολόσωμες φόρμες και τα playsuits είναι ακριβώς ό,τι χρειάζεσαι για το καλοκαίρι.

 

Τα looks που θα σε εμπνεύσουν

 

 

 

 

 

 

 

 

ΠΗΓΗ