Αν το μπάνιο σας είναι μικρό και δεν έχει συρτάρια και ντουλάπια, ίσως σκέφτεστε ότι είναι δύσκολο να το οργανώσετε. Ωστόσο, μην χάνετε την ελπίδα σας. Όσο κι αν φαίνεται δύσκολο, υπάρχουν τρόποι να ξεκλέψετε χώρο και να βάλετε το μπάνιο σας τάξη. Δείτε πώς!

 

Χρησιμοποιήστε την πόρτα Χρησιμοποιήστε μια κρεμαστή παπουτσοθήκη ή ειδική υφασμάτινη θήκη και κρεμάστε την πίσω από την πόρτα του μπάνιου για να εκμεταλλευτείτε τον κάθετο χώρο. Βάλτε στις θήκες οτιδήποτε θέλετε να αποθηκεύσετε: από καλλυντικά μέχρι απορρυπαντικά!

 

Χρησιμοποιήστε μια ειδική υφασμάτινη θήκη και κρεμάστε την πίσω από την πόρτα.

 

Εκμεταλλευτείτε τον χώρο πάνω από την τουαλέτα Ο χώρος πάνω από την τουαλέτα μένει συνήθως κενός. Εσείς, μπορείτε να προσθέσετε κάποιο αποθηκευτικό μέσο, όπως για παράδειγμα ένα καλάθι ή να σημιουργήσετε μια κατασκευή που θα σας παρέχει αρκετούς αποθηκευτικούς χώρους.

Ο χώρος πάνω από την τουαλέτα μένει συνήθως κενός.

 

Βάλτε τάξη στον πάγκο Αν έχετε πάγκο στο μπάνιο σας, εκμεταλλευτείτε τον χρησιμοποιώντας διάφορα αποθηκευτικά μέσα. Καλάθια, εταζιέρες και κουτιά μπορούν να σας βοηθήσουν να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα σε λίγο χώρο. Στο εμπόριο υπάρχουν πολύ πρωτότυπα αποθηκευτικά μέσα που θα σας βοηθήσουν στην οργάνωση, αλλά θα ομορφύνουν και το μπάνιο σας.

Αν έχετε πάγκο στο μπάνιο σας, εκμεταλλευτείτε το χρησιμοποιώντας διάφορα αποθηκευτικά μέσα.

 

Χρησιμοποιήστε μαγνητικό πίνακα Ο μαγνητικός πίνακας είναι ένας έξυπνος τρόπος να βάλετε τάξη στο μπάνιο σας. Εκεί μπορείτε να αποθηκεύσετε κοσμήματα, όπως πχ σκουλαρίκια, τσιμπιδάκια και άλλα μεταλλικά αντικείμενα. Κρεμάστε τον πίνακα στον τοίχο ή ακουμπήστε τον σε έναν πάγκο.

Ο μαγνητικός πίνακας είναι ένας έξυπνος τρόπος να βάλετε τάξη στο μπάνιο σας.

 

Βάλτε ένα ραφάκι στον νιπτήρα Ένα μικρό ραφάκι πάνω από τον νιπτήρας σας, θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε κάθε εκατοστό και να κερδίσετε χώρο. Εκεί μπορείτε να ακουμπάτε το σαπούνι, τα ξυραφάκια ή άλλα μικροαντικείμενα τα οποία δεν έχουν τον χώρο τους.

Θα σας βοηθήσει να εκμεταλλευτείτε κάθε εκατοστό και να κερδίσετε χώρο.

 

Φτιάξτε χώρο πίσω από την κουρτίνα του μπάνιου Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα μέσα στο ντους, προσθέτοντας μια μπάρα κουρτίνας στον τοίχο. Εκεί μπορείτε να κρεμάσετε καλάθια ή μεμονωμένα αντικείμενα με γάντζους.

Μπορείτε να αποθηκεύσετε πολλά πράγματα μέσα στο ντους.

 

Χρησιμοποιήστε ένα τρόλεϊ Αν έχετε χώρο στο πάτωμα, χρησιμοποιήστε ένα τρόλεϊ για να κερδίσετε κατακόρυφο χώρο. Θα σας επιτρέψει να αποθηκεύσετε πολλά αντικείμενα και επίσης μπορείτε να το μετακινείτε σύμφωνα με τις ανάγκες σας.

Χρησιμοποιήστε ένα τρόλεϊ για να κερδίσετε κατακόρυφο χώρο.

 

spirossoulis.com