Η Χριστίνα Τριποδιανάκη μας δίνει 5 συμβουλές για μια μοναδική εμφάνιση

H μοναδικότητα της εμφάνισής σου δεν καθορίζεται μόνο από τι φοράς αλλά και με το πώς αισθάνεσαι.  Τίποτα δεν θα αναδείξει την λάμψη σου όσο το χαμόγελό σου, γι’ αυτό μην ξεχνάς ποτέ να το φοράς.

Ένας από τους λόγους που αγαπώ τη δουλειά μου είναι διότι μου παρέχει την δυνατότητα – ευκαιρία να μπαίνω στον κόσμο μοναδικών γυναικών, προσπαθώντας να δώσω έναν τόνο στυλιστικής και οργανωτικής ευεξίας στην καθημερινότητά τους, παράλληλα όμως να τονώσω την αυτοπεποίθησή τους. Μια από τις πρώτες ερωτήσεις που κάνω είναι πώς αισθάνεσαι με τον εαυτό σου; Γιατί αν το σκεφτείς καλύτερα αυτό είναι θα αναδείξει και θα απογειώσει αυτό που φοράς.

  1. Μετέτρεψε τις ανασφάλειές σου σε προτερήματα! Σκέψου απλά. Είσαι μοναδική, ξεχωριστή από την κορφή ως τα νύχια, δεν υπάρχει δεύτερη που να είναι ίδια και δεν μπορεί και να υπάρξει. Αποδέξου τον εαυτό σου όπως είναι. Αν επιθυμήσεις να βελτιώσεις κάτι κάνε το, αλλά πρώτα για εσένα.
  2. Επέλεξε να φοράς ρούχα με τα οποία θα αισθάνεσαι άνετα, θα σε αντιπροσωπεύουν, θα αναδεικνύουν την θηλυκότητά σου, θα σου επιτρέπουν να τα φοράς και όχι να σε φοράνε!
  3. Αν έχεις καμπύλες, αγάπησέ της και φρόντισε να της αναδείξεις με τον καλύτερο τρόπο. Love your curves!
  4.  Επέλεξε την απλότητα για να εντυπωσιάσεις!
  5.  Βάλε χρώμα στη ζωή σου χωρίς υπερβολές!
  6.  Ένα καλό ζευγάρι παπούτσια θα σε βγάλει ασπροπρόσωπη!
  7.  Βάλε λάμψη στη ζωή σου επιλέγοντας τα σωστά κοσμήματα!
  7 κομμάτια που θα χρειαστείς για τις πρώτες ανοιξιάτικες εμφανίσεις

Μην ξεχνάς ότι η μοναδικότητά σου θα φανεί μόνο εάν εσύ πιστέψεις ότι είσαι μοναδική.

CT’ STYLEPROJECT by Christina Tripodianaki
INSTAGRAM: CT’ STYLEPROJECT
INSTAGRAM: Christina_trip_
SITE: www.ctstyleproject.com

Πηγή