Οι διχρωμίες στο μπάνιο είναι μια πολύ καλή ιδέα τόσο για τα χρώματα στους τοίχους όσο και για τα έπιπλα του μπάνιου. Ένας όμορφος συνδυασμός δύο χρωμάτων θα σε βοηθήσει να δημιουργήσεις ένα όμορφο μπάνιο που δε θα είναι συνηθισμένο ή βαρετό.

Φυσικά μπορείς να συνδυάσεις όποια χρώματα εσύ αγαπάς, υπάρχουν όμως κάποιοι συνδυασμοί που προτείνονται από τους ειδικούς στην εσωτερική διακόσμηση. Παρακάτω θα βρεις 7 υπέροχους συνδυασμούς για το μπάνιο σου!

Κομψό μπάνιο σε μπεζ και λευκό συνδυασμό χρωμάτων!

 

Ένας πολύ κομψός, κλασσικός και διαχρονικός συνδυασμός είναι το μπεζ με το λευκό. Η διχρωμία αυτή θα δώσει μια χαλαρή νότα στο μπάνιο, κατάλληλη για να μπορείς να χαλαρώνεις και να απολαμβάνεις το μπάνιο και τη περιποίηση σου μέσα σε αυτό. Μια πολύ όμορφη λεπτομέρεια σε ένα μπεζ-λευκό μπάνιο θα ήταν να προσθέσεις φυτά καθώς το πράσινο θα δώσει επιπλέον ζωντάνια στον χώρο!

Μπεζ και μπλε για χαρούμενο μπάνιο!

 

Το μπεζ είναι μια καλή επιλογή για το μπάνιο, εάν όμως αγαπάς και τα έντονα χρώματα και σου αρέσουν οι τολμηροί συνδυασμοί μπορείς να το ταιριάξεις με το μπλε. Το αποτέλεσμα θα είναι πολύ χαρούμενο χωρίς όμως να έχεις κάνει κάποια υπερβολή!

Κλασσικός συνδυασμός άσπρου μαύρου για το μπάνιο!

 

Το ασπρόμαυρο μπάνιο είναι για εσένα που προτιμάς πιο κλασσικά και ουδέτερα χρώματα. Δεν μπορούν να πάνε και πολλά λάθος σε ένα ασπρόμαυρο μπάνιο. Σε συνδυασμό με τα μεταλλικά στοιχεία του μπάνιου και με τα κατάλληλα διακοσμητικά θα έχεις ένα μοναδικό, χλιδάτο μπάνιο!

Καφέ-πράσινο μπάνιο!

 

Ένας υπέροχος συνδυασμός για το μπάνιο είναι το απαλό πράσινο με το καφέ. Ο συνδυασμός αυτών των δύο χρωμάτων παραπέμπει σε ένα χαλαρό, γήινο τοπίο της φύσης. Είναι διακριτικά χρώματα που όμως έχουν και αυτή τη δόση χρώματος χάρη στο πράσινο!

Μπάνιο σε δύο διαφορετικούς τόνους του μπλε!

 

Μια πολύ ενδιαφέρουσα πρόταση είναι και ο συνδυασμός δύο διαφορετικών τόνων ενός χρώματος όπως για παράδειγμα του μπλε. Το μπλε και οι υποτόνοι του είναι πολύ όμορφα χρώματα για το μπάνιο και σύμφωνα με έρευνες είναι χαλαρωτικά και μπορούν να συμβάλουν στο να έχεις καλή διάθεση!

Μπάνιο σε κίτρινο και λευκό χρώμα!

 

Ένας πιο έντονος αλλά όχι υπερβολικός συνδυασμός είναι αυτός του κίτρινου με το άσπρο. Βάζεις μεν ένα έντονο, φωτεινό χρώμα αλλά το ισορροπείς με το λευκό. Το κίτρινο θα δώσει πολύ ζωντάνια στο μπάνιο σου και μπορείς να προσθέσεις και ένα μοτίβο σε αυτά τα χρώματα για ακόμα πιο ενδιαφέρον μπάνιο!

Τολμηρό μπάνιο σε πράσινο και ροζ συνδυασμό!

 

Μια τελευταία πρόταση για ένα όμορφο δίχρωμο μπάνιο είναι η επιλογή του πράσινου με το απαλό ροζ. Το ένα ψυχρό χρώμα με το άλλο θερμό δένουν πολύ όμορφα μεταξύ τους και στους απαλούς, παστέλ τόνους τους δείχνουν πολύ μοντέρνα!

ΠΗΓΗ