Είναι αυτή η εποχή του χρόνου που όλες θέλουμε το δέρμα μας να λάμπει λίγο περισσότερο. Εσύ μπορείς να κλέψεις λίγη λάμψη παραπάνω χρησιμοποιώντας κάποιο ιριδίζον προϊόν, το οποίο θα παρέμβει στα σημεία που θέλεις. Τα bronzers, τα highlighters και τα illuminators είναι όλα κατασκευασμένα γι’αυτόν ακριβώς τον λόγο και προορίζονται για να αναδείξουν τις περιοχές που θα θέλαμε να μοιάζουν ηλιοκαμένες-και τον χειμώνα. Και ναι, μπορείς να χρησιμοποιήσεις τα συγκεκριμένα προϊόντα στην Τ περιοχή του προσώπου, ώστε να εξασφαλίσεις ότι θα κερδίσεις όλη την προσοχή εκεί! Ποια όμως είναι αυτά τα σημεία;

1. Το μέτωπο: Μιμήσου το ηλιοκαμένο look απλώνοντας κάποιο highlighter στο κέντρο του μετώπου σας. Στη συνέχεια, με ένα πινέλο δούλεψε απαλά προς τα έξω ώστε να απλωθεί το προϊόν ομοιόμορφα. Για να αποφύγεις την extra γυαλάδα, αντί για κάποιο shimmering προϊόν, μπορείς να χρησιμοποιήσεις κάποιο foundation το οποίο θα είναι ένα τόνο πιο ανοιχτό από την επιδερμίδα σου.

  5 πράγματα που πρέπει να προσέξετε πριν επιλέξετε αντηλιακή κρέμα

2. Τα φρύδια: Έχεις αργήσει να κλείσεις το τακτικό ραντεβού σας με την αισθητικό σου για αποτρίχωση και νιώθεις πως τα φρύδια σου ολοένα και… πυκνώνουν; Δεν πειράζει υπάρχει λύση! Μεταμόρφωσε τα μεγάλα φρύδια σου με τη βοήθεια ελάχιστου highlighter που θα εφαρμόσεις κάτω από το σημείο της καμπύλης τους. Η προσοχή θα επικεντρωθεί εκεί και κανείς δεν θα παρατηρήσει τις extra τριχούλες.

3. Το εσωτερικό των ματιών: «Σβήσε» την κούραση από τα μάτια σου με μία σαμπανιζέ σκιά που θα άπλωσεις στο εσωτερικό βλέφαρο των ματιών σου. Θα δείχνεις σαν να έχεις μόλις ξυπνήσει, ακόμα και αν χόρευες όλο το προηγούμενο βράδυ.

4. Τα ζυγωματικά: Διώξε τους μαύρους κύκλους απλώνοντας λίγο bronzer στην περιοχή των ζυγωματικών, όπου το φως πέφτει εκεί συνήθως. Μπορείς επίσης να χρησιμοποιήσεις κάποιο glimmering προϊόν σε συνδυασμό με το ρουζ σου για να δημιουργήσεις ένα ροζέ εφέ στην περιοχή των μήλων.

5. Η μύτη: Βάλε λίγο ιριδίζον προϊόν πάνω στη ράχη της μύτης για να τραβήξεις όλη την προσοχή ακριβώς στη μέση του προσώπου.

  2 εύκολες αντιγηραντικές μάσκες προσώπου για να απαλύνεις τα σημάδια του χρόνου

6. Το πάνω χείλος: Εφάρμοσε λίγο highlighter ακριβώς στο πάνω μέρος του άνω χείλους και κάνε τα χείλη σου να δείχνουν πιο σαρκώδη.

7. Το πηγούνι: Τελείωσε με λίγη λάμψη από το bronzer που θα εφαρμόσεις κυκλικά στη μέση του πιγουνιού σου.

joytv.gr