Υπάρχει κάτι στην Παριζιάνικη διακόσμηση που κάνει κάθε σπίτι να δείχνει πολυτελές και αβίαστα όμορφο.

Δύο είναι οι βασικοί κανόνες που ακολουθούν οι Γάλλοι στη διακόσμηση του σπιτιού τους: δεν φοβούνται να αναμειγνύουν στιλ και δεν το παρακάνουν.

Δείτε παρακάτω 7 όμορφες ιδέες που μπορούν να κάνουν το σπίτι σας να μοιάζει με παριζιάνικο διαμέρισμα.

Ένας μεγάλος καθρέφτης Τίποτα δεν είναι πιο γαλλικό από έναν μεγάλο χρυσό καθρέφτη. Βάλτε έναν τέτοιο καθρέφτη στο σαλόνι σας και δείτε το να αλλάζει εντελώς.

Φωτογραφία από: Anthropologie.com

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Ένα ιδιαίτερο έργο τέχνης Ο πιο εύκολος τρόπος για να δώσετε αέρα Παρισιού στο σπίτι σας είναι να βάλετε ένα vintage έργο τέχνης σε έναν από τους τοίχους σας. Βρείτε online πολύ όμορφους και οικονομικούς πίνακες και ανανεώστε το σαλόνι σας και όχι μόνο.

Πηγή φωτογραφίας: Etsy.com

Ένας πολυέλαιος Ένας πολυέλαιος είναι must σε κάθε γαλλικό σπίτι. Βάλτε τον στο σαλόνι ή ακόμα και στο μπάνιο για να το κάνετε να δείχνει πιο πολυτελές.

Ένα vintage χαλί Θα αναβαθμίσει σίγουρα τη διακόσμηση του χώρου που θα το βάλετε και αν είναι και καλής ποιότητας θα το έχετε μια ζωή.

Παραδοσιακά έπιπλα Αν δεν μπορείτε να βρείτε πραγματικά vintage γαλλικά έπιπλα τότε μπορείτε να ψάξετε για παραδοσιακά κομμάτια που έχουν στιλ και θυμίζουν κάτι από τα παλιά.

Φωτογραφία από: perigold.com

Κλασική γαλλική μπανιέρα Υπάρχει τίποτα που θα σας κάνει να νιώσετε πιο Γαλλίδα από το να βουλιάξετε σε μια τέτοια μπανιέρα; Αν είστε σε φάση ανακαίνισης του μπάνιου σας και σας αρέσει το γαλλικό στιλ τότε μια τέτοια αλλαγή θα μεταμορφώσει εντελώς το μπάνιο σας.

Φωτογραφία από: restorationhardware.com

Δες περισσότερα άρθρα που θα σε βοηθήσουν να έχεις ένα όμορφο σπίτι!

Σουβέρ Les Girls Δεν χρειάζεται να δώσετε πολλά χρήματα για να δώσετε στο σπίτι σας μερικές γαλλικές πινελιές. Αυτά τα όμορφα σουβέρ Les Girls του Jonathan Adler, για παράδειγμα, μπορούν να δώσουν ένα fun, πολύχρωμο, γαλλικό vibe από μόνα τους.

Φωτογραφία από: jonathanadler.com

Πηγή