Η διακόσμηση κάτω από τα παράθυρά μπορεί να προσθέσει πολλά σε ένα χώρο. Μπορεί επίσης να εξατομικευτεί και να γίνει ένας μικρός ιδιωτικός χώρος.

Ένα παράθυρο στο σαλόνι από άποψη διακόσμησης για πολλούς ιδιοκτήτες δημιουργεί πονοκέφαλο. Στην πραγματικότητα θα έπρεπε να συμβαίνει το αντίθετο! Τα παράθυρα σε έναν χώρο πέρα από το φως που αφήνουν να περάσει, προσφέρουν από κάτω αρκετό χώρο για να δημιουργήσουμε κάτι ιδιαίτερο. Η σωστή διακόσμηση κάτω από τα παράθυρα μπορεί να βοηθήσει σε αυτό.

 

Η διακόσμηση κάτω από τα παράθυρά μπορεί να προσθέσει πολλά σε ένα χώρο. Μπορεί επίσης να εξατομικευτεί και να γίνει ένας μικρός ιδιωτικός χώρος.

Δείτε τις παρακάτω ιδέες εσωτερικής διακόσμησης κάτω από τα παράθυρα που μπορείτε να ενσωματώσετε στο σπίτι σας!

 

Ένας πάγκος ή ένα παγκάκι κάτω από το παράθυρο

Ένας πάγκος ή ένα παγκάκι κάτω από το παράθυρο, είναι ο ιδανικός τρόπος για να δώσετε έμφαση στο παράθυρό σας. Μπορείτε να το φτιάξετε μόνοι σας εάν πιάνουν τα χέρια σας.

Το χρώμα που θα επιλέξετε για το ξύλο και το ύφασμα καλό θα ήταν να δένει κάπως με την υπόλοιπη διακόσμηση του χώρου. Να είστε σίγουροι πως θα γίνει το αγαπημένο μέρος του σαλονιού, μιας και θα μπορείτε να χαζεύετε έξω. Αν ιδίως είστε λάτρεις των βιβλίων, συνοδέψτε το διάβασμα σας με έναν καφέ ή ένα καλό κρασί κάτω από το παράθυρο.

Μπορείτε ακόμη να βρείτε πάγκους με πρόσθετες επιλογές αποθήκευσης, καθιστώντας την διακόσμηση κάτω από τα παράθυρα σας και εργονομική. Χαλαρώστε επάνω στο παγκάκι και θαυμάστε την υπέροχη θέα που ίσως έχετε έξω.

 

Ράφια με φυτά ή τραπεζάκι με φυτά για διακόσμηση κάτω από τα παράθυρα


Χρησιμοποιήστε ένα ράφι ή ένα απλό τραπέζι. Ένας από τους πιο όμορφους τρόπους για να φωτίσετε ένα σημείο κάτω από τα παράθυρα! Φυσικά τα φυτά χρειάζονται το φως του ήλιου, οπότε η τοποθέτηση τους κάτω από τα παράθυρα έχει λογική.

Επιλέξτε μερικά όμορφα φυτά εσωτερικού χώρου και τοποθετήστε τα σε όμορφες γλάστρες ή κασπώ. 

 

Διακόσμηση κάτω από παράθυρα με μεγάλα φυτά

Για κάτι ιδιαίτερα κομψό, τοποθετήστε μια μεγάλη γλάστρα με ένα μεγάλο φυτό εσωτερικού χώρου που να αγαπάει το φως.

Να είστε σίγουροι πως το μάτι σας θα είναι συνέχεια εκεί και θα παρατηρείται καθημερινά την ανάπτυξη του. Επιλέξτε ένα φυτό που να καθαρίζει την ατμόσφαιρα. Έτσι πέρα από αισθητικούς λόγους θα έχετε ακόμα ένα μεγάλο όφελος.

 

Τοποθετήστε μία κονσόλα κάτω από τα παράθυρα

Στην περίπτωση που το παράθυρο σας απέχει αρκετά από το πάτωμα, τότε μπορείτε να τοποθετήσετε μία κονσόλα από κάτω. Υπάρχει τεράστια ποικιλία για να διαλέξτε και σίγουρα θα βρείτε κάποια που να σας ταιριάζει.

Επάνω από την κονσόλα μπορείτε να τοποθετήσετε διάφορα διακοσμητικά αντικείμενα ή ακόμα και μικρά γλαστράκια με τα αγαπημένα σας φυτά.

 

Διακόσμηση κάτω από τα παράθυρα με μια χαμηλή βιβλιοθήκη

Ένα όμορφο σημείο για να περάσετε ευχάριστα τον ελεύθερο σας χρόνο. Μια μικρή βιβλιοθήκη κάτω από το παράθυρο σας, αφήσει την φαντασία σας να ταξιδεύσει.

Προσαρμόστε το ύψος και το πλάτος της βιβλιοθήκης σύμφωνα με τις ανάγκες σας και τις ανάγκες του χώρου.

 

Διακόσμηση κάτω από το παράθυρο με ένα μικρό καναπέ ή καρέκλες

Σαν να φτιάχνετε ένα μικρό σαλονάκι κάτω από το παράθυρο σας. Ανάλογα με το στυλ σας θα διαλέξετε και τις πολυθρόνες ή καρέκλες που προτιμάτε. Μπορείτε επίσης να ακολουθήσετε μια πιο συνηθισμένη επιλογή τοποθετώντας έναν καναπέ της αρεσκείας σας.

 

Αποθηκευτικός χώρος κάτω από το παράθυρο

Είναι στην ουσία ένας συνδυασμός κάποιων από τα παραπάνω. Δημιουργήστε αποθηκευτικό χώρο κάτω από τα παράθυρα σας, ενώ παράλληλα μπορείτε από επάνω να το χρησιμοποιείται ως καναπέ ή σαν πάγκο για να τοποθετείτε διακοσμητικά αντικείμενα και μικρές γλάστρες.

Υπάρχουν τόσες πολλές επιλογές για την διακόσμηση κάτω από τα παράθυρα του σπιτιού σας. Εσείς, απλά δείτε τις ανάγκες σας και τις αντίστοιχες ανάγκες του χώρου σας. Εμπνευστείτε από τις παραπάνω ιδέες και δημιουργήστε τον δικό σας χώρο.

 

Πηγή