Σίγουρα οι περισσότεροι στολίζουμε το κλασικό πράσινο χριστουγεννιάτικο δέντρο. Όμως πολλές φορές βλέπουμε σε βιτρίνες και καταστήματα ολόλευκα χριστουγεννιάτικα δέντρα και τα ζηλεύουμε, γιατί πραγματικά είναι εντυπωσιακά. Ίσως και να τα θέλαμε αλλά διστάζουμε να τολμήσουμε.

Μπορεί φέτος να είναι αυτή η χρονιά, να κάνουμε κάτι διαφορετικό, λίγο πιο μοντέρνο και πιο ιδιαίτερο. Ακόμα και το λευκό δέντρο, που ούτως ή άλλως παραπάμπει στο χιόνι, με τον κατάλληλο στολισμό και φωτισμό, μπορεί να γίνει πραγματικά μοναδικό. Να δώσει χριστουγεννιάτικη και γιορτινή διάθεση και θαλπωρή στο σπίτι αρκεί να διαλέξουμε τα κατάλληλα στολίδια.

Εμείς συγκεντρώσαμε κάποια πιο ιδιαίτερα χριστουγεννιάτικα δέντρα σε περίπτωση που θέλετε να τολμήσετε και να κάνετε τη διαφορά.

Τελείως λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο

Μπορείτε αν θέλετε να επιλέξετε τελείως λευκά στολίδια, μπάλες, κορδέλες, με έντονα φωτάκια για ένα εντυπωσιακό και διαφορετικό αποτέλεσμα.

 

 

 


Αν θέλετε λίγο χρώμα χωρίς υπερβολή μπορείτε να συνδυάσετε το λευκό χριστουγεννιάτικο δέντρο με ασημένια ή χρυσά στολίδια, που θα γλυκάνουν τη διακόσμηση.

  43 υπέροχες Χριστουγεννιάτικες ιδέες για να διακοσμήσεις γιορτινά το σαλόνι σου

 

 

 

 

Αν θέλετε να γίνει λίγο πιο μοντέρνο, μπορείτε με το χρυσό να βάλετε και κάποια μαύρα στολίδια.

Με κόκκινα, μπλε ή μωβ στολίδια

Κι αν το λευκό σας φαίνεται απλό από μόνο του, βάλτε πολύχρωμα στολίδια σε έντονα χρώματα, και δημιουργήστε ένα ιδιαίτερα εντυπωσιακό δέντρο που σίγουρα θα θυμούνται όλοι.

 

 

 

 

 

Δείτε παρακάτω περισσότερες φωτογραφίες για να πάρετε ιδέες στολισμού ενός λευκού δέντρου…

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Πηγή φωτογραφιών: homeandcraft

Πηγή